icon

Ako zvládnuť spánkový režim bábätka počas návštevy?

29. apr 2025

Ako riešiť spánky 6 mesačného bábätka ak príde na cely deň návšteva ? Má 3 spanky počas dňa , čakáme svokrovcov na návštevu prídu ráno a poobede okolo 17-18 pôjdu domov, mám aj tak normálne podľa potreby bábätka uspať a zobrať spinkať dieťa aj keď potom ich ukratim o čas s ním ? Alebo mám vynechať aspoň jeden spánok a uvidi sa či vydrží ? Kamoska mi radí aby som robila všetko tak isto ako keby tu nikto nebol ako bežné dni ale manžel zase že načo prídu keď dieťa bude len spať 70% času čo tu budú 🙄🙄🙄že si neužijú vnúča 🙄

iivancova
29. apr 2025

Má 6 mesiacov a spánok potrebuje, nezaujíma ma čo si myslia iní dospelí.

birika
29. apr 2025

mame v rodine 2-mesacne babatko a aj ked ideme ku nim na navstevu akceptujeme potreby mamicky a dietatka..maximalne ho vezmeme von v kociku, aby si rodicia oddychli v sukromi

patka06
29. apr 2025

Kamoška ti dobre radí, režim bábätka zachovaj
1 spánok by mohli svokrovci kočíkovať

mauduska
29. apr 2025

To dieťa to aj tak nevydrží a nakoniec si to aj tak len v noci ty odserinkáš, keď bude vyčerpané a nebude vedieť spať. Určite sa riaď drobcom, nenúť bábätko byť dlhšie hore kvôli nikomu 🙂

majlo1234
29. apr 2025

Samozrejme, decko chce spat a je mu jedno, ze mate navstevu😆

ewell13
29. apr 2025

My mame 7 mesacne babatko, a od narodenia, ked prisli navstevy som ho davala spat podla rezimu

petradenis
29. apr 2025

Určite v prvom rade je režim drobca a ten spánok potrebuje. Funguj s ním tak ako potrebuje, inak ti nebude vedieť zaspať potom, ako tu už bolo spomenuté. Ak sú rozumní, pochopia

anavixy
29. apr 2025

Jasne, normalne spat… ved si nedodrbkas noc kvoli navsteve. Ked vladzu chodte kocikat.

stanzi
29. apr 2025

Urcite by som rezim zachovala. Ak svokrovci chcu, mozu ho ist na jeden zo spankov kocikovat. Muzovi jasne vysvetlit, ze v tomto veku je denny spanok dolezity 🙂

gab1sol
29. apr 2025

Nemenila by som réžim bábätka, pekne by išlo spinkať. Možno by som to poriešila kočíkom a spoločnou prechádzkou, ale určite by som spánok neodopierala.

lucia13022023
29. apr 2025

Určite zachovaj režim a daj ho spať. Co z toho keď bude hore, ale bude urevane za to, že je unavené?

evcagabi
29. apr 2025

Omg. To co su za napady, ze sa prisposobit navsteve 🤦‍♀️chlap je asi dobre padnuty na hlavu. Ked bude revat od unavy, bude ho utesovat on? Vstavat k nemu v noci. Ja idem rezim aj ked sme my na navsteve

michaela329
29. apr 2025

Vždy idem podľa bábätka, aj mne chodi svokra - na viac dní dokonca, normálne to rešpektuje, veď mala tiež dieťa. Manžel nech si uvedomí, že to bábo počas spánku zreje, mozog sa mu vyvíja a hlavne, je to bábätko a nie vec na zabavenie svokrovcov 🤦

hortenziaj
29. apr 2025

Normálne nech spi, vieš si predstaviť pre unavené dieťa čo bude mať ešte navyše stimuly cez ten deň,čo to s ním bude večer ,ako bude nervózny a nebude vedieť zaspať ?
Vieš im ho dať do kočíka a môže spať tam,alebo sa budú ten čas čo spi venovať vám,isto sa s ním nebudú celý deň hrať .

januska12323
29. apr 2025

Nechaj ho spať alebo nech si noc odserie manžel keď je taký múdry.

maryetta
29. apr 2025

Snazila by som sa zachovat ten rezim. I ked zas musis aj cakat ze sato pri navsteve podarit ani nemusi ☹
Potom zas nervozne a uplakane dieta....
tak muz sam dostane odpoved co sa "oplati".

