Je normálny rýchly rast zubov u detí?
Ahojte mali sme v 9 mesiacoch 12 zubov teraz nám idú ďalšie 4 je to normálne aby takto rýchlo išli? V podstate nám ostanú už len druhé stoličky.
Vír mi jiekto poradiť so zavádzaním kúskov? Malý viac menej vypluva ale košický už nechce tak neviem
Moj v 12m mal tiez vsetky okrem zadnych stoliciek. Prvorodeny tiez mal vsetky zuby velmi skoro. Preco by to nemalo byt normalne? Ani to nevies ovplyvnit😁
S jedlom skusat a skusat, nech papa sam (popri tom dokrmuj)
Niekomu rastú rýchlejšie niekomu pomalšie, moja dcéra má 15 mesiacov a 2 zuby 😃
@paciko9 naša tiež odmieta radšej hryzie ale vyplýva no asi len skúšať. Dobre ďakujem úprimne epoznam nikoho takto zubateho ale toto človek neovplyvní
@kristina2904 V akej.forme.mu davas tie kusky, ktore vypluva. Su to.normalne kusy tuhej stravy do ruky alebo myslis kusky v prikrmoch?
@marianarem aj aj 😂😂😂😂😂 keď jej dám chlebík pózuje noeco vypluje niečo ostane v piske prehltne ale z prikrmu povybera v ústach a vyplujd
@kristina2904 No z mojej skusenosti je prikrm s kuskami dost tazka kombinacia pre taketo deti. Lepsi je ten chlebik alebo banan do ruky. U mojho sa najviac osvedcili tvrde suche veci, napriklad detske susienky, v dm-ku maju take malo sladke, sladene len ovocnymi stavami. Tie mi hryzol a jedol najlepsie zo vsetkeho, tak skuste pripadne nieco take.

My sme mali v 15 mesiacoch kompletny chrup. A co sa tyka stravy, popucit a skusat. My sme to mali jednoduche, nasa casom odmietala, mixovanu stravu. Nemala este ani rok vtedy.