Zvýšené pečeňové testy u 4-mesačného dieťaťa
Dobrý večer
prosím Vás nemáte niektorá skusenost s tým, že vaši drobci po prekonaní žltačky (v našom prípade sme ju mali silnejšiu a dlhšiu…) sú zvýšené pečeňové testy?(konkretne hodnoty AST a ALT?) drobec má skoro 4 mesiace, momentálne je plne dojceny, prvé 3 týždne dokrmovany cievkou, pôr. Váha 4080... momentálne váha 8100
Dakujem
@denda_em ahoj ako vám to nakoniec dopadlo mi máme akurát 4m a to isté čo vy
@evullka1993 zistili vam prosim z coho to mohlo byt? Aka bola liecba? Dakujem za odpoved
@denda_em ahoj. Vekom by to malo vyniknúť. Moja dcérka tak mala. Časom sa to samé upravilo. No museli sme kvôli tomu chodiť na endokrinológiu na pravidelne kontroly, aj k pediatrovi.
@evullka1993 ahoj
Veľmi sa ospravedlňujem, že až teraz to takej dobe odpisujem, ale nebola som tu dlho …
No v nasom prípade sme chodili na pravidelne KO a biochémiu, predpísali mu nejaké tablety na regeneráciu pečene aj vitamíny tuším b6 a postupne sa to upravilo …
Vy ste ako dopádli? Čo Vám povedali?
@eternity24 áno v nasom prípade je to už v poriadku 🙂 tiež sme boli sledovaný na imunoalergologii a gastro.. ale už je to ok 🙂
@denda_em zatiaľ ešte nič teraz 24.4 ideme na odber znova predpokladajú že to je z kojenia tak uvidíme
@evullka1993 čo znamená, že to môže byť z kojenia prosím? Že je nedostatočná výživa alebo priamo to mlieko to spôsobuje? Ďakujem

Mozu pretrvavat dlhsie