Je v poriadku, že dvojročná vstáva o 5 ráno?
Vela mamiciek vidim ze ich deti vstavaju tak skoro. Moja 2 rocna o 5 a 4 rocna o 6( to som rada, lebo stihame chystanie do skolky). Ako to mate vy? Spinkat chodia o 19.30
@anonym_autor Bohuzial to je normalne :(. Mozno sa to upravi, ked uz nebude poobede spavat. Aj ja som mala rannych vstavacov
Tak isto 2r, len keďže sa posunul čas, tak vstáva častejšie o 6h ako o 5h😅
Zalezi aj od denneho rezimu,spavaju este cez obed?kolko?skus skratit obedny spanok
@anonym_autor asi ťa nepoteším, ale syn vstával o 5:00 pravidelne každý deň do cca 8 rokov, bez ohľadu na to, kedy šiel spať. Teraz má 11 a potiahne to do 7:00 🤷🏻♀️
@hablko2 praveze si ma "potesila" lebo som rada ze je to normalne a nie som sama 😃❤️
Tiež to tak mame, mladšia ma 3 roky a málokedy potiahne až do budíka (budík mám na 6:00 kvôli škôlke keby sme naaahodou zaspali) staršia je na tom trošku lepšie nie že by vstávala neskôr ale ona je taká že aj keď vstane prvá a vidí že ešte všetci spia tak si ide sama na wc a po ceste vezme hračky do postele a vie sa ešte v posteli pohrať s bábikami sama 😅 ma 5 rokov
velmi skoro chodia spavat, jasne, ked zaspia o 19:30 tak su vyspate velmi skoro, ja som mala spiace dieta, vstaval o cca 6:30, niekedy o 8:00, nebudil sa, spavat chodil o cca 20:30-21:00
syn spáva 9 hodin viac nie takže vstava o 6:30
mal obdobie kedy o 5:30 zvykli sme si
velmi skoro chodia spavat, jasne, ked zaspia o 19:30 tak su vyspate velmi skoro, ja som mala spiace dieta, vstaval o cca 6:30, niekedy o 8:00, nebudil sa, spavat chodil o cca 20:30-21:00
@anonym_9cff3a nemyslím si, že je to tým. Ja mám dve deti narodené po roku.. mne chodili spávať o 19:00, staršia spala 12-13 hodín, syn proste o 5:00 bez ohľadu na čas zaspatia. Teraz ako 11-ročný vstáva o 7:00 bez ohľadu na to, či zaspí o 21:30 alebo o 20:00.
@anonym_9cff3a nemyslím si, že je to tým. Ja mám dve deti narodené po roku.. mne chodili spávať o 19:00, staršia spala 12-13 hodín, syn proste o 5:00 bez ohľadu na čas zaspatia. Teraz ako 11-ročný vstáva o 7:00 bez ohľadu na to, či zaspí o 21:30 alebo o 20:00.
@hablko2 tak potom treba pockat na pubertu, nas uz vstava o 12tej 😄
Jasné, že je to normálne, veď chodí extrémne skoro spať, ja som o tomto len snívala mne deti skôr ako 22:00 alebo 23:00 nezaspali nech som robila čo som robila
Ked o 19:30 ide spat tak je to normalne,inak je to velmi skoro na vecerny spanok.

@anonym_autor asi ťa nepoteším, ale syn vstával o 5:00 pravidelne každý deň do cca 8 rokov, bez ohľadu na to, kedy šiel spať. Teraz má 11 a potiahne to do 7:00 🤷🏻♀️