icon

Čo dávajú prváci učiteľkám na konci roka?

28. jún 2026

Dobry den idem sa trosku popytat mozte aj anonymne. Co beru Vasi prvaci pani ucitelkam na konci roka (triedna,druzinarka). Citala som uz vselico chcela som aby mala zobrala kvietok aj jednej aj druhej ..

anonym_1e7645
28. jún 2026

@anonym_autor stačí kvietok. V tom teple neprežije ani ten. 🫢

renatka100
28. jún 2026

@anonym_autor my sme kupili orchideu v kochliku ta prezije

anonym_bb7cf6
28. jún 2026

Kvietok, ale v kvetinaci. Ak máš doma aloe Vera, stačí ju rozsadit😉

anonym_272e08
28. jún 2026

Mixit dostane jedna aj druhá.

iwesska
28. jún 2026

Kvet/dezert,nic famozne - absolvovali 1 rok v skole,netreba to prehanat.

rachel36a
28. jún 2026

Mu vacsinou dávame bonbonieru, ale v utorok ma byt extremne teplo, tak som kupila darcekovu sadu čajov od teekanee

anonym_22dab5
28. jún 2026

Na Instagrame nedávno na mňa vybehlo náhodne jedno video, ako jedno dieťa dáva učiteľke drahú kabelku od Dajany Rodriguez. Šak to už je doslova úplatok. Mudr. dáte dezert a mudruje sa, že úplatok. A tu mamička dáva drahú kabelku. Zanedlho dovolenky a šperky, welness sa im bude dávať ? Pekný kvet hádam stačí.

rachel36a
28. jún 2026
@anonym_22dab5

Na Instagrame nedávno na mňa vybehlo náhodne jedno video, ako jedno dieťa dáva učiteľke drahú kabelku od Dajany Rodriguez. Šak to už je doslova úplatok. Mudr. dáte dezert a mudruje sa, že úplatok. A tu mamička dáva drahú kabelku. Zanedlho dovolenky a šperky, welness sa im bude dávať ? Pekný kvet hádam stačí.

@anonym_22dab5 mne toto povedala známa v piatok, že ucitelke do skolky kupila kabelku Dajana Rodriguez...normálne som sa jej opýtala ci jej drbe na hlavu...

autor
29. jún 2026

Tak dcera chcela kvet ze nic viac.. tak dufam ze sa bude pacit 🙂

hrasocek12
1. júl 2026
@anonym_autor

Tak dcera chcela kvet ze nic viac.. tak dufam ze sa bude pacit 🙂

@anonym_autor určite stačí len malý kvietok. Prípadne do taštičky niečo malé a zdravé. Nie čokolády. Učiteľky väčšinou držia diéty. Nejedia ich. Nosenie drahých vecí je na hlavu ,sú to choré matky,ktoré sú potrebují zdvihnúť ego.