Chce bývať u otca aby nemusel poslúchať
Tak a prišlo to. V snahe usmernit svojho synátora aby si upratal deckú a začal sa pripravovať do školy sa strhla medzi nami mela ☹ . A z jeho strany padli slová - aj tak budem bývať u otca, tam je lepšie, nikto ma nebuzeruje a ty stále niečo chceš. Syn má 10 rokov a to že stále niečo po ňom chcem je aby si po sebe upratal, načas chodil domov a učil sa.
Ostalo medzi nami ticho. Mohla som mu vykričať že to asi ťažko, že za pol roka ich mal 7 hod, že totálne na nich kašle, že ho hneď teraz zbalím a môže ísť ale som si zahryzla do jazyka a bez slova odišla z izby. Slzy sa mi tlačia do očí a pociťujem totálnu nespravodlivosť. Tak a teraz čo ?
ale ved stromček ich vyjde lacnejšie
no ved vypočítavosť niekedy nepozná hraníc.
maminuska inak osobne by som asi s takým exmanželom ani nekomunikovala obdivujem že to bereš s humorom aj to čo si si od nich dnes odpiskla bolo nepravom bola si v tom nevinne myslim že tvoj syn pochopi čo ma za ocka možno neskor ale pochopi
no asi tak skoro nepochopí, lebo pyskuje celý deň .
Oni donesú stromček ale do školy a nie deťom , teda pre školu a nikdy sa nenamáhajú ich ani vidieť. imarika, ja sa nebránim rozumnému rozhovoru ale kde sa nedá tam sa nedá, mne pootm z toho príde aj smutno aj smiešne kam sa dá až zájsť
kocky, ja mam dalsiu "pikosku"! 😅
syn prave zmaturoval, tak bol u svojho bio aj u starych rodicov... pochvalit sa mal za co, lebo mal styri jednotky a jednu dvojku.
ide dalej studovat....
bio sa ho pytal, ze co by chcel k maturite. a syn , ze chce si robit cez prazdniny vodicak, ze keby mu prispel polovicu...
" peniaze ti davat nebudem! ale dam ti nieco vzacnejsie, dam ti cas. mozes u mna mesiac byvat a budem ti hradit naklady."
dobré filipal
ja mám zasa nedávno takéto : vravím prosím mohol by si si zobrať deti tento deń , potrebujem isť do Košíc a on mi na to :
Keď si si deti dala urobit tak sa o nej aj staraj. O tom si mala rozmýšĺať skôr než si mi liezla do postele.
Tak ja neviem ja so asi obojpohlavná 😒
no maminuska...to asi bude ako v amerike ked tá jedna otehotnela a ako výhovorku uviedla mužovi že pozerala tv a neive ako..ostala v tom....a inak porodila černocha 🙂 ...nie ste rodina?????
filipal......mne až sánka spadla......toto nemá obdoby,asi si to budem kopírovať a ukladať ved toto sú hotové perly.
maminuska.....ja by som mu jednu takú flákal cez hubu....že otcovia!!!!!!takým by mali zauzlovať toho oného...
filipal 😀 😀 😀
maminuska teda nehnevaj sa mala by si vediet ze si hermafrodit. 😠vacsina rozvedenych zien s detmi su hermafroditi a ked to nevedia,ich chyba 🙄a valaju tu zodpovednost na chudakov nejakych chlapov co ani nemaju s ich detmi nic spolocne.
ako ja sa tu na tom smejem sama mam milion takych pikosiek asi je to skor na zaplakanie ale prisla som na to ze so smiechom sa to da akosi lepsie stravit. 😒 😉
naposledy ked som sa pokusala o diskusiu s mojim ex,proste uz sa nedalo dalej a som sa rozosmiala nad tymi prerlami co vypustal .fakt co slovo to perla.no co mam zurit?plakat?tak som ho vytocila tym smiechom do absolutnej nepricetnosti,zaplatil si kavu a v nenavistnom duchu odisiel.je to strasne ako roky po rozchode sa nedokazu ludia slusne dohodnut.nie sme predsa primitivi ale doslaka nenecham sa stale zatlacat do kuta a posluchat niecie rozkazy.tak to ne e.
no aj moj ex ked zistil že ma už urážkami a rozkazmi nezažene do kúta,tak stíchol.....vždy sa len vedel vyhrážať..ako mi nedá ani korunu, a pod. minule som mu písala n skype ohladne priezvisku malej lebo by som jej ho chcela zmeniť.....a vraj on sa s nou porozpráva či nemá nič proti tomu. a ja sa ho pýtam ako si snou pohovorí,ked je preč a s nou sa vidí raz za pol roka......a on vraj ved cez skype. 😉noooooooooooo tak to je rozhovor.....ked je to také doležité,tak by si moholnajsť čas na osobny rozhovor!!!!
vieš adi, on ani vlastne nemôže za to že má deti, to ja som sa mu pchala do manželskej postele 😲 .keď som sa nepchala bola som frigidná hus. No vyber si 😉 . Vlastne ja som ho k tomu sexu prinútila 😀 a je len moja chyba že on vlastne má deti.
