icon

Hodnotenie prvaka za prepis

alex1212
6. máj 2026

Je toto ok? 5 chýb 3.. prvák. Ďakujem

Strana
z6
petik22
14. máj 2026
@anonym_a44c7a

Nechcem vám brať ilúzie, ale čím skôr sa naučí takto pracovať, tým lepšie pre neho. Ako tretiak bude plne pripravený na ťažšie učivo. Veď netreba deťom strkať mobil do ruky už pomaly od 5 rokov a budú tie decká šikovnejšie, zručnejšie a hlavne im bude fungovať mozog. To kde sme došli, že tu rodičia kritizujú učiteľov? Nedaj decku sto krúžkov už od škôlky a bude stíhať učivo s prehľadom.

@anonym_a44c7a učiteľka?

simoli
14. máj 2026
@sisaka

@simoli upresni detaily. Aké maturitné testy? Špecifikuj, lebo nič také tam nemajú, niekde majú final exams, niekde exit exams, tie sa podieľajú na záverečnej známke 25-35%, takže to nie je maturita ako na Slovensku, niektorí robia SAT, ale to tiež nie je maturita. Takže čo vlastne písal?
Aká úroveň? Je ti jasné, že úroveň všetkých predmetov si študenti na strednej škole vyberajú?

@sisaka myslela som SAT testy, na základe ktorých univerzity prijímajú študentov. IB končí syn, tiež dôležité pre prijatie na TOP university. Máš pravdu, myslela som testy pre university nie maturitné, splietla som to.

sisaka
14. máj 2026
@simoli

@sisaka myslela som SAT testy, na základe ktorých univerzity prijímajú študentov. IB končí syn, tiež dôležité pre prijatie na TOP university. Máš pravdu, myslela som testy pre university nie maturitné, splietla som to.

@simoli tak to je rozdiel. To, že niektorí to napíšu horšie ako tvoj syn ale neznamená, že Američania sú všetci blbci. Ten test môže písať kto chce. Ak tvoj syn si robí IB tiež nebude priemerným slovenským maturantom.

simoli
14. máj 2026
@sisaka

@simoli tak to je rozdiel. To, že niektorí to napíšu horšie ako tvoj syn ale neznamená, že Američania sú všetci blbci. Ten test môže písať kto chce. Ak tvoj syn si robí IB tiež nebude priemerným slovenským maturantom.

@sisaka to som predsa nepovedala, áno je ich viac a tam sa IB robí masovo, nie ako u nás, tomu zodpovedá aj rozdiel vo výsledkoch, keďže u nás sa na to dajú naozaj len tí najlepší.

sisaka
14. máj 2026
@simoli

@sisaka to som predsa nepovedala, áno je ich viac a tam sa IB robí masovo, nie ako u nás, tomu zodpovedá aj rozdiel vo výsledkoch, keďže u nás sa na to dajú naozaj len tí najlepší.

@simoli Mám pocit, že si mýliš pojmy, SAT sa robí masovo, ale určite nie IB program, tam sú tí najlepši, AP je dosť bežné ale určite nie IB.

simoli
14. máj 2026
@sisaka

@simoli Mám pocit, že si mýliš pojmy, SAT sa robí masovo, ale určite nie IB program, tam sú tí najlepši, AP je dosť bežné ale určite nie IB.

@sisaka nie, viem presne co som napísala. Myslím ale, že sme tu už dosť zahltili tému niečim iným 🙂

anonym_f477bc
14. máj 2026
@kp7333

@anonym_f477bc lenze dnesna doba je prave o tychto schopnostiach - vediet argumentovat, kvetnato rozpravat a pohotovo reagovat. Encyklopedicke vedomosti si vyhladas na Googli, resp. to uz za teba spravi AI. Nerobme z deti chodiace encyklopedie, ucme ich informacie vyhladavat, spajat, hladat suvislosti a diskutovat o nich. Naucme ich citat s porozumenim a mysliet kriticky, to je to potrebuju a co predchadzajucim generaciam chyba aj vdaka zastaralemu skolstvu.

@kp7333 ty falt budes spokojna ked tvoje dieta bude mat prazdno v hlave, vypadne elektrika a nevie nic? Tak to sa nemame o com bavit .

Zakladna vec - na zaklade akych vedomosti sa rozhodne, ci argument je spravny,ak nema vedomosti??? Ako rozhodne o pravdivosti tvrdenia a vie kriticky mysliet? A davat vobec argumenty? Pomoc..Minule o tom bolo video,ci clanok, ze bez vedomosti nemozes kriticky mysliet,bez vseobecneho prehladu nemas sancu nenaletiet sice dobrej a presvedcivej argumentacii, ale plnej zavadzania a hluposti, dezinfo?
To koncim diskusiu s tebou, lebo toto hovori za vsetko a nezhodneme sa.

anonym_f477bc
14. máj 2026
@simoli

@anonym_f477bc asi si ma nepochopila, súhlasila som s kp7333

@simoli pochopila som ta velmi dobre

petik22
15. máj 2026
@anonym_f477bc

@anonym_f477bc toto je podpásovka :D ako u nás výber z ruže pre nevestu

anonym_f477bc
15. máj 2026
@petik22

@anonym_f477bc toto je podpásovka :D ako u nás výber z ruže pre nevestu

@petik22 nuz..je takych videi tolko, ze nahoda to nebude... aby niekto nevedel povedat ani stat mimo USA??? Akoze fuha...

Strana
z6