Znamienko na päte u dieťaťa: Čo to môže byť?
@helusa1994 nikdy tam znamienko nemal? Kolko to podla jeho slov ma?
@simsalabim všimol si si to až dnes
Fúha toto ma celkom zaujíma 🤔 dôvera má online kožného lekára ak sa nedostanete k lekárovi skôr ako do ďalšieho týždňa.
@mullerova46 zajtra rano pojdeme k obvodnej lekarke a ona nas posle na kožne vyšetrenie dufam
Išla by som k lekárovi, ak je to nejaké znamienko, je to na blbom mieste, aby to nezačalo sa zvacsovat....napis potom co vam lekar povedal, zaujíma ma to
Išla by som k lekárovi, ak je to nejaké znamienko, je to na blbom mieste, aby to nezačalo sa zvacsovat....napis potom co vam lekar povedal, zaujíma ma to
@lasona napišem už som z toho vystrašena
@simsalabim všimol si si to až dnes
@helusa1994 moja dcera raz mala taky mega flak na nohe z gencianovej violeti ci ako sa to vola. Vyzeral ako znamienko, no siel horko tazko zmyt.
@helusa1994 moja dcera raz mala taky mega flak na nohe z gencianovej violeti ci ako sa to vola. Vyzeral ako znamienko, no siel horko tazko zmyt.
@simsalabim a šlo to dole?
Neverím, že ste si niečo také veľké vôbec nevšimli. Neni to iba špina?
Neverím, že ste si niečo také veľké vôbec nevšimli. Neni to iba špina?
@anonym_0a9eb5 špina to nieje !
Stúpil do 💩
uff vyzera to skaredo, ja mam tiez na nohe znamienko, mam ho roky treba si nan davat pozor aby sa zenaskrablo... musim ho sledovat. odporuca zberat velkost aby ste vedeli ci sa to nezvacsuje, moze ist aj o vyron (krvnu podliatinu) po udreti a pod. urcite by som s tym zasla k dr. drzim palceky
este mi napadlo, ked na nu zatlacis (napr. aj cez pohar) zmeni farbu? bledne? ak ano moze ist o podliatinu
Ani mne sa nechce veriť, že doteraz ste si toto, ani on nevšimli....veď to je obrovské...
@helusa1994 JA by uz na pohotovosti bola..
no ale, napis na Zdravotnici na MK, toto nie je isto znamienko, nenarastie zo dna na den, take velke...takze hladajme inde pricinu...
@helusa1994 Mne to príde skôr ako staršia krvná podliatina. Možno si pred nejakým časom mohol dosť silno naraziť pätu.
@helusa1994 Toto podľa mňa nie je znamienko. Nemá to od niečoho zafarbené? Skontroluj mu topánky, ktoré najčastejšie nosí, či tam nenájdeš nejakú škvrnu alebo aj ponožky (neviem, či nosí, keď je teplo). Skús dať na vatový tampón odličovacie mlieko/vodu alebo telové mlieko a jemne to miesto pošúchaj, či tam neostane nejaká farba.
Je to divné. Rozmýšľam aj o tej podliatine, čo spomínajú kočky vyššie. Čiste teoreticky by to mohlo byť aj to, aj keď farbu to má na podliatinu divnú. Tu si skús odpovedať na otázku, či v poslednej dobe viac skákal, behal alebo dlhšie chodil.
Aj keď ja sa prikláňam skôr k tomu, že je to od niečoho zafarbené.
Divné

Fúha toto ma celkom zaujíma 🤔 dôvera má online kožného lekára ak sa nedostanete k lekárovi skôr ako do ďalšieho týždňa.