icon

Je bezpečné dávať bábätku lieky na spanie?

anicka097
11. nov 2025

Dobrý deň mamičky, chcela som sa spýtať či je v poriadku dat svojmu bábätku lieki na spanie keď nechce spat. Ja a manžel sa už týždeň nevieme vyspať kvôli tomu malému pišťadlu.

Strana
z2
anonym_ed3189
11. nov 2025

Nie!
A ako je staré dieťa?a to týždeň nespí vôbec či ako?

anonym_ed3189
11. nov 2025

A zaujímalo by ma ake lieky mu chcete dať a odkial?

anonym_557717
11. nov 2025

@anicka097 určite nie, toto by mi ani nenapadlo. Nemôže byť hladné, bolieť ho bruško, prípadne preunavené, keď nechce spať ?

patka06
11. nov 2025

Nie je to v poriadku, Treba zistiť príčinu. Je mu zima, teplo, je hladné, prejedené, trápi ho bruško, idú mu zuby je veľa možností. Chce to trpezlivosť, držím palce

doriiis
11. nov 2025

Ako môže niekomu normálnemu vôbec napadnúť takáto možnosť?

ktobytobolpovedal
11. nov 2025

👀

vevebono
11. nov 2025

Fuuu, toto je uz ťažký level. Vážne???

anonym_cc16a0
11. nov 2025

je to zakázané. veľmi veľa detí zomrelo v minulosti. deti sa zadusili - nedokázali sa zobudiť napr. na vracanie.
ešte pred asi 30 r. by ti lieky pre bábo pediater predpísal

jennky13
11. nov 2025

@anicka097 chapem ta, ze si unavena a ani nevies, co vlastne tvojmu dietatu je. Chapem, ze tvojou tuzbou je aspon na chvilu si pospat, ale liek na spanie pre babatko naozaj nie je dobra volba. Skuste sa s manzelom prestriedat, on strazi ty spis a naopak.
To, ze babatko vobec nespi nie je v poriadku, nieco ho trapi, tak popros lekarku o pomoc alebo nejaku kamaratku, ktora ma uz skusenosti s babatkom.
Zvladnes to, zo dna na den a dáte to, uvidis.

natalka13
11. nov 2025

bez do skoly!

zuzacka16
11. nov 2025

to je asi len vtip nejaký alebo čo 😨🙈

anonym_6e243f
11. nov 2025

Preboha 🙈🙈🙈🙈

drahomirrra
11. nov 2025

Admini, prosím o preverenie užívateľa, toto je trestné.

lidia73
11. nov 2025

preboha!!! ako vam toto vobec moze napadnut??!!

jennky13
11. nov 2025

@anicka097 ked som bola mala, tiez som vobec nespala- iba 1 hodinu za 24 hodin. Moja mama mi hovorila, ze uz nevladala a tak jej lekar predpisal pre mna lieky na spanie. Dala mi ich 3x ( 3 dni posebe). V tie tri dni som nespala ani tu hodinu ☹. Nikto nevedel jasnu pricinu, ale postupne sa to ukludnilo.
Chapem, ze ta to napadlo 🙂, ale nevyriesi to tvoju situaciu.

anjelicek26
11. nov 2025

Manzel nech si lahne do obyvacky, vybavene. Chapem, ze je to len taky "vykryk do tmy" od unavy a nie realny napad. Dlhodobo nevyspaty unaveny ludia vedia povedat riadnu sprostost. On nech sa vyspi v noci, ty si lahni s babom cez den a cez vikend nech ta necha dospat, ked bude doma a vstane s babom rano on...

anonym_2f7cd6
11. nov 2025

Toto je troll a zas sa budú ľudia baviť na žltom slonikovi. Toto normálnej žene nenapadne dať bábätku lieky na spanie. Fakt si myslíte, že reálne niekto takto uvažuje???

