icon

Ako školy pripravujú deviatakov na monitor?

9. mar 2026

Ahojte
Zaujíma ma ako vašich deviatakov pripravujú v škole na monitor.
Ako to funguje u vás?zaujíma ma to lebo myslím že naša škola má v tomto veľmi veľké rezervy a dcéra sa všetko musí doucit sama doma ...o tom že majú neschopného matematika ani nehovorím..Dcéra sa učí celú Zš dobre .. teraz mala na pol roku 2 z matematiky, fyziky..a to je výkvet toho dotyčného učiteľa ktorý nedokáže poriadne vysvetliť učivo....preto ma zaujíma ako to funguje na iných školách...ako sa v tomto venujú deťom.. ďakujem

sara07
9. mar 2026

minulý školský rok mali síce doučovanie ale tak často im odpadlo že viac nemali ako mali, takže sme šli na youtebe matykar a viemematematiku.sk
slovenčina davala im cvičenia z tik tak zošita , uprimne to viem aj ja dat doma a skontrolovat zadanie, nevysvetlovala ak mali niečo zle
takže asi tak ... moc sa netrapili
dosť ma zarazilo napr že niektoré školy maju doučovanie na prijimačky na školu , platené napr 150-200 € za matiku a sj 😠😠:angry

anonym_5fe8d7
9. mar 2026

U nas maju 1 hod navyse normalne v rozvrhu ako pripravu na testovanie, mat aj sjl, cize do tyzdna maju 6 hod mat/ sjl

anonym_882fa4
9. mar 2026

Cvičili v škole a cvičili sme aj doma, výsledok 86 a 92%

andrejka1974
9. mar 2026

@anonym_autor u nás to minulý rok mali tak , že do konca prvého polroka prebrali všetko z deviny a potom až po prijímačky robili len monitory a učili sa na skúšky aj z matiky aj zo slovenčiny moji mali aj o hodinu viacej mali týždenne 6 hodín matematiky aj slovenčiny

anonym_fe0dd9
9. mar 2026

@anonym_autor mavaju doucovanie. Doucko navyse si riesime po vlastnej linii.

letfenixa
Včera o 02:41

Naši deviataci majú 6 hodín SJL/MAT týždenne v rozvrhu plus každý týždeň z oboch predmetov 2 hodiny doučovanie. Záujem je nevalny. Z 23 sa 4 prihlásili na otázku, komu z nich na Testovaní záleží.

anonym_5f4655
Včera o 05:33

Deviataci u nás majú o hodinu naviac. Plus každý týždeň doučovanie. Zajtra majú simulované testovanie - vyučujúci pripravili testy, vytlačili odpoveďové hárky ako na monitore a ideme presne ako keby to bol monitor...

anonym_b909f6
Včera o 07:05

@anonym_autor nasim povedala na matike, ked nieco nevies zapni si doma matykara.Pisu sice cvicne testy ale to je vsetko.

renka30
Včera o 08:10

Dcéra má 6 hodín sjl a mat do týždňa, na mat opakovali na monitor a teraz na dvojhodinovke robievajú testy z minulých rokov, plus robíme tieto testy aj doma, ak má niečo zle dám jej to samej opraviť, prípadne má knižku na prípravu tak si tam doštuduje. Na slovenčine sa mi zdá, že už nové veci veľmi nemajú, niečo opakujú ale testy im nedáva, tiež robíme doma. Okrem toho má aj individuálne doučovanie od septembra.