Ako presunúť bábätko z nosiča do postele?
Mám 2 staršie deti tak naše bábätko spí denné spánky iba v nosiči. Zatiaľ mi to vyhovuje, uspavanie je rýchle, spánok pokojný. Ak ste takto fungovali, kedy a ako sa podarilo prejsť na spánok v posteli?
Ahoj, ja som popri starsich davala do zavinovacky. Dieta bolo unavene, nakrmene, polozila som, a same zaspinkalo. Cim skor, tym lepsie. Realna otazka ale je, ci to nie je aj dietatom - neviem si totiz predstavit ze by mi prve dieta tak zaspavalo, bol hrozny spac. Tazko povedat... Ale na Tvojom mieste skusim aj postielku cim skor, to, ze mi uz potom boli deti naucene same zaspavat (ked uz nebolo len jedno) bola najvacsia vyhra do praktickeho dna, kedze boli rychlo po sebe a bola som na nich sama.
@anonym_296931 my sme takto uspavali kvôli refluxu a už trom infekciám dýchacích ciest. V posteli zatiaľ plače a pritom sa vždy povracia. Chcela som vedieť nejaké reálne skúsenosti s podobnou situáciou.
@anonym_296931 my sme takto uspavali kvôli refluxu a už trom infekciám dýchacích ciest. V posteli zatiaľ plače a pritom sa vždy povracia. Chcela som vedieť nejaké reálne skúsenosti s podobnou situáciou.
@inviav tak potom nie je o com, to si nepovedala dost podstatnu informaciu. V tom pripade nemas o com - ak dieta potrebuje, nech spi nadalej denne spanky takto. A na noc Ti spi/zaspi ako?
@inviav tak potom nie je o com, to si nepovedala dost podstatnu informaciu. V tom pripade nemas o com - ak dieta potrebuje, nech spi nadalej denne spanky takto. A na noc Ti spi/zaspi ako?
@anonym_296931 prepáč, nenapadlo ma. Na noc spí pri mne v posteli na klinovom vankúši. No cez deň štrajkuje. Asi je veľmi kontaktná po tých chorobách. No ja už rozmýšľam ako na to v budúcnosti keď už bude ťažšia? Vôbec si neviem predstaviť ako na to.
Náš prvorodený spal bud v nosiči alebo v posteli na prsniku. Kočík bez šance. Potom sa nám narodila druha tak sme už spqli v posteli na obed všetci spolu. Kefy bide tvoj spať sám, ťažko povedať. Niekomi spí od narodenia bez problemov, inym zas len pri kojeni atd...a môžu tu pisat že ako si naučíš...ha ha ha. Každé dieťa je jedinečné a iné
Mám 4 deti. V nosici boli len nevyhnutne. Kocik akceptovalo len jedno dieta. Proste skusas a chces aj pre dieta aj pre seba to najlepsie. Neboj ked bude vacsia bude mat menej spankov. Vyrastie z refluxu. A mozno aj sama bude pozadovat spat v posteli alwbo v kociku 😉 ked bude mozno aj sportova cast vyssie chrbatik 😉
Ja mam iba jedno dieta a drvivu vacsinu dni prezil v satke / ergonomickom nosici. Ono tym nosenim posilujes aj ty a s pribudajucou hmotnostou dietatka budes schopna ho dalej nosit, pretoze uz budes vytrenovana - za predpokladu, ze nosis ergonomicky, teda Mkovy posed, tvarou k tebe, blizko tvojho taziska. Ked zacne lozit / sediet, mozno ti zaspi aj same pri hre ci pri jedeni (nam sa to stalo len zo 2krat 😀).
Ja mam iba jedno dieta a drvivu vacsinu dni prezil v satke / ergonomickom nosici. Ono tym nosenim posilujes aj ty a s pribudajucou hmotnostou dietatka budes schopna ho dalej nosit, pretoze uz budes vytrenovana - za predpokladu, ze nosis ergonomicky, teda Mkovy posed, tvarou k tebe, blizko tvojho taziska. Ked zacne lozit / sediet, mozno ti zaspi aj same pri hre ci pri jedeni (nam sa to stalo len zo 2krat 😀).
@emjee hej ergonomicky. Ja záťaž takmer žiadnu nepociťujem hoci má 6kg. Uvedomujem si že spánkov bude stále menej a aj menej hodín do dňa prespí. Snáď teda s pribúdajúcim vekom a lepšou komunikáciu to neskôr dáme. Ďakujem
tak vy mate zdravotne dovody, s ktorych babatko casom "vyrastie" a dozreje, ked nebude uz plnne na mliecnej strave... teraaz nemas to inak ako riesit. A ano raz si zvykne spat inak.

Ahoj, ja som popri starsich davala do zavinovacky. Dieta bolo unavene, nakrmene, polozila som, a same zaspinkalo. Cim skor, tym lepsie. Realna otazka ale je, ci to nie je aj dietatom - neviem si totiz predstavit ze by mi prve dieta tak zaspavalo, bol hrozny spac. Tazko povedat... Ale na Tvojom mieste skusim aj postielku cim skor, to, ze mi uz potom boli deti naucene same zaspavat (ked uz nebolo len jedno) bola najvacsia vyhra do praktickeho dna, kedze boli rychlo po sebe a bola som na nich sama.