icon

Čo obliecť synovi na zápis do školy?

7. apr 2026

Ahojte baby, co idete obliect vasim syncekom na zapis? ☺️

anonym_cbfa16
7. apr 2026

@anonym_autor oblek a lakovky

anonym_0f5fa6
7. apr 2026

ja teda pracujem v skole ale oblecenie je to posledne co si vsimam na dietati pri zapise, teda okrem spinaveho, roztrhaneho....

biba_18
7. apr 2026

môj mal rifle a kockovanú košeľu, lebo ju chcel. aby nechcel, išiel by normálne v tričku ...

januska12323
7. apr 2026

Ide len na zápis, obleč čo bežne do mesta.

anonym_3820c5
7. apr 2026

Rifle a tričko. Hlavne pohodlne

lukbe
7. apr 2026
@anonym_cbfa16

@anonym_autor oblek a lakovky

@anonym_cbfa16 😂😉

amalka07
7. apr 2026

Rifle a košeľu (takú bežnejšiu, nemusí byťako na svadbu) poprípade nejaký pekný sveter, slušnejšiu mikinu alebo polokošeľu

anonym_e67da9
7. apr 2026

Davam ako bezne ked ideme niekam von,rifle tricko mikina,tenisky. Nic prehnane,nepotrebuje oblek kravatu atd.

zuzanaete
7. apr 2026

Hlavne, aby sa citil pohodlne a nech je spokojny v tom. Staci bezne slusne a ciste oblecenie.

anonym_87befe
7. apr 2026

@anonym_autor žiadny stres 😃 hocičo slušné. Tým nemyslím sako a tesilky ale ani pekné tepláky. Kľudne daj rifle a mikinu, košeľu. Hlavne nech je to čisté a neroztrhane.

ullala
7. apr 2026

Rifle a mozno koselu 😀 Ale to iba preto, ze rad nosi kosele. Inak by siel v tricku. Urcite by som sa vsak vyhla teplakom.

anonym_a5ce9f
7. apr 2026

Ja rozmyslam modre sako, vyzerá v ňom zlato a nemame moc prilezitosti mu ho obliecť 😅

iwesska
7. apr 2026

Kroj😂

anonym_6541ff
7. apr 2026

Je tomu uz par rokov, ale moj isiel v obleku, aj s kravatou 🙂 boli sme par tyzdnov predtym na svadbe, kde mal obleceny oblek a kazdy ho chvalil, ako mu sekne a aky je uz velky chlap z neho. Tak, samozrejme, musel si ho obliect aj na zapis - nech aj ucitelky vidia, aky je velky chlap.
Ale keby on neprisiel s tymto, ze chce stoj co stoj ten oblek, tak by siel normalne v rifliach a mozno v polokoseli.

kavasmliekom
7. apr 2026

Môjmu jedno v čom pôjde, ale účes musí mať 😁

anonym_6d2afb
7. apr 2026

Zajtra ideme na skúšku obleku na mieru tak pevne dúfam že bude hotový, lebo inak neviem. Bože 🙏😫

katulienocka999
7. apr 2026

@anonym_autor nakoľko zapis bude poobede kedy je ešte v škôlke tak bude v tom v com tam je, tepláky a tričko..neviem ci je nutne prezliekanie😁

maminkadeticiek
7. apr 2026

Cokolvek ciste s nohavicami alebo slusnejsimi riflami.Ako by si ho obliekla do mesta.Hlavne ziadne skolkarske teplacky a je to uplne ok.

gabika99
Včera o 17:28

Teraz som sa vratila 9 rokov do zadu. Mam dceru, teraz deviatacku. Na zapis sme isli rovno zo skolky, kedze byvame 23 km od mesta. Vsetky dievcata isli najskor domov a nacancane v tutu sukniach alebo v satach. Moja bola vzdy ina, original. Isla v leginach, tricku, mikina a pred vchodom jedna jedina mlaka, do ktorej s nadsenim skocila, leginy ofrkane. Hanbila som sa nenormalne. Ona v pohode, porozpravala ucitelkam co urobila, raz dva urobila, co jej povedali a skoncila v telocvicni, kde sa blaznila. Nacancane kamaratky sa hanbili a boli v triedach ozaj dlho.
Takze hlavne, nech je syn v pohode a nech sa citi dobre v tom, co bude mat na sebe.