icon

Dvojrad zubov u šesťročného dieťaťa: Navštíviť zubára?

maja210
8. jún 2026

ahojte, stretli ste sa s tymto?? mliecny sa mu kyve ake nie tak aby mohol už vypadnúť...a vzadu uz mu vvysiel trvaly...je to urgetne na zubara a tahanie???

Dvojrad zubov u šesťročného dieťaťa: Navštíviť zubára?
anonym_7be7da
•
8. jún 2026

Nám zubar vytrhol mliečny zub aby mal trvalý miesto. Bolo to úplne v pohode

anjelicek26
•
8. jún 2026

Dve moje deti to tak mali, zubar nic netrhal, ten novy ich caso vytlacil A dali sa sami na spravne miesto...

parvinka0001
•
8. jún 2026

Aj môjmu vytrhol hneď 2 naraz . Jemu sa vôbec nekyvali. Zavolaj a spýtaj sa ho . Niektorí vytrhnú a niektorí nie .

aalt
•
8. jún 2026

Nase tiez takto mali, jednej trhal (ale uz boli trvale o dost vacsie a rastli sikmo dovnutra), druhej nie a vypadli mliecne same. Ale nebolo to akutne, dcera chvilu streckovala, tak vravel ze to vyslovene von nemusi, len ze sa takto skor daju do spravnej polohy. K zubarovi by som siel, ale je to takto bezne a casto netreba nic robit.

januska12323
•
8. jún 2026

Stačí si mliečny vykývať.

simsalabim
•
8. jún 2026

@maja210 jedna moja dcera to tak mala, zubar to vobec neriesil, povedal, ze netreba, ze sa to same spravi. Kamaratkinej dcere vsak mliecny zubok trhal! a dievcatko z toho nemalo prijemny zazitok.

ullala
•
8. jún 2026

Je to dost bezna vec.

rachel36a
•
8. jún 2026

Dosť bežná vec...aj môj deti to tak mali...vytrhli im mliečne aby urobili miesto

anonym_a4bd1b
•
8. jún 2026

Nasa dr. odporuca vytrhnut, aby sa cim skor trvaly posunul na spravne miesto. Starsi syn to takto mal s 2 zubami asi, boli sme trhat, ale bolo to uplne ok, zvladol to perfektne. A teraz mladsiemu takto zacali rast, ale vykyval si ten mliecny nejak sam, ja uz som sa chystala volat dr., ale za 2 tyzdne sa mu tak rozkyval, ze bolo treba len troska potiahnut a siel sam.