Deti a domáce úlohy: Ako ich podporiť v samostatnosti?
Ahojte.
Dcéra je druháčka a skoro každý deň príde domov s tým, že nevie, čo majú za úlohu. Väčšinou to potom hľadáme na EduPage, ale nechcem, aby si zvykla, že to za ňu vždy dohľadám ja.
Kontrolujete deťom v tomto veku úlohy cez EduPage, alebo by si ich už mali strážiť samy?
Ako prváčke som jej s tým vždy pomohla, ale na druhú stranu chcem, aby si trošku aj sama dávala na úlohy pozor, ale nie na úkor zlých známok.
Je len druhacka , ja by som to nehrotila , mozno na rodicku to prebrat a zaviest system, ako pisali vyssie.Napr. nasi mali slovnicek ,ale tiez si vsetko vzdy nezapisal , postupne sa naucil.Ale ano ,tiez sme niekedy zhanali ulohy ,odporucam sa dohodnut s 1 zodpovednou mamickou, s ktorou si budete pomahat ak si zabudnu deti zapisat.Nasa ucitelka zasadne nedavala nic na edu
@slavomira236 túto pani nerieš. ona je stelesnenie dokonalosti a jej deti tiež.
@anonym_d3c58a ti mali sprti museli byt v triede velmi oblubeni 🙂
@anonym_d3c58a moj ma tolko ucenia v 7 dmom napriklad geografia aj na 6 stran latka v malom zosite ku tomu slepe maoy sa naucit vsetko zaznacivat co maju v latke biologia 4 strany na kazdej hodine a musia vediet od slova do sliva co maju pozbamky . Ku tomu dalsie predmety ozaj hladat nieco na internete alebo v encyklopediach uz nema cas ani sa mu nechce. A skusat ho musim lebo ked na pisomke zabudne jedno slovo z poznamok uz pol boda dolu...takze sa to driluje naspamat .

@evkatk dokaze. Nie vsetky deti su rovnake. A nie kazde chce si hlsdat nieco naviac na internete s v encyklopediach.