Aké pastelky kúpiť pre prváka?
Ahojte v zozname pre prvákov sú trojhranné pastelky
Myslia tým tenké alebo tie hrubé jumbo ?
Aké kupujete ďakujem.
@nelinka1991 tiež by som kúpila klasické Maped, s hrubými sa zle kreslí, sú tak pre malinkých škôlkarov
@nelinka1991 keďže prváci ešte nemavaju správny úchop a množstvo detí aj problém s jemnou motorkou, odporúčam trojhranné a hrubšie. Sú pre nich praktickejšie, lepšie sa im držia a teda aj písanie je jednoduchšie. A to pri štarte v školke potrebuju. Na značku by som sa zase tak nezameriavala, veľmi dobré sú trojhranné kde sú aj také výrezy na prsty ale tie sú dosť drahé. Postačia aj bez vyrezov ale nech sú trojhranné a hrubšie, nie tie tenké. Ceruzky rovnako.
Hrubsie
@nelinka1991 keďže prváci ešte nemavaju správny úchop a množstvo detí aj problém s jemnou motorkou, odporúčam trojhranné a hrubšie. Sú pre nich praktickejšie, lepšie sa im držia a teda aj písanie je jednoduchšie. A to pri štarte v školke potrebuju. Na značku by som sa zase tak nezameriavala, veľmi dobré sú trojhranné kde sú aj také výrezy na prsty ale tie sú dosť drahé. Postačia aj bez vyrezov ale nech sú trojhranné a hrubšie, nie tie tenké. Ceruzky rovnako.
@anonym_8b9ab0 ďakujem našla som tieto len neviem či aj dobre kreslia myslím sýtosti farby
@nelinka1991 Najhoršie pastelky na trhu, tieto nekupuj
Nám napísala koh noor alebo faber castel
@nelinka1991 Z Koh-I-Noor odporúčam Progresso
Počkaj čo napíše triedna . My sme nakúpili veci zo zoznamu okrem výtvarnej sme nič iné nepoužili lebo triedna chcela svoje .
Počkaj čo napíše triedna . My sme nakúpili veci zo zoznamu okrem výtvarnej sme nič iné nepoužili lebo triedna chcela svoje .
@parvinka0001 my už sme mali rodičovské a dali nám zoznam to bolo také úvodné pred pár dňami
@parvinka0001 my už sme mali rodičovské a dali nám zoznam to bolo také úvodné pred pár dňami
@nelinka1991 aj rovno s triedou ??? Ak áno tak ako som ti písala na profil. Nekupovať zbytočne drahé ,ja mám dvoch prvákov koľko sme museli doložiť farbiciek ako keby jednorazové,tu stratil ,požičal a podobne. Tenké trojhranky
@anonym_8b9ab0 ďakujem našla som tieto len neviem či aj dobre kreslia myslím sýtosti farby
@nelinka1991 áno, tieto som myslela. Kreslia dobre, farby sú sýte.

@nelinka1991 ahoj, my sme kúpili klasické maped tenké čo sa zmestia do peračníka . Na doma máme hrubé