Dostali ste už výsledky prijatia na základnú školu?
Ahojte. Máte už výsledky prijatia na ZŠ v ePrihláškach ? My nič, stále tam svieti " V spracovaní".
@patta89 aj my máme cez vyvesku
@anonym_5c45c4
@galganka
@pseudomonas87 prosim vas a kde najdem vyvesku?
Ak je jedno z ,, v spracovaní" zelené, tak tam je dieťa prijate
@anonym_a9ddd9 ja som mala praveže v spracovaní obe školy zelené.
@anonym_5c45c4
@galganka
@pseudomonas87 prosim vas a kde najdem vyvesku?
@anonym_c52f8b https://eprihlasky.iedu.sk/Elektronicka-vyveska , treba tam zadat kod prideleny po podani prihlasky
@anonym_c52f8b https://eprihlasky.iedu.sk/Elektronicka-vyveska , treba tam zadat kod prideleny po podani prihlasky
@tecko28 dakujem, uz som nasla
Inak ja som mala obe skoly ozancene modrou a v stave v spracovani, na vyveske je uz jedna oznacena ako Dieta prijate a druha skola nebolo prijate
@anonym_a9ddd9 my sme mali oba zelene a nikde dieta nezobrali
Nám to ešte aj na výveske zobrazuje: ‚Ešte nie sú zverejnené výsledky.‘ Má ešte niekto takýto prípad?
Nám to ešte aj na výveske zobrazuje: ‚Ešte nie sú zverejnené výsledky.‘ Má ešte niekto takýto prípad?
@anonym_483657 podľa mňa záleží od školy asi, kolegyňu prišli výsledky mailom od riaditeľa už asi dva týždne dozadu, ale to šlo mimo tu ofiko stránku
@anonym_483657 podľa mňa záleží od školy asi, kolegyňu prišli výsledky mailom od riaditeľa už asi dva týždne dozadu, ale to šlo mimo tu ofiko stránku
@pseudomonas87 my máme v spracovaní zelenou farbou a dieťa neprijali
@anonym_4ff96c cca od piatka boli vsetky kolonky V spracovani aj u mna zelenou, ale dovtedy bolo zelene len jedno, ostatne cervene. Aj to sedi, to co bolo zelene, tam ho prijali.
@anonym_4ff96c a to máte na vyveske?

cez vyvesku uz mame vysledky. samotne prihlasky su stale v spracovani. skus tu elektronicku vyvesku pozriet.