icon

Kedy školy posielajú inštrukcie na nástup do prvého ročníka?

6. júl 2026

Ahojte, kedy zvyknu skoly posielat instrukcie k nastupu do 1.rocnika? Nam zatial nic neposlali.

anonym_8b9ff5
6. júl 2026

Škola mala na konci august oznam ne webe že začíname od 9.00 na školskom dvore a prváci extra vo vestibule školy, tam nás čakali pani učiteľky

anonym_e4653d
6. júl 2026

@anonym_autor Aké inštrukcie? Na konci prázdnim napíšu na EDU, kedy majú nástup jednotlivé ročníky. Prváci vždy o 8:00

anonym_19dc42
6. júl 2026

posledný augustový týždeň

lenka7477
6. júl 2026

Sleduj stránku školy - bude tam na konci augusta oznam 🙂

zuzanaete
6. júl 2026
@anonym_e4653d

@anonym_autor Aké inštrukcie? Na konci prázdnim napíšu na EDU, kedy majú nástup jednotlivé ročníky. Prváci vždy o 8:00

@anonym_e4653d Vzdy je v tomto pripade silne slovo. U nas napr. prvaci zacinaju prvy den o 8:30, ked su uz starsi ziaci v triedach a nepletu sa spolu.

anonym_e4653d
6. júl 2026
@zuzanaete

@anonym_e4653d Vzdy je v tomto pripade silne slovo. U nas napr. prvaci zacinaju prvy den o 8:30, ked su uz starsi ziaci v triedach a nepletu sa spolu.

@zuzanaete prepáč za zle použité slovo

anonym_c4a33b
6. júl 2026

aké inštrukcie vlastne chceš. Na stránke školy bude ohľadom toho jedna veta a koniec. Kedy , kde o ktorej.
3 dni pred škol. rokom.

zuzubb007
6. júl 2026

Aké chceš o inštrukcie? Deťom prišiel list do schránky asi týždeň pred začiatkom roka, že aká bude trieda a kedy sa má prísť to je všetko, inštrukcie sa dostávajú na prvom rodičovskom, ktoré je prvý týždeň školy zvycajne

januska12323
6. júl 2026

Na to si ešte počkáš, čo vlastne potrebuješ vedieť? Na konci augusta bude oznam kedy začínajú a do akej triedy majú ísť, ostatné zistíš v škole.

anonym_6f73bc
6. júl 2026

U nás tiež žiadne inštrukcie (máme tri zš v meste plus 1zš maďarská), prvý školský deň prídeš na ôsmu, na šk.dvore je stretnutie, práčke učiteľky majú tabuľu že prváci a tam si ich rozoberú pootm a berú do triedy, zoznam vecí na výtvarnú a podobne dostaneš tam. Na našej najprv idú deti samé s učiteľkou dnu, potom zavolá rodičov, keď sa im predstaví. Ostatné sa potom už rieši cez edupage len.

autor
6. júl 2026
@anonym_e4653d

@anonym_c4a33b @anonym_e4653d
No napriklad o kolkej mame prist, ake pomocky treba nakupit, pripadne co treba zaplatit atd. Do Edupage predpokladam potrebujeme pristup, ktory zatial nemame. Neviem ako to chodi, preto sa pytam. Pride mi zvlastne, ze by sme mali bez akejkolvek info prist 1.septembra o 8:00 do skoly.

januska12323
6. júl 2026
@anonym_autor

No napriklad o kolkej mame prist, ake pomocky treba nakupit, pripadne co treba zaplatit atd. Do Edupage predpokladam potrebujeme pristup, ktory zatial nemame. Neviem ako to chodi, preto sa pytam. Pride mi zvlastne, ze by sme mali bez akejkolvek info prist 1.septembra o 8:00 do skoly.