tetapetra
11. nov 2025

Určite odporúčam odvar z maku 💪🏻

klarrris
11. nov 2025

Ty a manzel by ste sa v prvom rade mali nad sebou zamysliet. Je toto vobec normalne??? Dieta ma podla vas oboch co, spat celu noc, len aby ste vy boli oddychnuti? Nerozumiem, ze vas take nieco vobec mohlo napadnut. Mali ste sa nad tym zamysliet skor, ako ste sa vobec rozhodli mat dieta, vsak to nie je babika, ze kde polozite, tam je a neplace.... Co by sme ine dali za to, aby sa nam vobec podarilo otehotniet....

anonym_3d6ce9
11. nov 2025

Môžeš ho odniesť do najbližšieho babyboxu tam bude mať lepšiu šancu na život, liekmi ho môžeš navždy umlčať.

anonym_773c5b
11. nov 2025

🙂
Uplne dokazem pochopit, ako sa citis. Boli casy, ked to nase dieta bolo hore v noci kazdu hodinu a pocas dna spalo len pol hodku a medzitym vkuse len plac. Bola som na prasky z toho. Bola som tak nevyspata, ze som uvazovala nad samovrazdou. Je vela chvil, ktore si ani nepamatam, lebo som isla na autopilota. Takze fakt ta dokazem pochopit. Ale vazne by si mu bola schopna take lieky dat?

anonym_c13659
11. nov 2025

Tiež sme si prešli ťažkým obdobím. Malý nespal do 1 roka a bol každú pol hodinu hore, do toho ešte starší 2 ročný syn. Ale v živote ma nenapadlo mu dať lieky na spanie.🫣

anonym_1d0be8
11. nov 2025

@anicka097 poraď sa s doktorom, čo sa dá robiť. Keď nič, musíš to len pretrpieť, žiaľ, bábätká sú také, že človek kvôli nim obetuje veľa toho.

maminkadeticiek
11. nov 2025

Verim,ze sa v tomto pripade mamicka asi len z nedostatku spanku pomiatla a sama potrebuje pomoc.Verim,ze kazdy pricetny rozumie,ze babatka mavaju nepokojny a niekedy aj ziadny spanok a rodicia sa maju pri dietati striedat,navnimat co mu sposobuje nepohodu,co potrebuje a ked je to potrebne navstivit pediatra ci nema nejaky prehliafnuty zdravotny problem,ale nie davat dietatu lieky na spabie Kriste na nebi!!!!

jaskolka
11. nov 2025

@anicka097 nie,nie je to v poriadku. Malé dieťa je nastavené tak,že jednoducho nedokáže prespať v kuse celú noc (sú výnimky,ale bežné to nie je). Je normálne,že sa budí na hlad, smäd, plnú plienku a aj bez dôvodu,jeho mozog ešte nevie "prepnúť"medzi rôznymi fázami spánku.
Liekmi mu môžeš akurát uškodiť a aj tak ani nikto normálny lieky na spanie dieťaťu nenaordinuje,a hádam mu nechces dať nejaké sedatíva určené pre dospelých ľudí?😮
S manželom sa striedajte,toto patrí k rodičovstvu, bohužiaľ, máloktorý rodič sa vyspí po narodení detí.
A ak skutočne celé noci dieťa vám nespí,tak to treba riešiť u pediatra,lebo môže mať nejaký zdravotný problém.

anonym_fcfba2
11. nov 2025

Valium je vynikajuce to zabera. Das stvrtinku a mate pokoj na celu noc 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

anonym_9df9f6
11. nov 2025

Profil zalozeny 11/25. Jasny troll podla mna

anonym_e5daf4
11. nov 2025

Prepánakraľa🙈, ak sa tu niekto nebaví, tak je veeeľmi jednoduchý.

anonym_3d6ce9
11. nov 2025

Počas tehotenstva si niečo neužívala? cigarety, alkohol, kanabis a teraz bábätko má abstinenčné príznaky?

anonym_9a168e
11. nov 2025

A keď mu pôjdu zuby nezabudni ich potrieť alkoholom

Strana
z2