Aký darček dávate pre muža učiteľa?
Čo by ste mi poradili
Viete, ja som nad tym premyslala, ale tento rok by som nedala konkretne z nasej skoly ani zusky nikomu nic. Viem, ze to ucitelia nemaju lahke, no konkretne v nasej skole sa ani nepretrhnu. Piataci maju dve az tri dvadsatpat minutove hodiny a to je vsetko. Ked pocujem niektore kamosky, aka ich deti maju oducene cele vyucko a aj v zuske online vytvarku aj hudobnu, dokonca v tej skole si posaskuju aj telesnu online, nestacim sa cudovat. Pretoze ten spolocny cas a snaha a zaujem ucitelov je velmi rozny. Ide hlavne o tu snahu ucitelov o kontakty s detmi, im to velmi chyba. Ucivo az take zavaznosti neberu, snazi sa aj slovencinarka, aj ostatni, ale nie nejako zaujat, len ako v skole oducit... U nas triedna je jazykarka, ma len polku triedy, moja dcera v nej nie je. Myslim, ze by ju ucka ani nepoznala, kedze inak ich nic neuci a boli v skole malicko. Triednu hodinu urobila raz, pri odovzdavani vysvedcka... mne je to strasne luto ako to je.
@jumama moja dcera ma riadne skplu je piatacka idu ako keby boli v skole lenhodinymaju 30 minut namiesto 45

syn na ZUŠ dával kávu. Syn videl akú učiteľ pije tak takú vyberal v obchode.