Ktorá školská taška je ideálna pre prváka?
Mám dcéru ktorá je predskoláčka v novembri bude mať 6 rokov. Švagriná ako krsna sa ponúkla že jej kúpi tašku do školy k narodeninám. (Nieje to skoro) ? Ale najviac ma zaujíma ktorá taška je dobrá, ľahká, dcéra má aj miernu skoliozu najradšej by som skúšala ale tu v okolí by som musela zistiť kde alebo poprípade objednať ale aby sme si bolí na milión % istý. Ďakujem za rady 🙂
Veľmi skoro, tašku najlepšie kupovať tesne pred nástupom /jún - augusť/
@anonym_01360c skoro,? A prečo? Pýtam sa lebo naozaj neviem čo robiť
Za mna je to idealny darcek k 6.narodeninam 🙂
V juli-auguste budu tasky najdrahsie...
Moja dcerka mala rozlucku v skolke a dokonca aj tam pytali skolsku tasku ked ich pasovali za buducich prvakov.
Moja ma baagl tasku, lahucku, tvarovanu, velmi sme s nou spokojni...uz ju nosi druhy rok 🙂
@anonym_01360c skoro,? A prečo? Pýtam sa lebo naozaj neviem čo robiť
@nikola1507 dieťa za skoro rok narastie, taška mu nebude sedieť
Aj cena býva pred začiatkom školského roka
Kludne kupte aj teraz. Moja dcerka mala ako prvacka Topgal, ale bola na nu siroka, tak sme po case kupili Baagl.
toho, ze narastie by som sa nebala.. taska musi vydzat niekolko rokov.. skor si myslim, ze motív by si malo dieta vybrat samo, aby ju rado nosilo...vela toho zavisí od aktualneho trendu, pripadne spoluziakov. Ja by som sa s nakupom tasky prave preto neponahlala.
toho, ze narastie by som sa nebala.. taska musi vydzat niekolko rokov.. skor si myslim, ze motív by si malo dieta vybrat samo, aby ju rado nosilo...vela toho zavisí od aktualneho trendu, pripadne spoluziakov. Ja by som sa s nakupom tasky prave preto neponahlala.
@mirola tašku si máme vybrať my. Určite budeme aj s dcérou 🙂
Moja dcerka mala rozlucku v skolke a dokonca aj tam pytali skolsku tasku ked ich pasovali za buducich prvakov.
Moja ma baagl tasku, lahucku, tvarovanu, velmi sme s nou spokojni...uz ju nosi druhy rok 🙂
@barbora_t a skúšali ste pozerať aj iné ??? Rozmýšľam nad značkou Bagl, Topgal, a Bagmaster... 🙂
Kludne kupte aj teraz. Moja dcerka mala ako prvacka Topgal, ale bola na nu siroka, tak sme po case kupili Baagl.
@janka_tlucakova no a je lepšia? Ja hlavne chcem lepšiu hlavne kvôli chrbatiku
@barbora_t a skúšali ste viac druhov tašiek?
@barbora_t dobre tasky si drzia ceny celorocne, nevidim dovod aby boli "najdrahsie", jedine ak nejaky vypredavajuci model bude lacnejsi po sezone
za mna najlepsie kupit na konci skolskeho roka, vyskusat (najma ak deita nema priemerne rozmery, ja mam napr dceru vysoku, mensie deti zase mozu mat tu tasku potom az po zadok :D). My sme mali beckmann, popravde dcere sadla taska ako rit na serbel. Kvoli chrbatiku = dnes su take takmer vsetky tasky, maju mat upevnenie okolo pasa, vystuzene zvyknu mat oblasti okolo chrbta, spravna velkost je dolezita atd - to na kazdej stranke vyrobcu tychto tasiek najdes. Lahsie tasky vyberat. ALE pozri sa aj na to, ci dieta vozis do skoly, chodi sama atd.. lebo kupovat 150EUR tasku, na to aby si dietatu dala tasku na chrbat na 5minut kym vyjde spred skoly do triedy, je naozaj zbytocne (to som so uvedomila napr ja.. k tomu my sme este vyfasovali covid takmer dva rocniky :DDD dve drahe tasky mam na povale). Topgal ma roky dobre hodnotenia a nema nejake sialene ceny. No ale k tomu kedy kupovat.. ako pisem, kupovala by som koncom roka, my sme to mali ako akciu ku koncu skolky, isli sme kupit slavnostne tasku :DD ono moze sa stat, ze si tam dcera vyberie svojmu srdcu blizku a mozes si piskat :DDD Inak ak objednas online, nie je dobra = vratis, ak sa bojis teda toho ze by nesadla.
@janka_tlucakova no a je lepšia? Ja hlavne chcem lepšiu hlavne kvôli chrbatiku
@nikola1507 Lepsie jej sedela Baagl, ale material a zipsy sa mi zdali lepsie na Topgal. Neskor, ked bude na druhom stupni, kupime studentsky Topgal alebo Backmann. Dcerka chodi peso kazdy den a dost daleko mame skolu, takze kvoli chrbatu vyberam kvalitnu tasku. A deti bezne dostavaju skolske tasky aj pod stromcek, cize ked kupite aj v novembri bude to podla mna v poriadku.
@barbora_t a skúšali ste pozerať aj iné ??? Rozmýšľam nad značkou Bagl, Topgal, a Bagmaster... 🙂
@nikola1507 ano, skusala topgal, beckmann a baagl...tie beckmann boli hrozne male podla mna...topgal a baagl sedeli najlepsie a boli priestrannejsie 🙂
@nikola1507 ano, skusala topgal, beckmann a baagl...tie beckmann boli hrozne male podla mna...topgal a baagl sedeli najlepsie a boli priestrannejsie 🙂
@barbora_t ano beckman potvrdzujem, vnutro bolo male, velke dosky, male dosky a peracnik, desiata = natlacena taska a to flasa isla mimo tasku

Veľmi skoro, tašku najlepšie kupovať tesne pred nástupom /jún - augusť/