Mesačný poplatok za družinu
Baby, nasla som jednu temu s podobnym nazvom, ale nie su tam informacie, ktore potrebujem. Prosim, mohli by ste mi napisat, kolko mesacne platite za skolsky klub (druzinu), cas odkedy- dokedy klub funguje + nazov obce/mesta? Velmi by mi to pomohlo, dakujem.
Od 6,30 pred vyučovaním a poobede tuším do 17,30 ale tak dlho tam myslím žiadne dieťa nie je. Cena 10,-€/mesiac.
BA, platíme 18 eur a družina je od 6.30 do 7.30 a potom poobede do 17.00 hod. Syn rano do družiny nechodí.
Este sa kazdy polrok skladáme po 10 EUR na rozne pomocky
U nas sa plati 10 eur za pobyt do 16.30, ale tie deti, ktore dochadzaju z vedlajsich dedin a idu na autobus o 14.00, tak platia 5 eur, lebo su v druzine len kratko.
@simsalabim
@tin007 fuuu, to platíte riadne pálky 😮.
Ináč ... ja nechápem ako môžu byť takéto markantné rozdiely v cenách. My platíme 10,- a okolité dediny 3,- Veď tie deti v tých školských kluboch robia všade to isté...čiže aj "spotreba" by mala byť aspoň približná. A teda tie ceny v BA ... 😦😦😦
@vejapa76 to vies, tu v BA mame VSETCI take obrovske platy, ze je pre nas malickost take palky zaplatit 😅
@vejapa76 my platíme 8eur a to sme na dedine a chcú ešte zvyšovať, lebo je veľa detí prihlásených, že ešte jednu učiteľku budú potrebovať, no pamatám si časy, ked chodil najstarší syn do družiny (bude mať 18r.), tak bola zadarmo
@janickacrazy ja som nechcela útočiť na dediny to vôbec nie. Len som písala, že dediny v okolí nás platia 3,- € a teda že nechápem že niekde to stačí a niekde sa platí niekolkonasobok. A nechcem ani aby to vyznelo ako sťažnosť. Som rada že dieťa je pod dohľadom kým sa vrátim z práce.
Galanta ŠKD 9€ mesačne, ráno od 6:00 - 7:30 hod, poobede od 12:30 - 18:00 hod.
Turzovka 11:00- 17:00, 7€/mesačne, štve ma že ráno nieje družina, všetci musia čakať kým sa otvorí škola po 7:00 hod.
@vejapa76 Ved v pohode, ja som to nebrala ako útok, len napr. u nás v meste je približne rovnaká cena ako aj na dedinách v okolí, preto sa čudujem, no ale každá škola si teraz určuje ceny ako chce.
baby dakujem velmi pekne. @vejapa76, no ked ti poviem, ze od nas starosta chce 15 EUR v dedine s cca 1300 obyvatelmi (Zdiar, panubohu za chrbtom, platy su viac nez daleko od tych 'bratislavskych' - pisem v uvodzovkach, myslim tym, ze nic moc), a to je druzina od 11:30-15:00. Bola som zvedava, ako a za kolko to fuguje v inych obciach a mestach, lebo toto je podla mna na nase pomery a polohu totalne premrstena cena.
@karollka21 Ahoj, no to som teda šokovaná, my platíme takisto 15 a to sme "pribratislavská" dedina, ale hlavne, naša družina je o 2 a pol hodiny dlhšie, než u Vás. Ktorá normálne pracujúca mamička stíha v Ždiari prísť pre dieťa do 15.00? 😲
@karollka21 No ozaj to máte drahé a my máme družinu do 17:00, keby aspon s tým teda niečo urobili a ostatní rodičia sa nesťažujú?
@janickacrazy lenže cenu za družinu, réžiu neurčuje škola ale zriaďovateľ..teda zvyčajne miestny úrad...doplácame na to že sa nezaujímame o pracu miestnych poslancov...ani o to ako je financované školstvo..a tu je výsledok...

My 5 eur tusim do 16.30 funguju ale moja dcera tam dovtedy nikdy nebyva