icon

Skúsenosti s Kidvak: Pomôže pri detskom spánku?

Dnes o 08:37

Ahojte maminky, vzhladom na to ze moj 3 mesacny syncek cez den nedokaze zaspat inak ako na rukach a ja uz fakt nevladzem nosit dookola cele dni, zaujima ma, ci mate niekto dobre skusenosti s tymto zariadenim? vraj v tom vedia deticky pekne pospinkat, aj take co
obycajne maju problem so spankom ako ten moj, za kazdu skusenost dakujem 🩷

autor
Dnes o 08:42

@anonym_autor dodavam ze nosic mame, ale v nom spi maximalne 30-40 minut, rada by som aby spinkal aj hodinku dve 🙏🏻

anonym_5bca6a
Dnes o 10:16

@anonym_autor áno, u nás presne v tomto veku kidvak veľmi pomohol, pospala 2+ hodiny. Potom sme predali ďalej.

morgue
Dnes o 10:24

Ja som mala dlho nepolozitelne babo, co mi cez den len na rukach, alebo kojo vankusi spavalo. Cca prve 3 mesiace v Kidvaku spala iba ak som ju tam nejakym zazrakom dala spiacu tak, ze sa nezobudila na polozenie, inak bol strasny plac. Posledne tyzdne tam vie znovu zaspat ked mi pri prelozeni vstane a pohupem ju tam. Vie tam potiahnut aj hodinu a pol niekedy. Ale nie vzdy :D. Je to fajn, babo je tam take uhniezdene a hupe sa to ked sa pomrvi.

denisa_deniska
Dnes o 11:12

Pripojím sa.. Ako máte prosím vyriešený ten kidvak zavesenie? Ten stojan sa mi zdá veľmi drahý. Rozhodujem sa medzi Kidvakom a Homba.