Zvracanie - Kinedryl
Ahojte baby, potrebovala by som rychlu radu - dcerka od poobedia zvracia, najprv ju asi 2x prehnalo, doteraz zvracala 5x, neudrzi v sebe poriadne nic. V lekarni manzelovi poradili polku Kinedrylu, aby sme zastavili to neustale napinanie, aby v sebe udrzala nejake tekutiny. Podali sme jej to o 20:15, s malym mnozstvom vody, o 10 minut zvracala. Tabletka tam nebola, takze sa rozpustila, ale co sa vstrebalo, neviem. Ostala ospala, drieme a momentalne je 50 minut bez zvracania. Neviem, ci jej podat este polku alebo uz pockat, ked sa zobudi, dat jej trochu tekutin. Stale ma krce.
Nemate niekto skusenosti s tymto?
Netrápte ju, choďte na pohotovosť, pichnú jej Degan ... v takýchto horúčavách sa môže veľmi rýchlo dehydrovať.
Pytala si teraz pit, spravil jej muz rehydratacny roztok, ja uspavam najmladsieho. Dufam, ze jej to dava po kuskoch. Ja uz mam stres z toho, ze to chyti najstarsi, potom 1,5 rocny, to je najhorsie a ja tehotna so stvrtym babom. Od covidu od februara v kuse riesime volaco. Minulu noc mala znova zapchaty nos a drazdivy kasel. A to bola len 3 posledne dni v skolke, nemala som ju ani davat uz. Ale velmi chcela ist na rozluckovu besiedku, su predskolaci...A ucitelka mi hovori, ze vo vedlajsom pavilone vela deti hnackuje a zvracia, no nebolo mi vsetko jedno...😔

Za mna už na pohotovosť keď to neprechádza a má kŕče 😞