icon

Ako naučiť syna dávať pozor na kľúče?

30. sep 2026

Syn má 12 rokov a bol vždy dosť zábudlivý. Kľúč od školskej skrinky už stratil druhýkrát za pár týždňov... Doteraz sme mu nový vždy zaplatili my, ale začínam mať pocit, že takto si na to nikdy nebude dávať pozor :-/

Nechali by ste ho zaplatiť nový kľúč z vlastného vreckového, aby si naň začal dávať väčší pozor? Ako ho ale poznám, nebude to na neho fungovať :-/

sisska96
•
30. sep 2026

Určite. Však klúče nie sú drahé

crazy_cat_lady
•
30. sep 2026

Samozrejme

anonym_e85999
•
30. sep 2026

@anonym_autor
Nie dal by som mu ho na spagat na krk to je vacsi trest

pe_mi
•
30. sep 2026

@anonym_autor keď vieš , že je zabudlivý, hneď na začiatku by som si dala 2 kópie v kľučovej službe urobiť , prípadné ďalšie straty už hradila plnú výšku
Môj syn to tiež nerobí naschvál ,má poruchu pozornosti
Neni zavesený na telefóne ,nedebatuje s nikým napr. Na chodbe školskej a aj tak polovicu veci nedotiahne a polovicu zabudne po ceste od skrinky po pípač ,keď odchádza zo školy

sense
•
30. sep 2026

Ano dcéra by si už po prvom rade musela zaplatí z vreckoveho

akvi
•
30. sep 2026

Poznas si dieta, vies, preco je taky, podla toho by som reagovala. Moj by ma s takym niecim vlastne ani neotravoval, lebo by si bol vedomy, ze si to bude musiet vyriesit sam. Ale ak by som vedela, ze ma napriklad poruchu pozornosti, ze to fakt nie je len lajdackost a nezodpovednost, tak podla toho by som reagovala..

januska12323
•
30. sep 2026

Ak dostáva vreckové nech si to zaplatí. Nebudeš predsa každé dva týždne platiť za jeho problém. Keď nepomôže vešala by som mu ho na krk ako malému decku.

moonlight1210
•
30. sep 2026

Ano, platil by si ho zo svojho.

anonym_55f83f
•
30. sep 2026

zavesut kluce na odopinaciu skobu na putko nohavic...

tinkavvv
•
30. sep 2026

Nejaky airtag na kluce, nech ich najde.

anonym_552621
•
30. sep 2026

@anonym_autor Môj muž má 40 a dosiaľ stráca kľúče. A nielen kľúče. 🫣

fairyy
•
30. sep 2026

moja stratila kluce od skrinky kazdy rok aspon 5x .. prestala stracat ked som ich primontovala na mobil...