icon

Ako vysvetliť dieťaťu, že nechcem pozvať jeho spolužiačku na oslavu?

Včera o 08:17

Je predškolák a mama tohoto dievčaťa ma nikdy v živote neodzdraví , už ju ani nezdravim povedala som si 3 krát a dosť. Skúsila som to vlastne 4 krát a štvrtý krát, keď ma neodzdravila tak som jej povedala len “buuu🐮” škaredo zazerá na malého aj na mňa , ani malého nikdy neodzdraví keď ju on pozdraví. Zazera na nás úplne zabijackym pohľadom + je kamarátka s mamou inej spolužiačky a tá nás tiež nezdraví len zazerá. Zo svojej strany môžem povedať že nemajú dôvod sa takto správať, nikdy som im žiadny nedala okrem toho posledného “buuu” ale dovtedy vôbec , dokonca som ani nepočula od učiteliek že by mal malý nejaké škriepky práve s jej dcérou, skôr s chlapcami má, takže asi jej niesom iba sympatická ale pochopiteľne ich tu nechcem 😃 určite by ani neprišli , ide mi skôr o to ako to vysvetlit malému lebo on na tom trvá že ju tu chce (chystáme akurat pozvánky)

Strana
z6
minenkaa
Včera o 08:20

@anonym_autor normálne pozvi,prečo nie,koli mame a čo ,je to oslava dieťaťa ,nie tvoja

autor
Včera o 08:21
@minenkaa

@anonym_autor normálne pozvi,prečo nie,koli mame a čo ,je to oslava dieťaťa ,nie tvoja

@minenkaa oslava bude u nás doma , na záhrade , tak aj napriek tomu že je to oslava dieťaťa mam právo si vybrať koho a akú energiu si sem vpustím 🙂

lukbe
Včera o 08:22

Ty si šéf, jednoducho bude tak, nemusíš predsa pozývať celú škôlku.

minenkaa
Včera o 08:23
@anonym_autor

@minenkaa oslava bude u nás doma , na záhrade , tak aj napriek tomu že je to oslava dieťaťa mam právo si vybrať koho a akú energiu si sem vpustím 🙂

@anonym_autor tak to takto povedz aj dieťaťu a tým to hasne

abbey1

Tvoje dieťa chce pozvať svoju spolužiačku, nie jej matku.

anonym_b4c17e

To si vazne urobila na nu buu?

slavomira236
Včera o 08:25

@anonym_autor pozvi mozno ani nepridu ked zazera. Nejaka panicka

autor
Včera o 08:26
@abbey1

Tvoje dieťa chce pozvať svoju spolužiačku, nie jej matku.

@abbey1 Noo lenže problem je ten , že to chcem spraviť tak, že sa rodičia môžu rozhodnúť či ostanú na oslave alebo dieťa iba prinesú a potom vyzdvihnú , viem si predstaviť že pre niekoho to nemusí byť ok nechať dieťa niekde u niekoho doma koho “nepozna”

autor
Včera o 08:28
@anonym_b4c17e

To si vazne urobila na nu buu?

@anonym_b4c17e samozrejme že áno , keď sa stretneš s niekym 4 krát v šatni osamote bez iných rodičov a jasne a nahlas pozdravis a on na teba kuka jak tela na nové vráta a je ticho , tak toto je to najmilšie čo som mohla spraviť

anonym_b4c17e
Včera o 08:29
@anonym_autor

@anonym_b4c17e samozrejme že áno , keď sa stretneš s niekym 4 krát v šatni osamote bez iných rodičov a jasne a nahlas pozdravis a on na teba kuka jak tela na nové vráta a je ticho , tak toto je to najmilšie čo som mohla spraviť

@anonym_autor Ale dobre som pochopila, ze do skolky chodi syn a nie Ty? Len to spravanie k tomu az tak nepasuje, no. Mozno z vas budu raz kamosky, ani jedna sa neviete chovat ako dospele, mozno by ste si aj rozumeli😉

minenkaa
Včera o 08:30
@anonym_autor

@anonym_autor ja si myslím,že zbytocne riešiš mamu ,ste si jednoducho nesympatické a je

anonym_f81ac1
Včera o 08:30

Ak je dieťa normálne a tvoje dieťa ju na oslave chce, tak sa odosobni a pozvi ju. Ty si tiež neni dvakrát najslušnejšia keď urobíš na cudziu osobu bú. A je mi jedno ako sa správa ona. Ak by si bola slušná osoba tak by si to neurobila.

