icon

Aký darček vybrať učiteľovi na rozlúčku?

25. feb 2026

Ake darceky ste davali ucitelke 1-4 po 4.rokoch na rozlucku? Nieco na pamiatku, abo zazitok? Ideme sa skladat viaceri rodicia. Co chlapovi? Diky za kazdy tip🙂

anonym_a483dd
25. feb 2026

@anonym_autor moja dcéra mali triedneho a trénoval aj futbal. Dali mu poukážku do športového obchodu. Prvá voľba bola wellnes pre neho a jeho ženu, s čím sme viacerí nesúhlasili. Tak sme sa nakoniec zhodli na poukaze

anonym_76d8dc
25. feb 2026

@anonym_autor poukážku na bowling, vedeli sme že tam chodí pravidelne.

anonym_177f8a
25. feb 2026

U nas dali stvrtaci ucitelke nejaky stromcek v kofliku, tusim pletenu vrbu , zlozili sa cela trieda. Vedeli,ze byva v rodinnom dome

anonym_5ae1a2
25. feb 2026

Za seba,som ucitelka,ale preco sa nespytate? Urcite to bude drahy,resp. drahsi darcek a naozaj niekto nemusi ocenit wellness,sorry na kvety som ja napriklad alergicka,takze to je pre mna peklo a byvam na dome,ale vrba teda ani nahodou,trafit sa do sperku by som tiez neriskovala...raz som dostala obraz krajiny,to bol podla mna najlepsi darcek,ale tiez druhykrat uz neviem,kam by som to dala. Plus trafit vkus. Nikto vam z nosa neodhryzne,ak sa spytate,lebo hladat rady po internete,ked vobec nepozname ucitela...

anonym_987104
25. feb 2026

@anonym_autor naši dali lístky na balet, učiteľka mala rada balet… čiže podľa záujmov určite

linduska86
Dnes o 04:08

Dala by som mu spoločnú fotku s deťmi y ktorú si môže zavesiť do kabinetu alebo zborovne. 🙂 alebo nech s ním ide celá trieda na pizzu 🙂

mirka_a_hrasok
Dnes o 07:54

My sme to len drobnosťou vyriešili a potešil sa.
https://www.coffeein.sk/detail/939/kava-pre-pan...