icon

Ako zlepšiť spánok 2-mesačného bábätka?

3. feb 2025

Ahojte baby chcela som by poradiť... mame 2 mesačného synčeka, od narodenia mu dávame umele mlieko nutrilon.. a zdá sa mi ze spi nejako malo... vstava tsk o 4-5 rano síce o 19:00 uz spi a spi cca do 23:30 potom sa zobudi o 2:00 a nakoniec o 4:00 a a niekedy je hore a niekedy si este pospi o hodinu dlhšie.. skúšala som ho dat spat aj neskôr ale stále to bolo iste (23-2-4 )
Cez deň spi v hojdačke pretože nechce byt na rukach (strasne place ked ho vezmem) neviem ci nemam zmeniť mlieko.. poraďte mi... napr. Nutrilon ale goodnicht? Mali ste ho? Ďakujem za každý názor

ina2405
3. feb 2025

Mne sa takto dieťa tiež budí, 8m ale kojené. Nebudí sa ti v noci často na hlad. Proste má taký režim a ten sa zmení už za pár týždňov. Podľa mňa stačí vydržať.

really8
3. feb 2025

Tiez mi vstaval o 4 cele leto. Ani goodnight nepomohol. Nepomohlo nic. Musela som vydrzat.

barbara2024
3. feb 2025

Ja mám tiež 2m syna, večer strašne ťažke je ho uspať, kúpeme ho okolo siedmej, potom papá, a uspávame aj 2hodiny..potom sa budí okolo jednej, následne okolo 5ráno. Tiež na um. Ja som mala tiež pocit, že ho mlieko nenasýti, máme Sunar ar. Myslím si, že ešte nemá nastavený režim..ale dúfam, že sa to u nás čoskoro nastaví
Koľko um papá tvoj synček?

black_wolf
3. feb 2025

Treba pockat, nez sa to ustali.. moje dieta do 6m chodilo spavat o 23:00 - 0:00 a vstavalo o 9:30 (aj ked sme sa opakovane snazili uspat ho uz o 19tej, 20tej), zlepsilo sa to, az ked presiel na 2 denne spanky, teraz ma skoro 10m a zaspava okolo 20:00, budi sa 7:30-8:00.. mlieko s tym moc nema podla mna, syn pije Hipp

ivangeline
3. feb 2025

Nie je to jedlom ale režimom. Bude sa to určite meniť.