icon

Akú kvalitnú fľašu kúpiť prvákovi do školy?

timea301196
Dnes o 12:42

Ahojte, vyberám synovi – budúcemu prvákovi – **fľašu na pitie do školy** a rada by som sa poradila, čo sa osvedčilo vám.

Tašku aj obedár už máme **Beckmann**, zostáva nám vybrať fľašu. Predstavujem si objem približne **400–500 ml**, aby nebola zbytočne ťažká, jednoducho sa otvárala a hlavne aby spoľahlivo tesnila a nevytiekla v školskej taške.

**Akú fľašu ste kupovali vy svojim prvákom?** Máte nejakú konkrétnu značku, ktorú používate dlhšie a ste s ňou spokojní? Pokojne napíšte aj tipy, ktorým fľašiam by ste sa už druhýkrát vyhli.

Ďakujem za Vaše skúsenosti a odporúčania.

#prvak #skola #flasanapitie #skolskapotreby #skolskavybava #beckmann #deti

mirola
Dnes o 12:43

ja som mojmu kupovala asi 6 flias... teda samozrejme postupne.. proste stratil.. takze uz hoc ake nerezove..

timea301196
autor
Dnes o 12:45
@mirola

ja som mojmu kupovala asi 6 flias... teda samozrejme postupne.. proste stratil.. takze uz hoc ake nerezove..

och na toto sa neteším.. kupila som pre istotu aj nálepky.. :DD
@mirola

mirola
Dnes o 12:47
@timea301196

och na toto sa neteším.. kupila som pre istotu aj nálepky.. :DD
@mirola

@timea301196 no on sratil aj topanky, mikiny, cipy, kluce, nadoby na desiatu.. raz aj hlavu strati, niektore veci sa postupne nasli, ostatne nie.. ku koncu roka to bolo trochu lepsie 🙂

anonym_eff4db
Dnes o 12:48

ahojko z mojej skúsenosti by som nešla do sklenenej fľaše deti ju zvyknú rozbit, ani nie do drahsej radšej kúpim 3 fľaše za rok a vymením kvôli hygiene ako mať jednu drahú fľašu celý školský rok, my kupujeme tesco

lenka.25
Dnes o 12:49

Dcéram nikdy neutiekli ars una .

timea301196
autor
Dnes o 12:51

a koľko ml sa vám oplatilo? stáči tých 500 nie?

lenka.25
Dnes o 12:52

Úplne stačí . Veď to ma ďalších cca pol kila vláčiť . Keď mu bude malo , dopustí si v triede

ktobytobolpovedal
Dnes o 13:12

Ars una

ullala
Dnes o 14:36

Kupila som Ars Una 800 ml (uz tretiu, ale doteraz maval 475 ml) pre prvaka. Dcera uz chodi do tej skoly a udajne im z kohutika tecie ladova voda a ked dopije tych 500 ml, co ma vo flaske, tak je smadna.

kobkag
Dnes o 15:04

Ars una 600ml.