@anonym_autor prístupové heslo do edu vám príde mailom a ostatné na konci augusta do mailu alebo v správe v edu. Teraz ešte nemusíš nič riešiť, ak nebude žiadny oznam zavoláš na konci augusta do školy.

anonym_8a8eef
6. júl 2026

uzivajte posledne leto bez vedomia , co je to skola a nestresuj

luliu
6. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor a presne tak to bude, v daný čas pôjdete do školy a tam sa všetko dozviete. Takže kľud a užívať si prázdniny 😉

leveta
6. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor u nás to presne takto funguje. Na stránke školy je posledný pracovný deň oznam že slávnostný zaciatok začína o 8.oo 1.9 na športovej ploche. Tam čaká prváčka učiteľka s tabuľkou že prváci, a deti si podelia k sebe, upracú si ich tam sami. U nás nie je žiadny zoznam pomôcok, prvý deň deťom dajú papierik čo dať do výtvarnej a do peračníka. Edupage nám niekedy v priebehu septembra spravili až

anonym_972670
6. júl 2026

Mam dve deti v skole. Instrukcie im dali v prvy den skoly.

simca06022011
6. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor mas cas, vsetko vam pride na konci augusta, vela veci sa doriesi na rodicovskom... popravde nasa skola mala pre prvakov rodicovske este koncom predosleo sk.roka

caramellka
6. júl 2026

@anonym_autor U nás tak 2-3 týždne pred koncom prázdnin sú na stránke školy zverejnené zoznamy pomôcok pre jednotlivé ročníky a zároveň je to aj v papierovej forme vyvesené na dverách školy. Oznam o čase a mieste začiatku školského roku býva na stránke školy pár dní pred 1.9. a býva tam aj oznam o čipoch na obedy pre prvákov.
O poplatkoch sa dozviete na prvom rodičovskom.

iwesska
6. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Na to je rodicovske,to vam nikto dopredu nenapise co mate platit atd.. Neboj sa,nie je jediny prvak,ktory nastupuje,mas este 2 mesiace do nastupu,skoly vedia,co a kedy maju robit.

doda3103
6. júl 2026

Prišiel mail aby sme sa prihlásili do edupage s heslom od nich a rám všetko prišlo,u nás začínajú prváci o 9h keď už sú preč všetci zo školy. Čo zaplatiť sme dostali papier na zápise (keďže naša škola kupuje po zaplatení pomôcky vytvarnu,zošity všetkým rovnaké) iba za pracovné sme platili,zrps a do fondu triedneho. Družinu zvlášť priamo na účet.

autor
6. júl 2026
@iwesska

@anonym_autor Na to je rodicovske,to vam nikto dopredu nenapise co mate platit atd.. Neboj sa,nie je jediny prvak,ktory nastupuje,mas este 2 mesiace do nastupu,skoly vedia,co a kedy maju robit.

@iwesska ano skoly vedia ale ja ako rodic neviem 😄 myslela som si, ze sa taketo veci davaju vediet koncom sk.roka, kedze cez prazdniny vacsinou cerpaju dovolenku..ale uz som kludnejsia, ked viem ako to vlastne chodi

autor
6. júl 2026

Dakujem vsetkym za odpovede 👍, budem teda cakat na koniec augusta, snad dovtedy bude aspon info kedy mame prist 🙂

nikaeli
6. júl 2026

Posledný augustový týždeň mi bol aktivovaný účet na EduPage a s ním prišli aj prvé pokyny od administrátora. Kedy je nástup, ako poriešiť stravovanie, ŠKD, nevyhnutné poplatky. Zoznam pomôcok nám dala triedna učiteľka v prvý deň. Tašku, peračník, dosky na zošity, či obaly, farbičky, farby, obrus na výtvarnú, pohár na vodu, výkresy, farebné papiere, ceruzky - to všetko si vieš poriešiť aj bez pokynov. Tiež prezúvky a úbor na telesnú (obuv s bielou podrážkou, kraťasy, tričko). Zošity používajú väčšinou malé so širokými riadkami, využijete aj tie s pomocnou liniatúrou. Nepotrebuješ nič výnimočné 🙂 na začiatku hlavne farbičky, ceruzku a gumu. Pero väčšinou až niekedy v druhom polroku.

martinsen
6. júl 2026

My sme mali už rodičovské združenie na konci júna, kde sme dostali všetky informácie ohľadne vyučovania, zoznam školských pomôcok, ako funguje školský klub, jedáleň, prišla mi už aj ISIC karta pre syna a chodia mi všetky dôležité info na Edupage.