Prechod z dvoch spánkov na jeden
Som trošku z tohto popletená.
Moǰ malicky 15 mesacny mi zacal spavat blbo. Vacsinou mal 2 spanky, s tym ze sa budil okolo 7:30/7:00 prvy okolo 10:30>11:00 do 11:40/50, druhy zase okolo 15:30 do 16:30>40. ALE vcera sa stal taky priprad ze sa mi zobudil o 8 daco a mal iba 1 spanok od 12:40>13:50 s tym ze isiel spat o 19:20 ALE BOL HORE UZ O 6 DACO.Dnes sme mali klasicky rezim s 2 spankami spat okolo 20:30 lenze som ho uspavala do 21:40 co sa mi predtym nestalo inokrfy zaspal do polhodiny pocitala som to a vydrzal dnes bdiet tolko kolo vcera ked mal jeden spanok do vecera. Prosim vas ale ked ma jeden spanok zobudi sa o 6 daco a ten jeden spanok nam potom nevychadza.
Je toto znak ze prechadza na ten jeden a nejak sa to postupom casu ustali?
@anonym_autor ahoj aj ja mam ten problem 😕 nijako nam to nevychadza
@anonym_98e227 ja som citala ze ked sa zobudi pred siedmou tak neni este na ten 1 spanok pripraveny
Ten prechod z dvoch na jeden je u niekoho dlhsi. Dlho trvá toto striedanie jedného spánku s dvomi
To sa bude striedať istý čas..... U nás sme prechádzali cca 3 mesiace (od 10tich do 13mesiacov) na 1 spánok.. Zo začiatku spal 1x raz do týždňa, ostatné dni 2x, potom postupne sa to preklopilo a už len 1-2x do týždňa mal 2 spanky, zvyšok dní iba 1x, az nakoniec sa to úplne ustálil na 1 spánku. Je to blbé, že nevieš dopredu naplánovať ten deň. Ale prejde to, a možno mnohokrát aj rýchlejšie ako u nás.
Môže to byt len náhoda, iný deň a nemusí prechádzať
Treba to odpozorovať dlhšie
Môj ma 19 mesiacov a dva spánky a už veľa krát bolo, že vyzerá to konecne na jeden ale raz zuby,raz nemohol spať mimo domu,raz hento raz tamto a stále sme u dvoch a je spokojný
A skôr by som zacala krátiť ten druhý spanok a že čo to bude robiť v noci a pri prebúdzani rano

@anonym_autor ahoj aj ja mam ten problem 😕 nijako nam to nevychadza