icon

Prvá návšteva zubára

ivka5386
29. máj 2014

Baby kedy ste boli prví krát s vašimi deťmi u zubára ? Riešili ste to už skôr keď vyšli všetky zúbky alebo ste čakali na prvú prehliadku až v škôlke?

titkovamiriam
•
29. máj 2014

ked vyšiel prví zub a potom od roka ,každý rok-teraz už dva razy do roka 🙂

monicm
•
29. máj 2014

s oboma synmi od cca 3 rokov.išli by sme aj skôr,ale nájsť u nás voľného zubára bolo umenie,teda,ak som nechcela ísť k súkromníkovi

zuzkaanicka
•
29. máj 2014

@ivka5386 priblizne v roku ... potom uz pravidelne - 2-krat rocne 😉

veverina
•
29. máj 2014

ja neviem,vsade je to asi ine..ja som s dvojkami isla minule,maju 3 roky a zubar povedal ze je to skoro 😕 tak neviem kedy mam ist 😒

bojovnicka
•
Autor odpoveď zmazal
•
oktoberka
•
29. máj 2014

my sme boli na 2,5 r.....a vraj uz sme mali prist davno....a preventivka ja kazdy polrok-sice nechapem preco,lebo zubky ok...ale tak...ved zajst mozeme,aspon sa nebude bat neskor 🙂

lusyke
•
29. máj 2014

@ivka5386 akurat dnes som sa na to pytala mojej zubarky a povedala mi ze ked vyjdu prve zubky. Pytala sa ma ze kolko zubkov ma dcerka a ze aka je stara. Povedala som ze ma 6 zubkoy a mala rok. Tak mi povedala ze este chvilu pockame a dohodli sme sa na august. To bude mat mala 16 mesiacov. Hej a na preventivnu sa chodi 2x do roka.

zutera
•
29. máj 2014

My obě od roku, ta starší ani zub neměla, ale pomalu si zvykla a teď má 8 roku a narozdíl od spolužáků se zubaře nebojí i když už jí vrtali.Ta mladší má 2 a u zubaře otevře pusinu, ale sáhnout si zatím nenechá 🙂

jauzneviem
•
29. máj 2014

Ludia potrebujem poradit dobreho detskeho zubara v Bratislave, ake mate skusenosti? Nech tam nenecham aj oblicku najlepsie...

kiwi82
•
30. máj 2014

Moja bude mať 4 a ešte sme neboli. Ale už sa chystáme.

ichbinich
•
30. máj 2014

Syn mal asi 2,5 roka. Objednala som nas vsetkych, takze vdel, ako kontroluje zuby aj manzelovi, aj mne. Mne dokonca spravila hned jednu blombu. A potom mi syn sedel na kolenach a dal si pekne skonrtolovat zuby. Potom od nej dostal take miniauticko, ze bol taky dobry a dal sis kontrolovat zuby 😉

Na druhej kontrole mal 4 roky aj cosi, zase rodinny termin 😉 Nasla mu malicky kaz, ale ten mu opravila az na dalsom termine. Najpr opravila mne, potom si syn lahol na mna a nechal si to opravit. To ma velmi prijemne prekvapilo, lebo on zvykne chytat hysaky u jeho pediatra... Zubarka mu to vzdy ukazala, ze akym vrtakom a ako mu bude vrtat, ale najdlhsie na tom vsetkom trvalo vytvrdnutie pod UV lampou 😉
Dcere tiez skontrolovala vtedy tych asi 5 zubov, lebo syn povedal, ze aj jej treba skontrolovat. Kedze sme tam boli vsetci, tak vsetkym 😉 😀

veronicka1901
•
30. máj 2014

My mame 2.5 roka a o mesiac sme objednani na prvu prehliadku 🙂.

lencika
•
31. máj 2014

jej baby moja nina ma 3 roky a este nebola mam normalne z toho vycitky ked vidim ze vy uz chodite v 2,5 roku