No ale keď synovi povedal keď chcel kúpit posraté tenisky - že od maminy pýtaj , ona ta chcela tak to už bol pre mna vrchol a to sa naštval aj môj manžel a zobral svojho nevlastného syna a kúpil mu tie tenisky na kolieskach po ktorých tak túžil.
Ja , ja som sa o deti staral, veď napríklad som synovi do škôlky aj pančušky obliekol keď si nestíhala, aj som mu šnúrky zaviazal.
Mal som počúvať maminu ked si chcela študovať a pridať domácich prác aby si na sprostosti nemyslala. Čo aké študovanie, varecha a utierka každej žene by mala stačit.
😀 😀 😀 - teraz mi to pripadá smiešne ale vtedy mi to trhalo srdce na márne kúsky.
No na môjho exmanžela platí potvrdenie jeho volby :
- zoberiem ti deti - tak si ich vezmi ak im vytvoríš lepšie podmienky
- nebudem ti dávať peniaze - nedávaj, veď pracuješ a exekútori si radi zarobia
- nebudem si brať deti - no neber , veď to hádam nejako prežijeme
- ty k.r.v.a, p..., krava - no som rada, mohlo to byť aj horšie
toto ma naučil kamarát, psycholog, vola sa to systém otvorených dverí - partner niečo povie a očakáva odpor, ale tým že mu to potvrdíte vlastne otvárate dvere a on nimi preletí
@maminuska tie rady su dobre!
ale od tvojho ex je nechutne, ze to hovori aj detom.... 🙄
syn uz je velky, tak ho to az tak nezranuje....a nastastie, mam dobreho muza aj otca, ktori mi pomahaju....
ale predstavte si, ze ex je dobry sviniar, isiel na vylet do juznej ameriky, len letenka ho stala 40 000 sk, odskocil si odtial na vylet na Velkonocne ostrovy - letenka 10 000.....ale synovi na vodicak neda! a ma ho len jedineho....
dodnes nema frajerku. raz jednu mal, asi dva roky. ta ked kupila Kindervajicko, cokoladu zjedla a mojmu synovi dala len hracku. taka egoistka sa k exovi hodila....len ani oni to spolu dlho nevydrzali! musi to byt strasne, byt taky lakomy....
@ada32, ja uz sa s ex vobec nerozpravam.... nastastie uz nemusim... to sa vobec nedalo pocuvat. totalny demagog...
@dajna11, tvoj byvaly zije v zahranici?
FILIPAL..pracuje tam....ale malej sa ozve iba ked je ona u exsvokry...tak tam jej zavola na skype,ked je doma,hoci máme dva pc...to sa jej neozve..asi aby som sa neozvala ja alebo čo...
Dajna, mozno si mysli, ze by si ho odpocuvala.... 😀
no...alebo žeby som malej hovorila čo má hovoriť,alebo žeby som sa jej vteperila do kamery aby somho videla....lebo isto po inom netúžim.aj som mu minule písala že inak aj my máme počítač aj skype keby sa chel s malou porozprávať...nemusí sa iba ked je u jeho matky....čo je raz za 4mes. no a na to nič..bolo ticho!!!
jedno je iste, Dajna, nie je s tebou este celkom vysporiadany...akokeby tam zostal nejaky hnev.
podla mna ho stve, ze si si nasla noveho partnera, si stastna a neplaces za nim....
to chlapov najviac s...e!
najradsej by boli, aby partnerka za nimi plakala, nikoho si uz nenasla....presne to co robi Lenii.
chudera, vlastne tomu blbcovi dobre nahrava.... 😝
je naštvaný,to mi je jasne,ale ved su to 4roky pre boha,a on si našiel ženštinu skor ako ja po rozvode.......aj dieťa si zamiesil skor ako ja druhé.....neviem kde sa ponáhlal. ale od začiatku som nič od neho nechcela,iba ak dlžil výživne tak som mu to pripominala....ale krem toho som pre malu nič nechcela,na všetko som si naškrabala sama.
ja chápem že leni sa trápi...ale nikam to nevedie len sa mučí...
