Mám pustiť dieťa na výlet do Benátok?
Pár rodičov si presadilo výlet detí do Benátok, na karneval. Ja stále váham, keďže sa jedná o tretiakov a nie som si istá, že učitelia tie deti aj ustrážia.
V decembri boli iba na vianočných trhoch a aj tam postrácali deti.
Pustili by ste dieťa? Rodičia nemajú možnosť ísť.
...a ešte jeden dotaz. Keby si aj pár rodičov "presadilo" výlet do Benátok, ako prinútia učiteľku, aby tam s deťmi išla a niesla za ne zodpovednosť?🙈😂 Fake téma😈
@anonym_autor v žiadnom prípade by som tretiaka nepustila, ani deviataka. To by som chcela vidieť tie učiteľky čo sú ochotne takto s deťmi ísť. Snáď im to aj skola zatrhne.
@anonym_autor v žiadnom prípade by som tretiaka nepustila, ani deviataka. To by som chcela vidieť tie učiteľky čo sú ochotne takto s deťmi ísť. Snáď im to aj skola zatrhne.
@lenka_matko na zs, kam chodili moje deti boli rôzne výlety od cca 7. ročníka. Rím, Londýn, Čína, NY, Valencia apod. A bolo to vždy plné. Výlety boli úžasné. Učitelia chodili v pohode. Ale "problémové " deti nebrali. Deti to mali za odmenu. Každý rok mali všetky triedy ŠVP a druhý stupeň každý rok lyžiarsky.
Učiteľky mohli povedať nie, ale chodia rady a deti sa vždy tešia.
Ale neverím, že by niekto vymyslel takto náročný výlet s prvostupniarmi.
nikto pri zmysloch nemôže uvažovať o tom, že by išiel s tretiakmi do Benátok. Nikoho normálneho toto napadnúť nemôže a ani nikto normálny sa na to nedá.
...a ešte jeden dotaz. Keby si aj pár rodičov "presadilo" výlet do Benátok, ako prinútia učiteľku, aby tam s deťmi išla a niesla za ne zodpovednosť?🙈😂 Fake téma😈
@sovica tiež je otázka, či to len rodičia riešili alebo sa to aj reálne plánujeme učiteľmi. Pochybujem, že by takého učiteľa našli.
@pokemonkaa je to súkromná ZŠ, rodičia si presadili, takže sa našlo toľko, aby to prešlo.
@anonym_autor učiteľa prinútiť nikto nemôže, takže si môžu presadzovať, koľko chcú
Hmm, vymyslená téma na rozprúdenie vášní?🤔 Karneval končí v utorok 17.2., čiže cestovať by museli deti zajtra. Pas pre dieťa asi máš. Ale kedy chceš vybaviť cestovné poistenie? Cesta tam autobusom pri najlepšej vôli trvá z BA min 8 hod (+ pripočítajme zápchy). Keďže bez ubytovania, tak na otočku?😨 To má problém zvládnuť dospelý človek, nie to 9-10 ročné dieťa. Rodičia nemajú možnosť ísť ako dozor, ale "Pár rodičov si presadilo výlet detí do Benátok...". Mňa by zaujímalo, ako si tí rodičia "presadili" výlet do Benátok? To sa ako dá? Výlety nenavrhuje a neorganizuje škola? Od kedy je toto v kompetencii rodičov? A neverím, že vedenie školy + učitelia sú takí blbí, že by si zobrali na zodpovednosť bezpečnosť malých detí v zahraničí, kde je pretlak ľudí. Ustrážiť deti v škole je výkon, nie to ešte na takomto výlete🙈 To je učiteľ "s jednou nohou v base".
@sovica deti mozu mať občiansky nemusia mať pas.Cestovne poistenie si zaplatíš z domu jedným klikom.Tiez poznám súkromnú zakladnu školu kde sa robia podľa mňa nevhodné výlety do zahraničia.Mozu ísť v utorok a autorka uvažuje...ale pre také malé deti to je trápenie a nulový zážitok spať v autobuse, vymrznut na karnevale, jesť po pumpach.Nepustila by som ani staršie dieťa.
Ak to nie je vymyslené, tak by mali odchádzať v pondelok večer. V utorok 17.2. je plánovaný bohatý program. https://carnevale.venezia.it/programma-completo/
presne tak ako pisu vyssie dievcata - ani omylom pustit dieta s cudzou osobou do masovej akcie. Sibnuty napad skutocne. Ved to vela dospelych ma toho davu plne zuby. Nehovoriac o tom, ze ustrazit takto decka je ozaj velke riziko.....Prepac ale doslova rodicom hrabe, ked vobec prisli s takymto napadom. Ze si presadili ? No nech. Ja mam zodpovednost za moje dieta a teda by neslo nikam. U mna je toto cez plnu ciaru.
@sovica deti mozu mať občiansky nemusia mať pas.Cestovne poistenie si zaplatíš z domu jedným klikom.Tiez poznám súkromnú zakladnu školu kde sa robia podľa mňa nevhodné výlety do zahraničia.Mozu ísť v utorok a autorka uvažuje...ale pre také malé deti to je trápenie a nulový zážitok spať v autobuse, vymrznut na karnevale, jesť po pumpach.Nepustila by som ani staršie dieťa.
@anonym_a5945a nepustím, moje dieťa zostáva doma. Žiaľ, toto nie je prvý zahraničný výlet s deťmi. Najväčší problém vidím v tom, že súkromné školy si mnohokrát riešia záležitosti po svojom a mnohokrát aj s takýmito blbými nápadmi.
@anonym_a5945a nepustím, moje dieťa zostáva doma. Žiaľ, toto nie je prvý zahraničný výlet s deťmi. Najväčší problém vidím v tom, že súkromné školy si mnohokrát riešia záležitosti po svojom a mnohokrát aj s takýmito blbými nápadmi.
@anonym_autor ktorá je to škola?
@anonym_autor ktorá je to škola?
@tilly meno školy písať nebudem, jedná sa o jednu súkromnú, medzinárodnú školu.

@anonym_autor to, ze si to rodicia presadili este neznamena, ze sa tam pojde. Nikto pricetny tam nezoberie 9 rocne deti. Co budu mat z toho tie deti? So svojou vyskou budu vidiet len chrbty cudzich ludi. Ak sa niekto strati, ani sa nedohovori.