Dvojrad zubov u šesťročného dieťaťa: Navštíviť zubára?
Dve moje deti to tak mali, zubar nic netrhal, ten novy ich caso vytlacil A dali sa sami na spravne miesto...
Aj môjmu vytrhol hneď 2 naraz . Jemu sa vôbec nekyvali. Zavolaj a spýtaj sa ho . Niektorí vytrhnú a niektorí nie .
Nase tiez takto mali, jednej trhal (ale uz boli trvale o dost vacsie a rastli sikmo dovnutra), druhej nie a vypadli mliecne same. Ale nebolo to akutne, dcera chvilu streckovala, tak vravel ze to vyslovene von nemusi, len ze sa takto skor daju do spravnej polohy. K zubarovi by som siel, ale je to takto bezne a casto netreba nic robit.
@maja210 jedna moja dcera to tak mala, zubar to vobec neriesil, povedal, ze netreba, ze sa to same spravi. Kamaratkinej dcere vsak mliecny zubok trhal! a dievcatko z toho nemalo prijemny zazitok.
Dosť bežná vec...aj môj deti to tak mali...vytrhli im mliečne aby urobili miesto
Nasa dr. odporuca vytrhnut, aby sa cim skor trvaly posunul na spravne miesto. Starsi syn to takto mal s 2 zubami asi, boli sme trhat, ale bolo to uplne ok, zvladol to perfektne. A teraz mladsiemu takto zacali rast, ale vykyval si ten mliecny nejak sam, ja uz som sa chystala volat dr., ale za 2 tyzdne sa mu tak rozkyval, ze bolo treba len troska potiahnut a siel sam.

Nám zubar vytrhol mliečny zub aby mal trvalý miesto. Bolo to úplne v pohode