Najlepšie tipy na školskú tašku pre prváka
Ahojte. Prosím dajte mi vaše tipy a odporúčania na školskú tašku/batoh pre prváka. Absolútne netuším po čom sa pozerať a čomu sa naopak vyhnúť . Akurát evidujem značky Topgal a Beckman ako vraj top značky. Inak nemám prehľad. A zvyknú byť na tašky aj nejaké zľavy? Či neoplatí sa s kúpou čakať? Vopred vďaka.
@anonym_autor Ja som staršej kúpila Topgal, už tu 1-4 ročník, bála som sa, dcéra bola nižšia v prváku aj chudá. Ale sedela perfektne, nosila ju do piatej triedy a ešte som ju aj predala😀 Za mňa nezničiteľná taška. Pri druhej som už vymýšľala, išla som do aktovky, značka Baagl a spokojná nie som (dva roky to hádam donosí a potom idem zase na Topgal).
@lentak1223 prosím ťa môžeš dať odkaz ktorá presne?
@joesvk fuh zips kde je skrytá fľaša? Ma to len Backman? To som ani nezaregistrovala teda
@lentak1223 prosím ťa môžeš dať odkaz ktorá presne?
@anonym_autor Neviem, či ju ešte predávajú, dcéra je už siedmačka.
Ako som písala , my máme tu strednú a žiadne tieto veci tam nie sú, predok je normálne oddelený na desiatu, v tom čo je tá fľaša tak tam je obal na tašku pre prípad dažďa a žiadna šnúrka. Neviem ako iné modely, ale mne neprídu ani tie zipsy ťažko otvoriteľné
Dcéra mala v 1. a 2.rocniku beckman, v treťom už ju samozrejme nechcela teraz štvrtáčka má metalický batoh 😅 ale bola to dobrá taška, dodnes je pekná v skrini neviem čo s ňou.
Syn je druhak ma beckman ale zničil ju fakt poriadne 😁 hneď v prvom polroku minuly rok vytiahol a stratil tu šnúru na zaťahovanie, odtrhol z nej tie blbosti na suchý zips… 🤣 dalsi rok už bude mať isto novú tašku, ale nebudem si nad tým robiť hlavu, keď aj obyčajný batoh si vyberie 😁
A čo sa týka zliav, tak synovi som tu beckman kúpila v zľave v sevte asi v takomto čase. Asi 75€ stála. Ale viem že to bola akcia len na predajniach a len na jeden druh dievčenskej a jeden druh chlapčenskej.
@anonym_autor dcera je prváčka a má Beckmann Classic Max, kedze je vysoka a stihla. Topgal jej vobec nesedel, skusali sme viacero modelov. Ani Beckmann AirFlx jej nesedel, Classic mi prisiel malinky. Najlepšie je vyskúšať a potom pozerať ceny. Kupovala som cez internet set (skolska taska+ruksak+peracnik).
@mama_z_besstu prosím ťa a ako hodnotíš to zipsovanie? Síce vidím na tejto taške je len jeden hlavný zips. Baby tu spomínajú práve poklop ako praktickejšie otváranie.
@anonym_autor Asi ide o vec zvyku 😇 My sme si zvykli zipsovať a mne príde práve komplikovanejšie dvíhať zakaždým poklop 😋 Ale ako vravím, závisí od zvyku...Ale čo sa funkčnosti zipsu týka, je super, hrubší, pevný, nezadrháva sa, doposiaľ sme s tým nemali problém 🎒
@mama_z_besstu a teda do ktorej yriedy cca vydrží? Zmestí sa tam všetko čo treba? Už som čítala aj že po roku bolo treba kúpiť väčšiu, lebo sa tam všetko nezmestilo. Viem že su aj rôzne objemy.....no hotová maturita toto. 😂
@anonym_autor Presne, je to celá veda 😅 Dcérka je ešte len druháčka a zatiaľ je jej taška postačujúca - objemovo aj materiálovo. Verím, že prvý stupeň zvládneme s touto jednou aktovkou bez problémov 🙏
Moja mladšia dcéra má Beckmann , najvýhodnejšie nás to vyšlo v Ševte s použitím Karty ISIC staršej dcéry. Ja som s tou taškou naozaj spokojná. Staršia dcéra mala Hama a na to,že bola dosť drahá,museli sme meniť po pol roku,keďže sa jej tam nezmestili veci. Batohy už mala Stil , sú ľahké a kvalitné. Ja som nad značkou Topgal ani neuvažovala, síce sú cenovo výhodné a odolné, mojim babám vôbec nesedeli.
@kristina2412 ako prosím ta vies že taška nesedí? čo si všímať?
Baby a čo hovoríte na tento typ tašky? 23 litrov. Je to dosť? Dnu vidim asi len jednu priehradku. A mate niekto takéto magnetické obrázky? Drží to poriadne?
@anonym_autor to zatváranie mi nepríde ako úplne šikovné pre prváka, ale záleží na dieťati samozrejme. Inak je fajn

Podľa mňa zips je lepší než ten výklop.A ten zips,kde je skrytá fľaša mi vadí stále. Malá je druháčka a taške nič nechýba, ale aj tak chcem od 3.ročníka prejsť na môj obľúbený Topgal.
@joesvk fuh zips kde je skrytá fľaša? Ma to len Backman? To som ani nezaregistrovala teda