Mám zobudiť 2,5-ročné dieťa o polnoci na Silvestra?
Mam 2,5 ročnú dcerku, spinka, muž ju chce zobudiť o polnoci ja veľmi za to nie som. Aký máte na to názor?
@anonym_autor a naco ju chce budit??
@anonym_autor slubil jej to? Caka na to ze ju zobudite? Ak nie a nie nechaj spat
Nebudila by som. Ohňostroj by som ukázala, iba ak by sa zobudila sama.
Nech si zobudí keď chce ale potom sa o ňu bude starať on.
@anonym_autor ked sa nezobudi sama , nebudila by som!
@anonym_autor to ju bude určite zaujímať
Naco?
@anonym_autor My sme minuly rok zobudili. Syn sa tesil, pozrel asi ½ hodinu ohnostroj a sli sme spat. Ale keby bol velmi zaspaty, ze by mrncal pri zobudzani, tak by som to nesilila.
@really8 ako moze na to 2,5 rocne dieta cakat? Ved ani netusi, co to Silvester vlastne je.
@belllinka jak netusi? Petardy strielaju od obeda. Nevies ci sa doma o tom bavili doma. Vies ako oslavuju silvester? Ci nemaju navstevu, ci nemaju sampus kupeny a maly sa nepytal na co? Mam doma trojrocneho a tie otazky nemaju konca
Nech ju nebudí, načo? Akurát sa preberie a potom nebude môcť zaspať.
Keď sa na to dieťa teší tak prečo nie? Inak v tom nevidím moc zmysel.
Určite by som ju nezobudila načo ?bude snou potom muž hore do tretej rána?
Dieťa nikdy nebudím, pokiaľ to nie je nevyhnutné
@anonym_autor moji prvykrat boli hore az okolo4teho roku.(Cakali cielene) Dovtedy spali ako zabiti. Nebudila som
@anonym_autor nikdy nebudime, ak sa zobudil na ohnostroj alebo delobuch, tak som sa ho snazila uspat, 2.5 rocne dieta netusi co je Silvester a spankova rutina bola pre nas vzdy dolezitejsia, nas ma 4 roky, siel spat v zasade ako bezne, nezobudil sa teraz, spi dalej 🙂 nebudime
Máme dva a pol ročnú, vydržala hore do pol deviatej. O ôsmej večer sme vonku púšťali prskavky, dali si detské šampanské a potom šla spať, ani by mi nenapadlo ju budiť o polnoci, snáď ste dieťa nechali spinkať
Šťastný nový rok 🍀
Minuly rok sa my ročne dieťa zobudilo samo, tento rok zaspal výnimočne neskoro po pol 11 a všetko prespal až do rana. Ani mi nenapadlo budiť, načo. A hlavne čo je to za hovadinu, sa radiť na nete. Čo vy ste nesvojprávni? Urobím ako mi vyhovuje, poznáte si dieťa.
My sme dieťa zobudili iba prvý rok, jej to bolo samozrejme jedno. Tento rok sme si boli o 20 pustiť menší ohňostroj a šla spať.

Ked ju zobudia delobuchy bude hore, ak nie nechajte ju spat