icon

Od kedy vaše dieťa spí celú noc?

fashionshop88
16. jan 2024

Od kedy Vám prespali dieťa celú noc ? Alebo, od kedy by dieťa malo, prespať celú noc ? S tým, že mlieko len večer a ďalšie až ráno ? V noci prípadne čaj ...

Strana
z2
tanuuulka
16. jan 2024

prvý od osem mesiacov, druhá od piatich mesiacov a tretia od dvoch mesiacov. až na výnimky. najmladšia má teraz 9 mesiacov a ak je chorá alebo čo, tak pije mlieko aj v noci, ale štandardne posledné mlieko okolo ôsmej a ráno pýta tak o siedmej.

slavomira236
16. jan 2024

@fashionshop88 najsgarsia uz nepamatam ma 23 no mozno az okolo 2rokov..syn bol dlho ns prsniku sz ked som ho prestLa kojit to je po 2,5 roku. A najmlafsiA od narodenia este v porodnici sa budila ked sme prisli domov prestalo to a budila sa az nadranom. Nepamatam aby niekedy v noci vstalA a plakala pre nieco bola spac cez noc a zasadne v postielka nikdy postel kocik ten bojkotovala sj cez den

denden77
16. jan 2024

7m 🙏😊

katka533
16. jan 2024

@fashionshop88 po odstavení okamžite

ivangeline
17. jan 2024

...prve 2 okolo 2r,dalsi od 18m..

letfenixa
17. jan 2024

V synovom prípade nesuvisela prespata noc s nepitim mlieka. Mával bdele dvojhodinovky a nočné desy. Plus vstáva skoro. Naozaj prespi každú noc (okrem choroby) od 5 rokov.

tamichloe
17. jan 2024

@fashionshop88 keď som prestala kojit

majlo1234
17. jan 2024

@doriiis tak to je sen😍

akika
17. jan 2024

Hneď ako som zaviedla tuhý príkrm na večeru (kaše) + mliečko (nadojčil sa ešte k tomu). Tak spinkal celú noc (cca 6 mesiac), inak sa budil 1x na noc na dojčenie dovtedy. Prakticky aj prvý aj druhý syn. Doteraz sú spáči.. My sme nikdy nepoznali prebdeté noci..

mimikarol
17. jan 2024

Moja keď mala 5 týždňov, zato mne skoro 38 ročnej sa celu noc podarí prespať málokedy 😏

tina716
1. aug 2025
@lenkakravcova

@fashionshop88 moje zatiaľ od 2,5 rokov, keď prestali piť v noci mlieko a zároveň sa hneď aj odplienkovali aj na noc

@lenkakravcova My mliecko pijeme len trosku pred spaním nech si cucne ale v noci sa vypýta na nocnik cikat aj trikrát vôbec nemá dobrý spánok 😫už som z toho zúfalá a to mame 2,5 roka .Nemáte prosím nejakú radu ?

lenkakravcova
1. aug 2025
@tina716

@lenkakravcova My mliecko pijeme len trosku pred spaním nech si cucne ale v noci sa vypýta na nocnik cikat aj trikrát vôbec nemá dobrý spánok 😫už som z toho zúfalá a to mame 2,5 roka .Nemáte prosím nejakú radu ?

@tina716 ak nemá žiaden zdravotný problém (nejakú zápal), tak chce pozornosť v noci a je to kus už zlozvyk. Môže pomôcť keď dáte do izby nočník a poviete dieťaťu nech si ide samo na neho v noci ale nech vás neotravuje a nebudi. A v tom veku keď tým nezíska pozornosť, tak ho to prestane baviť a bude spať.

Strana
z2