Kedy začali vaše deti spať celú noc?
Kedy vaše deti začali spávať celú noc?
V 3 mesiacoch, ked uz boli len na UM (je tomu uz viac ako 20 rokov).
Syn mal 4 mesiace, dcéra 2 mesiace, obidvaja boli na UM.
7m
Nespí celú noc, ale o štvrtej si dá mlieko (UM)a spí do pol ôsmej - od ôsmej. Od 3 mesiacov. Sestrina dcéra od úplného bábätko spala celú noc. Každé dieťa je iné.
asi od pol roka ak za celu noc povazujeme, ze o osmej bol v postielke, zaspal a vstaval aj o stvrtej rano
moje až po roku... 😢
Moje obe zacali prespavat celu noc tesne pred 6.mesiacom. Boli este ciste kojene, ale nezvykla som prso pouzivat ako cumel ci ukludnovak.
Po 2 rokoch.
@anonym_autor najmladsia spala prakticky od prichodu z porodnice budila sa az rano o pol 6stej a to jej trvalo do predskolskej..sstredny ked som prestala kojit c a 2,5 roka mal. Najstarsia cca od 1 roka
V jedenastich rokoch. Do vtedy mavala nocne desy.
V 3 mesiacoch, ked som nasla, ktore UM jej konecne sadlo
Syn cca okolo dvoch rokov, dcéra asi okolo roka, samozrejme nerátam noci,keď boli chorí,mali teploty,boli sme niekde v inom prostredí a podobne.Ale inak asi od toho veku už dokázali spať celú noc.
@anonym_autor ahoj, presne v 7 mesiacoch, ale potom prisli dalsie zubky a teraz vstava 1-2x za noc a niekedy potiahne od 20.00 do 05.00
@anonym_autor dva mesiace
Môj najstarší ma 5 rokov a ešte nespí celú noc
Od 6.týždňov
@anonym_autor až na 3,5 roka
2 r
Starší do 13mesuacov sa budil 5-6x každú noc, potom z jedného dňa na druhý začal pre spávať noc (ešte som ho kojila, vlastne s týmto sa vybavilo odstavenie od nočného kojenia, že sa prestal budiť).
Mladší ma 16mesiacov, a stále sa budí cca 5x.
Mladšia v pôrodnici až doteraz. Staršia bude mať 7r a doteraz neprespala celú noc ešte.
3r
@anonym_autor až po 2 rokoch. Dovtedy sa budilo 2-3x. Aby dieťa spalo celú noc od pár mesiacov života, to je vážne sen.
@anonym_autor od mesiaca, zaspalo okolo deviatej večer a spalo tak do piatej, pol šiestej, plne dojčené. Píšem to aj s časom preto, lebo som zistila, že niektoré mamičky považujú za prespanú noc, ak dieťa zaspí večer o ôsmej a zobudí sa ráno o ôsmej.
O mesiac ma 3 roky a celu noc mi este neprespi
Môj najstarší ma 5 rokov a ešte nespí celú noc
@timea301196 nápodobne.Tiez ešte nespí.
Má 6 rokov a doteraz príde k nám do postele v noci non stop 😀 od malička hádam tri krát sa stalo 😀

Cca v 2,5r, keď som odstavila od dojčenia.