icon

Ako zmizla dcérka z kamery? Záhada v izbe!

10. jún 2024

Ahojte baby v sobotu sa nam doma stala vec aka este nikdy. Mame dcerku 10 mesacnu a isla spat doobeda.Ona je take maciatkoked vstane a zisi zeje sama mrnka v izbe mam zatemnovacie zavesy posadi sa a hned mrnci hlada niekoho
boji sa a ja hned letim k nej. Vzdy este predrym nez sa zobudi v kamere vidime ako sa zacne mrnkat atd.. No dnes manzel vzal kameru zo sebou do kuchyne kedze varil. Sledoval kameru a zrazu dcerka nebola na posteli. Moment stotina zrazu tam nebola. Letel do spalne a dcera bola pri posteli na styroch vysmiata. To po prebudeni v tmavej izbe ked je sama a okamzite niekto nepride neexistuje aby nemrncala nezaplakala. Mikrofon na kamer je tak citlivi, ze pocut aj nas ako ideme okolo dveri a puka podlaha pocut sepot nas vedla. Ako je mozne ze dcera nielen ze zmizla z kamery postele ved aky premet by musela urobit spadnut nedajboze ved toje vyska to by zaplakala uz len z dovodu ze b sa tym sa padom zlakla.. a ona vysmiata na styroch?? Ani nemrnkla ? To sa nukdy nestalo ale ako mohla zmiznut z kamery postele? Ved postel je siroka navyse bola otocena k postielke nie k druhej strane postele na ktorej sa nasla ( pri posteli) ako je to mozne? Logicky nechapeme a nevieme si vysvetlit. Neukrizujte ma tu ze dcerka soi sama v tamvej izbe a bla bla inak mi nezaspi musi mat zatemnene plus ked som snou chodila soat ja iba som ju budila nale kychnutie skvrkanie v bruchu ona sa budi aj nato. Co si o tom myslite par nevysvetlitelnych veci sa nam uz v byte stalo napr pipala vypnuta mikrovlnka aj umyvacka..

Strana
z4
autor
11. jún 2024

@slovakboy neboli to zvuky v hlave nebolo to vysokym tonom nornalne signal ked ma vypnut program na mycke. Svetelna signalzavia nesvietila. V ten den som mala vypnuty tel tompipanie sa ozyvalo bytom kedze do obyvacky nemame dvere mame otvoreny priestor.Ja chapem ze mohla zliezt ale ona zacala stvornozkovat nedavno cuvat nevie nieje azbtak obratna a zas neverim te by sa
Nebuchla a nezaplakala. A este mi peide nahoda ze v den kedy prvyraz v zivote zliezala z postele by aj obraz zamrzol aj zvuk.

autor
11. jún 2024

@evazhoufova ano to viem

kristiii
11. jún 2024

Ty proste chces veriť, že sú za tým duchovia, tak ťa ani 100 konikarov nepresvedčí o opaku. Len nechápem, načo si v takom prípade zakladala tému. Predpokladám, že si čakala, že ti tu aspoň 10 ľudí napíše, že im duchovia bežne kočíkujú a prebaľujú deti. Sakra, kde boli tí naši, keď bol syn mimino. Teraz by ho mohol dôjsť nejaký aspoň chémiu doučiť nech neotravuje stále babku 🤪.

autor
11. jún 2024

@kristiii no presne ze ty kokos duchovia nam bavia deti no vidis mas nam co zavidiet

beronsche
11. jún 2024

Len k tej náhode a zamrznutému obrazu a zvuku - to vôbec nemuselo byť prvý krát.. je to prvý krát, čo ste si to všimli..

Aj keď pripúšťam, že môže existovať niečo medzi nebom a zemou, toto ten prípad nebude.

11bodka11
11. jún 2024

Moje deti milion krat spadli z postele. Co je na tom divne? A preco zmizla z kamery? Ved ked spadla z postele tak zmizla aj z kamery nie?

11bodka11
11. jún 2024

@nafka0483 nasa tiez. Raz sa stalo ze spala v postielke so zabranou a odrazu sa objavila v obyvacke 😀 Dovtedy v zivote nepreliezla zabranu na postielke. Alebo syn sa este nevedel pretacat, prebalovala som ho na velkej posteli, isla som len plienku vyhodit vedla do kuchyne a on zazial spadol z postele a to bol v strede cize musel spravit aspon 2 otocky. Dovtedy sa nikdy nepretocil.

