Rozdiel medzi deťmi skoro 2 roky. Ako riešiť spánok?

18. jún 2023

Ahojte, chcem sa opýtať tych mamiek, co majú malý rozdiel medzi deťmi, cca 2 roky, ako ste riešili po druhom pôrode spanie. Čakáme bábätko a v case narodenia bude mat starší syn 23 mesiacov. Teraz spi s nami v spálni v klasickej postielke. Rodiť budem v decembri 2023 a dovtedy ho chcem presťahovať do izbicky. Myslite, ze uz by mohol spinkať na klasickej posteli so zabranami, ci mu nechať este postieľku a novému bãbu kupit novú postieľku? Aby necitil krivdu, ze mu nový člen rodiny zobral okrem kociara aj postel... A este prechádzky... Ako sa da ist s takymi detmi naraz von? Mensie bude spinkať v hlbokom kočíku, no potrebuje byt v pohybe, ale keď starsi este nevydrzi dve hodiny kracat, zastavuje, vymysla to bude masaker... Ako ste to riesili? Ďakujem

gumkac19
18. jún 2023

Pre staršieho kľudne veľká posteľ so zabranou
A mladšiemu na prechádzky nosič

euka210
18. jún 2023

mam 2r rozdiely a starsi isiel stale uz na velku postel kde mal zabranu aby nespadol. Prestahovali sme ho tak 2 mes, pred porodom, aby necitil, ze to kvoli surodencovi.
Ja som 2h prechadzky teda nerobila, sme na dedine, takze kolecko okolo dediny a potom som nechala kociar na dvore alebo vo vchode aj s malym.
Treti je januarovy a pamatam, aky to bol pre mna masaker uz len ich vychystat vonku do zimy...4,5r 2r a novorodenec.

janinah
19. jún 2023

Staršia išla na veľkú posteľ do druhej izby.ale aj s ockom.Mladsia so mnou v postieľke v spálni.Vonku v pohode.starsia kocikovala na ihrisko .tam sa hrala a mladšia spala v kočíku.Dlhe pochody sme nerobili.Zvladala som s nimi aj nákupy.Ked musíš tak niet čo riešiť.

andrejka1974
19. jún 2023

U nás už v dvoch rokoch starší bol na normálnej posteli v detskej izbe a ja s bábätkom v druhej izbe ,kde bol v postieľke