icon

2-mesačné dieťa málo plače

27. sep 2025

Ahojte, na konci 8.tyzdna nasa mala zacala spavat viac a place podstatne menej. Znaci to nejaky problem?
Niekde som sa docitala, ze prave v tomto obdobi (8-12 tyzdnov) placu deti ovela viac, kvoli dozrievaniu nervovej sustavy, no u nas je to ako keby naopak.. Urcite sa spytam na dalsej poradni, len ma zaujimaju vase skusenosti.

anonym_5b1854
27. sep 2025

@anonym_autor ženy placucich deti nonstop sa teraz za hlavu chytajú 🫣🥴🫠🫠🫠🫠

dzulli1980
27. sep 2025

Veľa reve, zle je, málo reve, zle je ... ja už neviem.

barju
27. sep 2025

@anonym_autor nás plakaval tak raz týždenne, nikdy som sa nad tým nepozastavovala, skôr som bola rada.Už má 9 mesiacov a je zdravý a šikovný

anonym_9a65fa
27. sep 2025

Nas tiez malo plakaval v tom obdobi. Proste bol spokojny. Pokial ho brusko nebolelo. Za to teraz ruci furt 😂. Uzi si to.
A ked sa bojis spytaj sa na poradni doktorky.

som_realistka
27. sep 2025

@anonym_autor starsia plakala iba ked ju nieco bolelo, napr mala zastavene vetry,, inak nie, mladsia v kuse do 7 mesiaca, obe su v poriadku, vyber si😃

mane01
27. sep 2025

@anonym_autor chcelo by to menej doktora google a viac materinskeho instinktu v dnesnej dobe…

autor
27. sep 2025
@mane01

@anonym_autor chcelo by to menej doktora google a viac materinskeho instinktu v dnesnej dobe…

@mane01 to nebol doktor google, mate milion takychto postov na nete. Super ak vy mate ten spominany instinkt, ja ho nemam. Preto sa pytam a nie je na tom nic zle.

autor
27. sep 2025
@dzulli1980

Veľa reve, zle je, málo reve, zle je ... ja už neviem.

@dzulli1980 bola to normalna otazka. Prave preto sa pytam, bo ziadne dieta v nasom okoli nebolo kludne v tomto obdobi a nase je zrazu ine. Do toho som citala o hore spominanom, tak som sa spytala. A ano, zle je, za mna je kazdy extrem zly. Aj ked place tak, ze sa utisit neda, aj ked skoro nikdy neplace (ano, je to dieta, je normalne ze place, ked inak nekomunikuje..)

anonym_28d43c
27. sep 2025

@anonym_autor moja druhorodena oproti tej prvorodeného plakala minimálne. Nič im nie je, sú šikovné dospelé ženy, tá druhorodena hovorí plynule 2 jazyky a teraz sa učí tretí

autor
27. sep 2025
@anonym_28d43c

@anonym_autor moja druhorodena oproti tej prvorodeného plakala minimálne. Nič im nie je, sú šikovné dospelé ženy, tá druhorodena hovorí plynule 2 jazyky a teraz sa učí tretí

@anonym_28d43c dakujem 🙂

autor
27. sep 2025
@anonym_28d43c

@anonym_28d43c a teda nech sa jej/im nadalej dari 🙂

marhulka13
27. sep 2025

@anonym_autor môj prvorodeny bol veľmi pokojne dieta, od 6 týždňov prespal celú noc, napapal sa a zas spal. Plakal minimálne. S nim bolo materstvo úžasne, lebo kde som ho dala, tam si bol spokojný. Potom sa mu narodila sestra a úplný opak. Tak urevane dieta som ešte nezazila. A doteraz je a to už bude mať 12.

autor
27. sep 2025
@anonym_5b1854

@anonym_autor ženy placucich deti nonstop sa teraz za hlavu chytajú 🫣🥴🫠🫠🫠🫠

@anonym_5b1854 aj moje plakalo doteraz..

anonym_5b1854
27. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor myslela som mami starších detí ktoré plaču od momentu kým sa nadýchli 😁 nemusíte sa báť, vycítite ak by čosi naozaj nebolo ok

anavixy
27. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a preco podla teba doteraz plakalo stale? Pripisovali ste to niecomu konkretnemu? Ak ano, zrejme sa mu ulavilo, problem pominul… Za mna je to uplne v poriadku, deti placu, to ano, ale deti NEMUSIA plakat 🙂

kiki68
27. sep 2025

@anonym_autor nie, mam dve take deti, nic im neni

beata_k
27. sep 2025

@anonym_autor Mam dve deti. Neexistuje ziadne pravidlo kde sa pise, ze babatka musia plakat. Nemusia. Moje dve neplakali. To muselo byt ozaj nieco aby plakali.

vkatush
27. sep 2025

Tiež mám 2 mesačného a na rukách by som zrátala, koľkokrát plakal. Zato prsty by mi nestačili na jeho úsmevy. A o tom, koľko spí, ani nepíšem, lebo po mne hodia virtuálne kamene 😂

Netreba všetko toľko analyzovať 😊

autor
27. sep 2025
@vkatush

Tiež mám 2 mesačného a na rukách by som zrátala, koľkokrát plakal. Zato prsty by mi nestačili na jeho úsmevy. A o tom, koľko spí, ani nepíšem, lebo po mne hodia virtuálne kamene 😂

Netreba všetko toľko analyzovať 😊

@vkatush to je super, potom podla vsetkeho mate superspokojne dieta, nieco robite velmi dobre 🙂

mimikarol
27. sep 2025

Pamätám si že mi suseda vo výťahu vravela či aj plače, že ju vôbec nepočuť. A ja som bola na seba hrdá, lebo som ju v kuse len mojkala, spávať nechala celé mesiace na sebe. Spala na rukách, keď nespala bola na rukách. 100% som sa venovala len jej, variť som začala až keď sme prešli na príkrm. Ona proste fakt nemala prečo plakať. Doteraz mi nenapadlo že by to bolo preto lebo je voľačo zle. A to má dcéra už 10 rokov

lejduska
27. sep 2025

@anonym_autor akoze nenapadlo ma stresovat z toho😁 moje babatko plakalo do pol roka..takmer nič 🙂

anonym_673384
27. sep 2025
@anonym_autor

@vkatush to je super, potom podla vsetkeho mate superspokojne dieta, nieco robite velmi dobre 🙂

@anonym_autor moje deti boli veľmi kľudné naozaj málokedy plakali.Su aj také deti nehladaj problém

euka210
27. sep 2025

@anonym_autor pokial je dieta spokojne, nema dovod na plac v takom veku. Ked ma koliky, bude revat aj 3h vkuse.
Bud rada, ze je spokojna a neplace.

jomarch
27. sep 2025

autorka, ja ti neporadim, pretoze som to mala uplne opacne, mala nam revala nonstop, proste bud spala alebo jedla alebo revala. boli sme zufali, tiez sme mali pocit, ze s nou nie je nieco ok, tiez som kadeco googlila. tak ti chcem len vyjadrit podporu, ze chapem, ze ta to znepokojuje. urcite to ale nic zle neznamena.

anonym_bd4a5c
3. okt 2025

@anonym_autor to sa teraz chváliš alebo sťažuješ? 😅🥲