11bodka11
11. jún 2024

@zafir01 moj syn ma detske vysielacky a tiez sme tam viac krat uz poculi cudzich ludi rozpravat. Muselo sa to pripojit na niekoho ineho.

drahomirrra
11. jún 2024

A vysvetlenie bude uplne primitivne: dietatu sa podarilo sklznut pekne nozkami dole z postele a chystalo sa odstvornozit prec. Vek na to ma.
Cela jadrova veda.

yvanielka
11. jún 2024

Toto je odpoveď od chat gpt:
ChatGPT
To, čo popisuješ, môže byť znepokojujúce, ale môže existovať niekoľko logických vysvetlení, ktoré stojí za to preskúmať:

Technické problémy s kamerou: Kamery môžu mať krátke výpadky signálu alebo problémy s napájaním, ktoré môžu spôsobiť, že na chvíľu prestanú vysielať obraz. Taktiež môže ísť o oneskorenie alebo poruchu v zázname.

Rýchlosť pohybu dieťaťa: Aj keď sa zdá nepravdepodobné, že by sa dieťa mohlo tak rýchlo a potichu pohybovať, deti môžu niekedy prekvapiť svojimi schopnosťami a rýchlosťou.

Reflexia a uhly kamery: Uhol a nastavenie kamery môžu spôsobiť, že niektoré miesta v izbe nie sú viditeľné. Dcéra mohla byť mimo záberu kamery na chvíľu, kým sa pohybovala.

Zvukové vnímanie: Ak je izba dobre zatemnená, je možné, že tvoja dcéra sa cítila pohodlne a bezpečne aj bez okamžitého kontaktu a neplakala hneď.

Psychologické faktory: Niekedy v stresujúcich situáciách môžeme mať tendenciu prehliadať jednoduché vysvetlenia alebo preceňovať nepravdepodobné scenáre.

Iné nevysvetliteľné javy: Ak sa vo vašom byte stávajú aj iné nevysvetliteľné veci, mohlo by byť užitočné preskúmať možnosti, ako napríklad elektromagnetické rušenie, ktoré by mohlo ovplyvňovať elektronické zariadenia.

Ak sa takéto udalosti opakujú alebo sa obávate o bezpečnosť, môže byť užitočné poradiť sa s technikom, ktorý by mohol skontrolovať kameru a ostatné zariadenia v domácnosti. Ak máte podozrenie na nadprirodzené javy a cítite sa nepohodlne, môžete sa obrátiť na odborníkov, ktorí sa špecializujú na paranormálne aktivity.

autor
11. jún 2024

@yvanielka coto je chat gpt

drahomirrra
11. jún 2024

Umelá inteligencia, ktorej môžeš klásť otázky, autorka.

autor
11. jún 2024
drahomirrra
11. jún 2024

@yvanielka Cez akú appku sa jej pýtaš, pls?

teki1
11. jún 2024

@yvanielka Teraz tu bude nuda,keď sa budú všetci rozprávať len s centrálnym mozgom ľudstva.😉

tanyan
11. jún 2024

@teki1 Nuda podľa mňa nebude... Keď si niektorí jedinci vypnú vlastnú inteligenciu (alebo jej zvyšky či náznaky) a budú slepo veriť tej umelej, tak ešte môže byť poriadna sranda. 😉

teki1
11. jún 2024

@tanyan Bude ako nebolo.🤣

simca06022011
11. jún 2024

spotrebice, nie len mikrovlnka, u nas aj rura, umyvacka, aj kadejake ine, dokonca aj digestor zvyknu pipat ked sa vypne/zapne prud, je to momenticek, prepne tieto zacnu pipat, ale napr telka sa ani nepohne :D na to je kopa vysvetleni.
Ale ja osobne neverim na duchov, cize tu by som proste vedela, ze dieta na sa na kamerke, ak nemas na nej nos nalepeny cely cas, co by ani nebolo normalen, nedalo odsledovat. Taketo veci sa budu diat, dieta sa bude ucit, bude sa premiestnovat, bude zrazu inde. NIe j etam duch, ani ina dimenzia cez ktoru drobec nebadane preskoci na ine miesto.

yvanielka
11. jún 2024

@teki1 určite nebude....ešte tu máme mnoho centrálnych mozgov, ktorí nevedia čo je AI a veria že zem je plochá doska 😀

teki1
11. jún 2024

@yvanielka Vraj pomáhajú na túto nemoc Amarouny,trikrát denne.😉👍

sticker
svetlonos
16. jún 2024

@zafir01
no ja by som asi aj zvrieskla od strachu a posúdili všetkých doma 😂 To vedia byť fotečky ako z hororu. A niet horšieho ako strašidelné deti 🙈

Strana
z4