Ako zvládnuť veľmi nepokojné bábätko?
Zdravim, mate niekto podobne babo? alebo mali ste? lebo uz si pripadam naozaj ze sa zblaznim a ze som jedina na svete, mam velmi uplakaneho chlapceka, ma 2 mesiace, v podstate ked je hore a nekrmi sa tak len place a niekedy vrieska, cez den NESPI, jedine kde spi je kociar aj to nie vzdy, ja kedze som totalne unavena z celodenneho nosenia a uspavania nemam energiu chodit na neustale prechadzky len aby spal, pomoze mi len mama a sestra, som sama bez muza, mala som u seba aj lakt. poradkynu kvoli kojeniu a povedala ze to nieje mozne aby tak malo spal, no je, kojila som, uz nekojim lebo maly netaha dostatocne, tak je na UM, myslela som ze tym sa problem jeho nespavosti vyriesi, nevyriesil sa, neustale je nervozny, myka sa, mece a zeby sam zaspal to trda nehrozi, vecer ked ho ukozim okolo 20, zaspi o 21 alebo 21:30 s rym ze ho bud unosim, alebo skacem na fitlopte a potom zabalim do periny a vkuse musim mat na jeho tvari ruku, zobudi sa okolo polnoci, niekedy on01:00, nakrmim, zase zabalim, uspavam zas hodinu, pospi max 2, rano sa zobudi a zas nakrmi a odvtedy baci a nechce spat, naozaj len nosic, kde pospi tak pol hodinu, a ja netusim co s nim uz mam robit aby konecne spal aj cez den a doma mimo kociar, a hlavne dlhsie nez pol hodinu, vkuse je nepokojny, mna z toho uz ide porazit

@kiwi3 ja som dosť analytická. Mne to takto vychádzalo. Píšem z vlastnej skúsenosti na pomoc/ radu inej mamine.
Moja chyba. Myslela som, že Modrý koník je tu preto, aby si matky pomáhali, nie sa hejtili a kritizovali 🙇🏼♀️
@helenbozka neviem, čo sa ta tak dotklo, píšem len, že sú aj iné babatka, nespokojnosť nie je len fyzicky stav ako pises