ahojte.. som si vás chvíľku počítala.. a mám dojem, že niektorých chlapov asi naklonovali.. s ex som sa rozviedla, keď mal syn 6 rokov.. našiel si frajerku a ja nebudem niekomu špinavé prádlo prať, obedy vyvárať a na lásku bude mať niekoho iného, no nie? A tým som asi ranila jeho ego samca.. až do súdneho rozhodnutia mi nedal ani korunu, že on mňa živiť nebude... že jeho syn nemá na nič, ho netrápilo.. ak mu aj niečo kúpili, zvyčajne šmejdy od číňancov a malý sa musel hned´ z toho u mňa doma prezliecť a ex si veci zobral so sebou.. že to má iba u neho.. 😎 Raz malý začal plakať, že sa bojí.. a že iba pri ockovi sa mu nič nestane, lebo ja som slabá a neochránim ho... tak som si ho pritulkala, stisla a povedala, že takto by som každého, čo by mu ublížiť chcel stisla, až by utiekol... no, ako vysvetlíte malému decku, že jeho otec je idiot?? Po rozvode platil asi pol roka a potom mu nezostávalo, lebo sa im narodilo decko.. tak som ho udala na polícii, sudca mu obstavil plat a bolo po paráde... asi 2 roky platil a zas začal.. to už ale boli exekútori a ke´d mu prišiel platobný výmer, tak mu asi veselo nebolo.. odvtedy platí pravidelne.. a najlepšie na tom je, že mi vkladá peniaze na účet v hotovosti, takže mi ešte z toho v banke strhnú poplatok.. a dáva na cent presne sumu, čo mu vyšla po prechode na auro.. asi by ho zrujnovalo, keby to zaokrúhlil na celé... Raz k nemu syn chcel ísť a tatinko mi povedal, že nemá ani na svoje deti čas, nie že ešte na neho... to ma taaak vytočilo.. aj som sa ho spýtala, či je Vilko cudzí.. debila... pred 2 rokmi tam išiel na prázdniny a keď odchádzal, tak mi hovoril, že za týždeň príde.. na druhý deň mi volá, aby som pre neho prišla, že ho strašne bolí brucho a tato je v robote.. tak ja som naštartovala auto a utekala pre neho.. on sa hral s ex deckami a ke´d ma zbadal, schmatol tašku s vecami a už bol v aute.. ex nová sa ma len pýtala, či to on vie.. no čo ja som jeho žena?? Nestarám sa o to, čo on vie alebo nie.. a nech kľudne na mňa pošle sociálku.. ak si už syna zoberie, tak zásadne pred sviatkami, narodeninami, meninami.. aby mu nemusel dať darček.. Odkedy nie sem spolu, tak tuším dostal "ježiška" raz... a to sme od seba 7 rokov...
Raz som povedala, že keby som vedela, aké nervy ma to bude stáť, tak ho miesto rozvodu niečím tresknem a už by som to aj odsedené mala...
a tiež mi občas syn povie, že ide k otcovi.. tak som mu už pár krát povedala, že kľudne.. ja tiež dokážem zaplatiť 2000 a zobrať si ho 2x do mesiaca na víkend... a to on chodí k otcovi max 2x do roka a to bývajú 20 km od seba...
no hej,sú divní.moj ex je v zahraničí...isto krásne zarába ale neplatí na malu....povedal mi ked odchádzal že ved nieej problém od tial posielať peniaze ved aj tam su banky....no aj u nás na sk boli a akosi do nich netrafil.....ale neva,lenže prsne ako som predpokladala.....ani tam asi nevie do nich trafiť. ved ked odchádzal von,ani sa neunuval mi dať vedieť že ide preč.že čo bude s výživným,či to vobec vysvetlil dcerke,nič. ved je to na mne nie? velmi tvrdí o sebe ako sa stara,v živote jej nič nedal okrem sviatkov,a aj to z väčša kupovala jeho mama lebo ved on nemá na to,.......čo on vie čo je to starostlivosť? behanie po lekároch,že ked niečo treba tak som ako na gumičke....ako ked minule mi volala zo školy mala že jej treba na vystupenie cvičky...u nás nemali,šup do auta..utekať do mesta a rýchlo na zad aby som to stihla....a to som v 8m.tt a už veru nevládzem.
baby ten moj x sa cez viknd vypytoval, ci ma mala vsetko, ci jej nema nieco kupit...povedala som mu, ze vsetko ma, ale nech jej kupi krem na opalovanie, ked je u nich a ked bude kupovat, nech jej teda jeden zoberie domov, lebo uz tam ma len trosku.. ze to kupi v lekarni... a este sa znovu vypytoval, ze ci netreba nejaku supravu teplakovu, alebo nieco... tak som povedala, nech kupi co uzna za vhodne, ze co chce..a viete co povedal? zas nasilu kupovat nebudem, ked vsetko ma... a krem na opalovanie nkupil...asi tak... hra formu, ze on kupi nieco a ked mu poviem co, tak viac to ani nespomenie.. ako v zime sanky... to sme boli este manzelia... ked som pytala na garnizu na zastenu, tak sa radsej neukazal...
a na nardeniny si priniesla jedno pyzamo od babky... a teraz boli v taske strcene tiez jedny teplaky od babky a k tomu ani mu ani bu...
ospravedlnujem sa za neposlusne pismenka..
lebo ved ty ho kúpiš aj tak a ked budeš chcieť aby decko nespálilo slnko,tak ho dáš aj ked pojde k nemu nie?
@laila podla mna vsetko dohromady.radsej tam ani nesiel a keby aj isiel a videl by kolko to stoji ,tak sa otoci.
presne ako hovorite.vsak mamina kupi. 😠 a natrie ta.
ona uz si niekde tie peniazky pozhana.ale nedajboze od otca .nahodou by si si s tym kremom natrela rameno a potom co??ha??takto by si sa ty na nom prizivila 😲 hanba. 😝

no asi by bolo lepšie keby doniesli niečo domov pod stromček pre deti nie?