Bábätko v noci neskutočne plače

vladkalattova
29. nov 2023

Synček 5mes. Sa znicoho nic v noci zobudil s neskutočným plačom. Spal a zároveň plakal, akoby záchvat plaču mal. Trvalo das hodinu pokým sa ukľudnil a zaspal. Ale ten jeho plač to bolo neskutočné niečo, zľakla som sa čo sa stalo. Neviete náhodou prečo sa mi tak budí? Myslím si že možno zubky, ale ked mu prejdem po ďasnach tak žiadny naznak žeby mu šli zubky. Tak neviem ci mam s nim ist k doktorke ohladom toho alebo čo robiť.

lienocka2808
29. nov 2023

@vladkalattova tzv nocny des. Aj my sme to mali neslo s tym spravit nic. Trvalo dlho kym sa ukludnil. Nebolo to nastastie take caste. Skus si nieco o tom precitat.

pjosa
29. nov 2023

podľa mňa to môžu byť aj zúbky, tie vedia tiež dlho potrápiť

basska_b
29. nov 2023

Mne sa toto stalo s 3rocnou dcerkou, vrieskala od stvrtej do piatej, potom.od unavy zaspala. Rano o siedmej uz bola schopna povedat, ze ju boli ucho. Zacala potom aj teplotovat. Nenafukalo mu do ucha? Alebo nezatiekli sople do ucha?

alja20
29. nov 2023

Praveze zubky to mozu byt moji mali v 5mesiaci obaja uz zuby ,nalievaju sa nie je vidno dokym nie je tesne pred prerezanim, moze to byt aj bolestou uska sposobenou zubami ked sa nalievaju alebo zacinajuca inf.dutin,aj spominany nocny des to moze byt a teraz bol aj spln takze dost mozne aj to...Ak boli usko treba vyvysenu polohu pri spani ako ked su zahlienene dutiny aby sa zmiernil tlak do uska ked lezi bo to strasne boli a zistis kt.ho boli tym ze si samovolne automaticky casto chyta usko treba nakvapkat burow kvp.na vatu a dat do uska a smer dr.

petronellla87
29. nov 2023

@vladkalattova tiez si myslim ze by to mohol byt nocny des