Ako pokračuje e-prihláška pre deti?
Baby, ako to pokracuje so systemom eprihlaska, ktore ju mate pre deti vyplnenu. Lebo ja uz celkom nechapem. Citam si noviny. Podla Druckera uspech. A zas tie jeho obvykle otrepane frazy, ako ide podrobne nieco preverovat. Nejaka manazerska sebareflexia neexistuje. Az ma to zarazilo. Ze co vlastne by tento clovek uz povazoval za neuspech, ked toto je prenho uspech????
https://www.postoj.sk/195203/dnes-treba-vediet
Včera večer nabehli výsledky. Z 28 deti sú okrem jedného prijatí všetci. Krásne zobrazené poradie, počet bodov, dôvod ne/ prijatia.
@veronicka25
@anonym_af57ce aspon nieco. Ja som sa dnes pytala a ked si chceli overit ako dieta skoncilo, otvorilo im elektronicku vyvesku a hned ju zavrelo. Skratka neslo. Mozno v blbom case, pretazeny system. Neviem. Ale uz ma stve a unavuje tieto ich akoze IT systemy, slovensko.sk pocnuc a tymto konciac. Stoji to more penazi a clovek, aby si tyzden rezervoval, kym sa dopatra k vysledku alebo nieco odosle. Keby takto robila sukromna firma, uz je v konkurze a zamestnanci na Urade prace.

Včera večer nabehli výsledky. Z 28 deti sú okrem jedného prijatí všetci. Krásne zobrazené poradie, počet bodov, dôvod ne/ prijatia.
@veronicka25