andrejka1974
29. apr 2025

Určite ho nechaj v tom režime ako je naučené nestojí to za to aby si mala potom problém ho dostať do normálu

danniiee8
29. apr 2025

Chodia k vám iba kvôli bábätku ? Však nech sú zatiaľ s vami. Bábätko si užijú keď bude väčšie. Bud rada že má režim a zbytočne ho nekaz

evkaa23
29. apr 2025

Mozu si ho predsa uzit tak, ze ho pojdu na spanok kocikovat a ty si zatial oddychnes. Skus to vyuzit, ze ked dojdu svokrovci tak im aspon na 1 spanok pripravis dieta von do kocika a mozu sa prechadzat po okoli. Nikde nie je napisane, ze musia byt pocas celej nastevy len u vas v obyvacke.

selest
29. apr 2025

A vy ked idete ku svokrovcom na vikend tiez v noci nespia, odopraju si spanok kt potrebuju aby vas neukratili o cas s nimi? Tvoj muz ma velmi zvlastne zmyslanie. Dospely ludia snad chapu potreby babatka a vedia ze ked pridu ku vam na cely den tak dieta bude velku cast z toho dna spat. Nie je to predsa macka a oni nie su male deti..

vkatush
29. apr 2025

Prvé návštevy svokrovci prišli vždy keď malý zaspal a museli ísť keď mal vstávať. Nikdy mi ani len nenapadlo mu to nejak upravovať, jeho potreby a režim boli prvoradé. Svokor ho skúsil raz zobudiť tesne potom, čo som ho uspala. Dostal takú hubovú, že už sa nikdy neodvážil 😁

Takže pekne ho daj spať vtedy, keď chodí.

guiseppinka
29. apr 2025
@januska12323

Nechaj ho spať alebo nech si noc odserie manžel keď je taký múdry.

@januska12323 toto je asi najlepsia rada, ktora tu padla🤭

tramtada31
29. apr 2025

Mne v tom čase dieťa spalo už len jeden spanok, takze by som jeden v pohode už vynechala, pripadne keď nechceš, tak choďte sa von prejst v kociku, kde zaspi a čas si uziju kocikovanim

autor
29. apr 2025

Dakujem vam pekne za komentáre , máte pravdu , dieťa bude spinkať presne tak ako zvyklo a bodka ! 😄😎

lavender94
29. apr 2025

Tak že manželovi odkazujem, že jeho dieťa nie je cvičená opica určená na zabávanie rodiny. Reálne keby to aj spravíš, tak by dosiahol len to, že by od únavy vrieskalo, čo sa asi tiež vylučuje s tým jeho idelalom živej ňuňu bábiky na hranie. Veď keď s ním tak veľmi chcu tráviť čas tak im ho nachystaj na spánok do kočíka a môžu sa venovať.

rybkoava
Autor odpoveď zmazal
euka210
29. apr 2025

Urcite kvoli navsteve nebudes burat rezim dietata...bude unavene, nervozne a bude este horsie. Pohraju sa s nim, ked bude hore. Mozte ist na prechadzku a bude spat v kociku.

nika11103
30. apr 2025

Inak baby , podľa mňa sa tu zase rieši čo ešte ani neni - asi pre to , že svokrovci ? Podľa mňa sú to normálni inteligentní ľudia a aj keď prídu na celý deň , tak deti tiež vychovali - určite vedia , že keď pôjde spinkať , tak si pôjdu vypiť kávu alebo do obchodu alebo len tak si posedia v obývačke, na ďalší spánok si ho môžu zobrať pokocikovat …. Však ako normálni rozmýšľania schopní ludia 🤣

evcagabi
30. apr 2025
@nika11103

Inak baby , podľa mňa sa tu zase rieši čo ešte ani neni - asi pre to , že svokrovci ? Podľa mňa sú to normálni inteligentní ľudia a aj keď prídu na celý deň , tak deti tiež vychovali - určite vedia , že keď pôjde spinkať , tak si pôjdu vypiť kávu alebo do obchodu alebo len tak si posedia v obývačke, na ďalší spánok si ho môžu zobrať pokocikovat …. Však ako normálni rozmýšľania schopní ludia 🤣

@nika11103 podla mna sa to riesi lebo chlap ma sproste napady nie lebo svokrovci 😅

fiafia
30. apr 2025

Určite nenarušit režim. Ak sú to normálny ľudia tak pochopia. Je to male babatko ak bude muž trvať na svojom nech sa potom o mrzute dieťa stará on. Mojej dcére bolo neradno posunúť režim, to vedela celá ulica ako revala a doslova bola potom neutisitelna...