Ako riešiť skoré ranné budenie dieťaťa?
Ahojte dcéra mam 22m extrémne skoro rano vstava medzi 5-6 skor o opol 6 jasne ze ma plnú plienku rano ale ked ju pribalim ze vidim ze sa mrvi uz vstane a nezaspí napadlo ma keďže este vecer mlieko pije jej znížiť dávku ma 3 deci a menej by aj cikala este by som jej ho do 2 rokov chcela nechať. Skúste poradiť lrbo na tak malé dieťa spi podľa mna malo keďže cez den spi od hod8ny a pol do 2 pride mi ze problem bude ta docikana plienka. Inak p ouzivame nočné pampers plienky
@tatiana234 skús ju už učiť pýtať sa na nočník, na dievča je to už dosť takmer 2 roky a má plienky?
@anonym_58846d nie nema plienky mam plienku len na noc ved ona sa vycura rano do nicnikak toto tu neriešim vobec
@tatiana234 skús ju už učiť pýtať sa na nočník, na dievča je to už dosť takmer 2 roky a má plienky?
@anonym_58846d ani na noc ma plienku len na noc
Pripájam sa k ostatným maminam. Malý mlieko v noci tiež nepije. Vstáva medzi 5.30 až 6.15. Cez deň spi tiež 1,5 max 2 hodiny. O 20.00 v posteli.
@anonym_9f506f a kto
@anonym_80aec4 ale ved nikto tu nenho orol ze pije mlieko v noci preboha. Pred spanim vecer neni ze ho pije v noci
@anonym_9f506f a kto
@anonym_80aec4 ale ved nikto tu nenho orol ze pije mlieko v noci preboha. Pred spanim vecer neni ze ho pije v noci
@tatiana234 tak keď jej chcete znížiť dávku mlieka tak znížte,, preboha'' (ako používate). Všetky vám tu napisali, že je to okey ako spi, keďže väčšina detí nespáva do 08.00. Keď bude spať ráno dlho a nebude chcieť na obed zase bude zle.
@tatiana234 dávala by som v noci už len vodu. My dávame 1x za noc 150 ml. Viac nie. Aj môj sa budil, lebo si už uvedomoval cikanie. Niekedy sa vypýta cikať a spí ďalej. Niekedy vydrží.
@tatiana234 dávala by som v noci už len vodu. My dávame 1x za noc 150 ml. Viac nie. Aj môj sa budil, lebo si už uvedomoval cikanie. Niekedy sa vypýta cikať a spí ďalej. Niekedy vydrží.
@terry658 nikde som nepísala ze pihe mlieko v noci
@terry658 nikde som nepísala ze pihe mlieko v noci
@tatiana234 pisala si že večer pije 3 dcl mlieka
@tatiana234 pisala si že večer pije 3 dcl mlieka
@terry658 vecer pred spaním ale nie v priebehu noci

@anonym_58846d prepac, ale teda niektore aj 5-6 rocne deti este nevedia v noci udrzat moč, pri 2rocnej to nie je nic vynimocne.