0silvia0
Včera o 08:31
@anonym_autor

@anonym_autor nespravaj sa ty, dospela osoba ako skolkarka. Zazerate, buuucite na seba, nebolo by fajn dozriet? Pozvi spoluziaka, mozno odmietne, mozno dovedie decko a odide a mozno zostane a zisti, ze si celkom normalna 😁

autor
Včera o 08:32
@minenkaa

@anonym_autor ja si myslím,že zbytocne riešiš mamu ,ste si jednoducho nesympatické a je

@minenkaa neriešim mamu , otázka znela, ako to vysvetliť synovi tak , aby nespozoroval on tieto nesympatie a to že je medzi nami “dusno”

autor
Včera o 08:36
@0silvia0

@anonym_autor nespravaj sa ty, dospela osoba ako skolkarka. Zazerate, buuucite na seba, nebolo by fajn dozriet? Pozvi spoluziaka, mozno odmietne, mozno dovedie decko a odide a mozno zostane a zisti, ze si celkom normalna 😁

@0silvia0 dozrieť? Čo to táraš prosím ťa 😊 bola som slušná od septembra zakaždým , keď som ju videla som ju pozdravila tak ako každého v škôlke. Ale ak prídeš do miestnosti kde je ten človek sám pozdravíš ho a on ťa ignoruje tak je to dosť neúctivé a ponižujúce 😊 tak neviem prečo by som si to mala nechať 😃 od malička učíte/učime deti že je to zaklad slušnosti , pozdraviť/odzdravit keď niekam prídeš a zrazu je to jedno? Lebo je to téma na MK a môžte zase zvoziť autorku? Hahahahahhaha

minenkaa
Včera o 08:38
@anonym_autor

@minenkaa neriešim mamu , otázka znela, ako to vysvetliť synovi tak , aby nespozoroval on tieto nesympatie a to že je medzi nami “dusno”

@anonym_autor a prečo to chces zakrývať teda pred dieťaťom ,to že niekto niekoho nemá rad je súčasť života ,buď to dieta uč alebo prehltni horkú sliny a pozvi aj mamu
Ešte raz ,zbytocne riešiš tu mamu vo svojej hlave

anonym_cf01a0
Včera o 08:39
@anonym_autor

@0silvia0 dozrieť? Čo to táraš prosím ťa 😊 bola som slušná od septembra zakaždým , keď som ju videla som ju pozdravila tak ako každého v škôlke. Ale ak prídeš do miestnosti kde je ten človek sám pozdravíš ho a on ťa ignoruje tak je to dosť neúctivé a ponižujúce 😊 tak neviem prečo by som si to mala nechať 😃 od malička učíte/učime deti že je to zaklad slušnosti , pozdraviť/odzdravit keď niekam prídeš a zrazu je to jedno? Lebo je to téma na MK a môžte zase zvoziť autorku? Hahahahahhaha

@anonym_autor že Hahahahahhaha. Ty si smiešna 😀 niekto nereaguje podľa tvojich predstáv a sklzavas úplne do detinských reakcii.. 😀

anonym_bc7274
Včera o 08:43

Ty raz budes idealna svokra 😃. Chuda nevesta, uz teraz ju lutujem ake peklo zo zivota jej budes robit.

autor
Včera o 08:46
@anonym_bc7274

Ty raz budes idealna svokra 😃. Chuda nevesta, uz teraz ju lutujem ake peklo zo zivota jej budes robit.

@anonym_bc7274 tiež si myslím že budem skvelá svokra a veľmi sa na to obdobie teším 😊

anonym_682066

@anonym_autor Tak dospela osoba robí búúú....Ja zdravim len normálnych ludi 😀😀😀

anonym_bc7274
@anonym_autor

@anonym_bc7274 tiež si myslím že budem skvelá svokra a veľmi sa na to obdobie teším 😊

@anonym_autor 😃😃😃

autor
Včera o 08:49
@anonym_682066

@anonym_autor Tak dospela osoba robí búúú....Ja zdravim len normálnych ludi 😀😀😀

@anonym_682066 pozdravila som ju štvrtý krát keď odchádzala zo šatne , neodzdravila , povedala som bú. Odvtedy ju nezdravim 😊

anonym_bc7274
Včera o 08:55
@anonym_autor

@anonym_682066 pozdravila som ju štvrtý krát keď odchádzala zo šatne , neodzdravila , povedala som bú. Odvtedy ju nezdravim 😊

@anonym_autor Ale vies o tom, ze ako krava si z toho ty ostala 😃? Keby nejaku dospelu osobu pocujem vraviet buuu, tak ju normalne volam krava.

doriiis
Včera o 08:59

Chudák syn. Čo majú deti spoločne s tým, že vy dospelí sa správate jak rozmaznané kravy? Všetky tri rovnako. A tá oslava bude aj s dospelými, či ako? Alebo len deti? Lebo keď len deti tak naozaj nie je na mieste, aby si si na deťoch pomstila svoje urazene ego.

