Môže byť nočné budenie dieťaťa regresia?
Dcéra 4m, denne spanky sa nám nezmenili, možno by som povedala, že aj zlepšili. Predtým bol každý spánok 30min, teraz aj 2 denne potiahne dlhšie aspoň hodinu a pól. No v noci doteraz spala celú noc v postieľke bez kŕmenia a teraz musim s ňou spávať lebo každú chvíľu sa mrvi a musim podávať dudlik. Každé 2hod hore. Niekedy sa podarí douspat s dudlom, inokedy musim aj 2x za noc kŕmiť, inak nezaspi.. cez den ma dosť mlieka, aj som jej navýšila dávku (je na umelom), takže nemala by si hlad doháňať v noci. Večer inak pekne zaspí, nemusím ju hojdat ani nič ako doteraz , iba si s ňou ľahnem a držím jej ručičku.. prejavovala sa aj u vás takto nejak regresia?
@borihh jasné regresia je to. Jednak je na to aj čas a každé dieťa sa inak prejavuje v tej regresii... Ešte by som sa pozrela či nespí moc cez deň a celkovo koľko spí za celý deň ale myslím že je to ano ako píše môj oblubenec môže to byť aj diskomfort tepla ale tá regresia za mňa najviac pravdepodobná. Bude trvať Max mesiac
@borihh zavidim ze musis 2x za noc krmit a je to regresia, ja krmim za noc minimalne 8x a su noci ked aj 15x...a nie je to regresia pretoze to trva uz polroka...takze len vydrz. Tych par dni ci tyzdnov co trva regresia urcite zvladnes krmit 2x za noc🩷

a nieje to ten hic prave`?