icon

Je účasť na plenárnom rodičovskom združení nevyhnutná?

13. sep 2026

Je dôležité aby som sa tam zúčastnila? Čo sa tam také rieši?

anonym_e58526
14. sep 2026

Školský poriadok, poplatky a voleneie rodičov do školskej rady. Ak sa ti nedá ísť nič sa nestane. Ja som pracovala na smeny,a nebola som na všetkých združeniach. Pre mňa bolo dôležitejšie rodičovské, už keď sa učili.

euka210
14. sep 2026

@anonym_autor bola som prvy krat a potom uz 8r nie.
Riesi sa Zrps, hospodarenie, peniaze kde kolko slo, prispevky, schvaluje sa suma na dalsi rok, niekedy sa voli novy rodic do rady skoly. Mna to nebavi pocuvat, ked potom mam este obehnut 3 triedy.

anonym_44b905
14. sep 2026

aj školské výlety, krúžky, neskôr problémy čo sa vyskytnú s deťmi

anonym_a1e43b
14. sep 2026

Chodím, ale ak sa nedá, nič sa nestane. Môžeš sa potom opýtať niekoho z rodičov, alebo aj učiteľky, ak bude mať čas na teba. Poplatky, a iné dôležité záležitosti sa aj tak píšu do edupage, resp.do skupiny rodičov.

maialeo
14. sep 2026

@anonym_autor Nikdy som na rodicaky nechodila a neplatila som ani ZRPS. Deti mam uz v zahranici na VS, takze sme to zdarne prezili. Cumliky som tiez nevyvarala a zvykli vonku jest aj piesok. Takze klidek....

autor
14. sep 2026

Neviem akože nechce sa mi tam počúvať problémy celej školy ja nemám čas tam sedieť. Triedne rodičovské to neni problém ale takéto to ja nemusím strácať čas.

anonym_5eb24a
14. sep 2026

ja som sa ho nikdy nezucastnovala nikdy som neplatila poplatok a nechcela som byt clenok tohto "zdruzenia" v skole to akcepotovali

euka210
15. sep 2026
@anonym_autor

Neviem akože nechce sa mi tam počúvať problémy celej školy ja nemám čas tam sedieť. Triedne rodičovské to neni problém ale takéto to ja nemusím strácať čas.

@anonym_autor preto tam ja nechodim, strata casu a dolezite veci sa dozviem aj tak od triednych