Od kedy vaše dieťa spí celú noc?
Od kedy Vám prespali dieťa celú noc ? Alebo, od kedy by dieťa malo, prespať celú noc ? S tým, že mlieko len večer a ďalšie až ráno ? V noci prípadne čaj ...
@fashionshop88 najsgarsia uz nepamatam ma 23 no mozno az okolo 2rokov..syn bol dlho ns prsniku sz ked som ho prestLa kojit to je po 2,5 roku. A najmlafsiA od narodenia este v porodnici sa budila ked sme prisli domov prestalo to a budila sa az nadranom. Nepamatam aby niekedy v noci vstalA a plakala pre nieco bola spac cez noc a zasadne v postielka nikdy postel kocik ten bojkotovala sj cez den
7m 🙏😊
@fashionshop88 po odstavení okamžite
...prve 2 okolo 2r,dalsi od 18m..
V synovom prípade nesuvisela prespata noc s nepitim mlieka. Mával bdele dvojhodinovky a nočné desy. Plus vstáva skoro. Naozaj prespi každú noc (okrem choroby) od 5 rokov.
@fashionshop88 keď som prestala kojit
Hneď ako som zaviedla tuhý príkrm na večeru (kaše) + mliečko (nadojčil sa ešte k tomu). Tak spinkal celú noc (cca 6 mesiac), inak sa budil 1x na noc na dojčenie dovtedy. Prakticky aj prvý aj druhý syn. Doteraz sú spáči.. My sme nikdy nepoznali prebdeté noci..
Moja keď mala 5 týždňov, zato mne skoro 38 ročnej sa celu noc podarí prespať málokedy 😏
@fashionshop88 moje zatiaľ od 2,5 rokov, keď prestali piť v noci mlieko a zároveň sa hneď aj odplienkovali aj na noc
@lenkakravcova My mliecko pijeme len trosku pred spaním nech si cucne ale v noci sa vypýta na nocnik cikat aj trikrát vôbec nemá dobrý spánok 😫už som z toho zúfalá a to mame 2,5 roka .Nemáte prosím nejakú radu ?
@lenkakravcova My mliecko pijeme len trosku pred spaním nech si cucne ale v noci sa vypýta na nocnik cikat aj trikrát vôbec nemá dobrý spánok 😫už som z toho zúfalá a to mame 2,5 roka .Nemáte prosím nejakú radu ?
@tina716 ak nemá žiaden zdravotný problém (nejakú zápal), tak chce pozornosť v noci a je to kus už zlozvyk. Môže pomôcť keď dáte do izby nočník a poviete dieťaťu nech si ide samo na neho v noci ale nech vás neotravuje a nebudi. A v tom veku keď tým nezíska pozornosť, tak ho to prestane baviť a bude spať.

prvý od osem mesiacov, druhá od piatich mesiacov a tretia od dvoch mesiacov. až na výnimky. najmladšia má teraz 9 mesiacov a ak je chorá alebo čo, tak pije mlieko aj v noci, ale štandardne posledné mlieko okolo ôsmej a ráno pýta tak o siedmej.