icon

Je 22,9 stupňa optimálna teplota na spanie pre bábätko?

21. jan 2025

Ahojte . S mužom sa hádame na teplote,no doberame. Spí s nami v izbe malý syn, a teplota je momentálne 22,9 stupňa. Mne to príde optimálne,viac by som nezsniesla. Muž tvrdí že malému je zima, má 10 mesiacov. Ale vždy keď ho chytím tak na teplé rúčky aj zátylok. Je to podľa vás ok teplota na spanie ? Radiátor je vypnutý, to by som nevedela spať ja keby je zapnutý

Strana
z2
sono2
21. jan 2025

@tinka_1807 ja som takto prykrívala dcéru u nás v spálni cele noci. Potom si hovorím a koniec, keď jej bude zima, prikryje sa a tak je.

sono2
21. jan 2025

Priotvoriť. Ja mam v celom byte 24 lebo kde tu troška kúrim ale v spálni sa mi nerosí. Keď áno úplný pol centimeter. Nechaj centimeter vetrať celú noc, nebudeš to cítiť a okná budú ok

magdalenal
22. jan 2025

Doma mame bezne 21st, viac by som.nedala, to chodim uz v kratkom... manzel v mikine a ked pozerame TV, prehodi sa dekou 🙂 ale v spalni mame dlhodobo max 18-19, a to s nami spi posledny rok dcera, co ma cerstvy rok.... cize u nas v spalni je 18-19st s novorodencom 🙂 mala na sebe dlhe pyzamko a spaci vak, nie hruby, taky ako perinka. Cize je to velmi individualne a zalezi od vas, ako mate bezme doma a co je pre vas znesitelne. Ja by som pri 22st hynula ;)

1mina
22. jan 2025

My mávame termostat na noc na 20,5 stupňa. Deti sú koľkokrát kadejako odkopane ale nemá s tím nikto problém.

Strana
z2