Čo dávajú prváci učiteľkám na konci roka?
Dobry den idem sa trosku popytat mozte aj anonymne. Co beru Vasi prvaci pani ucitelkam na konci roka (triedna,druzinarka). Citala som uz vselico chcela som aby mala zobrala kvietok aj jednej aj druhej ..
Kvietok, ale v kvetinaci. Ak máš doma aloe Vera, stačí ju rozsadit😉
Mixit dostane jedna aj druhá.
Mu vacsinou dávame bonbonieru, ale v utorok ma byt extremne teplo, tak som kupila darcekovu sadu čajov od teekanee
Na Instagrame nedávno na mňa vybehlo náhodne jedno video, ako jedno dieťa dáva učiteľke drahú kabelku od Dajany Rodriguez. Šak to už je doslova úplatok. Mudr. dáte dezert a mudruje sa, že úplatok. A tu mamička dáva drahú kabelku. Zanedlho dovolenky a šperky, welness sa im bude dávať ? Pekný kvet hádam stačí.
Na Instagrame nedávno na mňa vybehlo náhodne jedno video, ako jedno dieťa dáva učiteľke drahú kabelku od Dajany Rodriguez. Šak to už je doslova úplatok. Mudr. dáte dezert a mudruje sa, že úplatok. A tu mamička dáva drahú kabelku. Zanedlho dovolenky a šperky, welness sa im bude dávať ? Pekný kvet hádam stačí.
@anonym_22dab5 mne toto povedala známa v piatok, že ucitelke do skolky kupila kabelku Dajana Rodriguez...normálne som sa jej opýtala ci jej drbe na hlavu...
Tak dcera chcela kvet ze nic viac.. tak dufam ze sa bude pacit 🙂
Tak dcera chcela kvet ze nic viac.. tak dufam ze sa bude pacit 🙂
@anonym_autor určite stačí len malý kvietok. Prípadne do taštičky niečo malé a zdravé. Nie čokolády. Učiteľky väčšinou držia diéty. Nejedia ich. Nosenie drahých vecí je na hlavu ,sú to choré matky,ktoré sú potrebují zdvihnúť ego.

@anonym_autor stačí kvietok. V tom teple neprežije ani ten. 🫢