anonym_5a8e84
Včera o 09:01

a vies co dobre, ze si zabucala, niektorým ludom musis takto, mozno im vzdadu v hlave nieco zablika, mozno nie
ja som raz tiez zabucala na deti cca 10rocne vo vchode, to ze sa nezdravili nikdy, ani pred výtahom ani cestou vo výtahu ok, deti pani ucitelky, ale ked som raz otvarala vchodove dvere s taskami plnými nakupu a oni sa nedrzo vtrepali do zarubne a skoro ma tam zvalcovali a samozrejme ako neme teliatka, tak som uz od zlosti na nich zabucala, a k tvojej otazke nie nepozývaj ich, co sa im budes pchat do zadku, svojmu dietatu to vysvetli a hotovo, myslim, ze aj tak by neprisli

autor
Včera o 09:01
@anonym_bc7274

@anonym_autor Ale vies o tom, ze ako krava si z toho ty ostala 😃? Keby nejaku dospelu osobu pocujem vraviet buuu, tak ju normalne volam krava.

@anonym_bc7274 počuj mňa toto vôbec nerozhodí, zbytočne sa snažíš ani ma to nepresvedčí o tom že som konala nejak ako som nemala. Niesi v tých situáciách nevieš sa vcítiť , nevidíš/necítiš tie pohľady. Nemusíš sa modliť každý deň len aby si ju nestretla a nevidela tu zlobu. Nemusíš si vymýšľať rozprávky pred malým prečo nás tá teta nikdy neodzdraví. Takže toľko k tomu “bú”. Každý sme nejaký , ja som síce impulzívna ale vždy som slušná a milá kým má niekto nevytočí. A áno keď už som videla že proti “nám” poštvala aj tu druhu matku tak ma to vytočilo 🙂 lebo bohvie čo hovoria deťom doma a ako sa to dotkne malého v škôlke potom. Zatiaľ čo ja tu riešim na MK so zákeračkami ako mu slušne vysvetliť, že nepríde to dievča, aby som nespravila pred malým kravu z nej.

anonym_a1ed93
Včera o 09:02

1. Obidve ste divne
2. Ako to chces akoze vysvetlovat - no normalne - "nie Misko, Zuzku nepozyvame." Ked mas taky problem... Bodka.

anonym_01baf8
Včera o 09:02

ja sa osobam, ktore ma takto nezdravia priamo prihovorim 😀… “donutim” ich akceptovat moju existenciu a rozpravat sa so mnou.. je im to veeeelmi neprijemne, ale potom uz nemaju na vyber 😁

anonym_da929a
Včera o 09:04

Aj ja som povedala buuu slecne čo nevie odzdravit
Nič zlé na tom nevidím
Ak chceš urobiť oslavu vo svojom súkromí,tak pozvi koho chces ty
Alebo prehodnot urobiť oslavu inde

anonym_bc7274
Včera o 09:06
@anonym_autor

@anonym_bc7274 počuj mňa toto vôbec nerozhodí, zbytočne sa snažíš ani ma to nepresvedčí o tom že som konala nejak ako som nemala. Niesi v tých situáciách nevieš sa vcítiť , nevidíš/necítiš tie pohľady. Nemusíš sa modliť každý deň len aby si ju nestretla a nevidela tu zlobu. Nemusíš si vymýšľať rozprávky pred malým prečo nás tá teta nikdy neodzdraví. Takže toľko k tomu “bú”. Každý sme nejaký , ja som síce impulzívna ale vždy som slušná a milá kým má niekto nevytočí. A áno keď už som videla že proti “nám” poštvala aj tu druhu matku tak ma to vytočilo 🙂 lebo bohvie čo hovoria deťom doma a ako sa to dotkne malého v škôlke potom. Zatiaľ čo ja tu riešim na MK so zákeračkami ako mu slušne vysvetliť, že nepríde to dievča, aby som nespravila pred malým kravu z nej.

@anonym_autor To akoze vazne si az v takom stave, ze sa kazdy den modlis, aby si nevidela tu zlobu? Zena naozaj sa spamataj. Moze ti byt ukradnuta nejaka cudzia zena. Ved ti ani nic nevravi, len si jej ukradnuta, tak sa ti ani nezdravi. Trosku to prehanas. Ako ta moze tak hnevat clovek, s ktorym sa obcas stretnes v satni, nic si nepoviete? Keby je na teba arogantna, tak chapem. Ale ak mi osoba nic nevravi, mam ju za stenu a nevsimam si ju

Strana
z6