Ako uspať dieťa s Kiss syndrómom?
Ahojte maminky, máme 5 mesačnú dcérku adoptovanú a už sme v koncoch .Má extrémnu dráždivosť, hypertonus a Kiss syndróm. Večerné zaspávanie je u nás neskutočný boj na 3-4 hodiny . Už sme boli aj v nemocnici na pozorovanie, ale tam sa správala inak , akože ukázala ako vie nepríčetne plakať , ale inak nič. Lekár nám poradil appku Napper (pretože on sám na takú istú dcéru doma ) , tak ideme podľa toho , sem tam spánok upravíme podľa malej , ale večer je stále boj skáčeme na lopte inak nezaspí a ona nie a nie zatvoriť oči , alebo ich zatvorí a keď ju položíme hneď otvorí . Neakceptuje kočík , auto , nosič , šatku nič . Ja už ozaj neviem ako ďalej . Chodíme ešte na kranioterapiu . Máte niekto s týmto skúsenosti, čo vám pomohlo ? Za každú radu budem vďačná
Skúsila by som osteopatiu, my sme a malým boli a trocha pomohlo. Plus veľký pozor na to, ako manipulujes a držíš dcérku, aby si jej to všetko nezhorsila týmto. A veľa veľa trpezlivosti. Nás tiež nechcel byť v kočíku, ale od narodenia. My však mame veľmi kontaktné dieťa. Posielam veľa trpezlivosti a sil, je to zabil na fyzickú aj psychiku.
@anonym_8d75ec Ďakujeme , už aj nad tým som uvažovala , že by sme skúsili .
Toto sme mali aj my, s dnes už dospelým synom. Trvalo to veľmi dlho. Aj potom vždy hrozne zle zaspával. Poradili nám dávať ho spať neskôr, ale to nefungovalo. Proste 1 - 3 hodiny mu trvá zaspať, bez ohľadu na to, kedy si ide ľahnúť. Ale už aspoň nevreští v posteli, ako keby mu niekto ubližoval. To trvalo viac než rok. Ale keď sa začal viac hýbať, tak začal spávať cez deň, čo dovtedy nerobil. S denným spánkom prestal v 2,5 roku, príliš mu to nevydržalo. On akokeby mal od narodenia tik, že mu niečo dôležité utečie, kým bude spať. Neporadím. Držte sa.
@anonym_b40b72 ona tiež tak nechce zatvoriť oči , na kranioterapii nám povedala že sa boji , že zasa ostane sama , vraj má veľa strachov v sebe .
@barbinkasolin neporadím ti, lebo my sme na nič neprišli. Dcéra ako bábo nechcela vôbec večer zaspať, o 23 sme s mužom kočíkovali po dedine, lebo v kočíku zo začiatku zaspala. Potom ani tam nie. Nechcela spávať ani cez deň, ani neskôr v škôlke nespávala. Postupne sa to večerné zaspávanie zlepšovalo aj keď sa často v noci budila.
Držte sa.

Nejdu jej zuby ? By som ozaj skusila ten nurofen 🤔
Moja ho na noc musela dostavat Inak by plakala x hodin
@anonym_ca39e6 zatiaľ nejdú