Čo obliecť synovi na zápis do školy?
Ahojte baby, co idete obliect vasim syncekom na zapis? ☺️
ja teda pracujem v skole ale oblecenie je to posledne co si vsimam na dietati pri zapise, teda okrem spinaveho, roztrhaneho....
môj mal rifle a kockovanú košeľu, lebo ju chcel. aby nechcel, išiel by normálne v tričku ...
Rifle a tričko. Hlavne pohodlne
Rifle a košeľu (takú bežnejšiu, nemusí byťako na svadbu) poprípade nejaký pekný sveter, slušnejšiu mikinu alebo polokošeľu
Davam ako bezne ked ideme niekam von,rifle tricko mikina,tenisky. Nic prehnane,nepotrebuje oblek kravatu atd.
Hlavne, aby sa citil pohodlne a nech je spokojny v tom. Staci bezne slusne a ciste oblecenie.
@anonym_autor žiadny stres 😃 hocičo slušné. Tým nemyslím sako a tesilky ale ani pekné tepláky. Kľudne daj rifle a mikinu, košeľu. Hlavne nech je to čisté a neroztrhane.
Rifle a mozno koselu 😀 Ale to iba preto, ze rad nosi kosele. Inak by siel v tricku. Urcite by som sa vsak vyhla teplakom.
Ja rozmyslam modre sako, vyzerá v ňom zlato a nemame moc prilezitosti mu ho obliecť 😅
Je tomu uz par rokov, ale moj isiel v obleku, aj s kravatou 🙂 boli sme par tyzdnov predtym na svadbe, kde mal obleceny oblek a kazdy ho chvalil, ako mu sekne a aky je uz velky chlap z neho. Tak, samozrejme, musel si ho obliect aj na zapis - nech aj ucitelky vidia, aky je velky chlap.
Ale keby on neprisiel s tymto, ze chce stoj co stoj ten oblek, tak by siel normalne v rifliach a mozno v polokoseli.
Zajtra ideme na skúšku obleku na mieru tak pevne dúfam že bude hotový, lebo inak neviem. Bože 🙏😫
@anonym_autor nakoľko zapis bude poobede kedy je ešte v škôlke tak bude v tom v com tam je, tepláky a tričko..neviem ci je nutne prezliekanie😁
Cokolvek ciste s nohavicami alebo slusnejsimi riflami.Ako by si ho obliekla do mesta.Hlavne ziadne skolkarske teplacky a je to uplne ok.
Teraz som sa vratila 9 rokov do zadu. Mam dceru, teraz deviatacku. Na zapis sme isli rovno zo skolky, kedze byvame 23 km od mesta. Vsetky dievcata isli najskor domov a nacancane v tutu sukniach alebo v satach. Moja bola vzdy ina, original. Isla v leginach, tricku, mikina a pred vchodom jedna jedina mlaka, do ktorej s nadsenim skocila, leginy ofrkane. Hanbila som sa nenormalne. Ona v pohode, porozpravala ucitelkam co urobila, raz dva urobila, co jej povedali a skoncila v telocvicni, kde sa blaznila. Nacancane kamaratky sa hanbili a boli v triedach ozaj dlho.
Takze hlavne, nech je syn v pohode a nech sa citi dobre v tom, co bude mat na sebe.

@anonym_autor oblek a lakovky