Poradite darček pre učiteľa-chlapa po štyroch rokoch s deťmi?
Poradte osobny darcek pre chlapa-ucitela. Ucil deti cely 1.stupen a velmi ho maju radi. Chceme sa sukromne ovdacit/podakovat. Ale co chlapovi?
@anonym_autor darcekovy kos, poukazku do obi, darcekovu tasku s kavou, cajom, bonbonierou
Najkrajší darček aký som dostala po od detí bola fotokniha s našimi spoločnými zážitkami. Sú tam fotky a an nejaké komenty a priania od detí. Často sa k nej vraciam. A to su tie deti už na strednej...
@anonym_autor Knihu, pochutiny, mobil, smart hodinky, poukazku do fitka, let balonom, listky na hokej
@anonym_autor pamätník od detí s odkazmi, kresbami, poďakovaním a venovaním od detí. Možno nejaký stromček v črepníku, ktorý spoločne vysadia von.
@anonym_autor Knihu, pochutiny, mobil, smart hodinky, poukazku do fitka, let balonom, listky na hokej
@anonym_fa28f3 mobil, smarthodinky, let balonom???? Dufam, ze si robis srandu
@anonym_fa28f3 mobil, smarthodinky, let balonom???? Dufam, ze si robis srandu
@anonym_bbc8b4 jasne, ze robi, ucitel si zasluzi prinajmensom auto 🙂
@anonym_bbc8b4 jasne, ze robi, ucitel si zasluzi prinajmensom auto 🙂
@anonym_93018e A preco by si mali robit srandu? Nech sa poskladaju rodicia po dvacke (co je cena kvietka a bonboniery, nic extra), tak za 400 stovky sa da uz pekny darcek kupit...
@anonym_93018e A preco by si mali robit srandu? Nech sa poskladaju rodicia po dvacke (co je cena kvietka a bonboniery, nic extra), tak za 400 stovky sa da uz pekny darcek kupit...
@anonym_bfca63 " poďakovanie sa " za stovky eur? ... aj sám učiteľ sa musí cítiť trápne...
@anonym_bfca63 " poďakovanie sa " za stovky eur? ... aj sám učiteľ sa musí cítiť trápne...
@anonym_bbc8b4 Takze vziat od kazdeho dietata kyticu a sladkost je lepsie? Pricom kvety skoncia prinajlepsom o 3 dni v kosi a sladkosti mozno rozda susedovym detom, lebo ich nema rad. To fakt moze kazdy rodic dat radsej 10, 20 eur podla chuti a dat mu nieco poriadnejsie alebo aspon nejaku poukazku, nech si kupi nieco, z coho bude mat aj radost.
@anonym_bbc8b4 Takze vziat od kazdeho dietata kyticu a sladkost je lepsie? Pricom kvety skoncia prinajlepsom o 3 dni v kosi a sladkosti mozno rozda susedovym detom, lebo ich nema rad. To fakt moze kazdy rodic dat radsej 10, 20 eur podla chuti a dat mu nieco poriadnejsie alebo aspon nejaku poukazku, nech si kupi nieco, z coho bude mat aj radost.
@anonym_bfca63 spoločný darček je v poriadku ale niečo spomienkové ako fotokniha a pod., nie za stovky eur...
@anonym_bfca63 spoločný darček je v poriadku ale niečo spomienkové ako fotokniha a pod., nie za stovky eur...
@anonym_bbc8b4 Spolocny darcek je rozhodne lepsi nez desiatky somarin. Zda sa Ti vela dat 10, 20 eur ucitelovi? Mne to pride primerane... Za kyticu a sladkost by som menej nedala, este by som povedala, ze si usetrim peniaze aj cas.
@anonym_bbc8b4 Spolocny darcek je rozhodne lepsi nez desiatky somarin. Zda sa Ti vela dat 10, 20 eur ucitelovi? Mne to pride primerane... Za kyticu a sladkost by som menej nedala, este by som povedala, ze si usetrim peniaze aj cas.
@anonym_bfca63 vobec sa mi to nezda vela a som vzdy za spolocny da, ale zda niesom za tak okazale dary
@anonym_bbc8b4 ja som od mojich detí na začiatku šk. roka dostala 3 veľké kýble kvetov a 2 velké igelitky sladkostí a kadečoho iného.. Možno nejaká poukážka do wellness alebo na masáž, proste čo má rád 🙂 U nás učiteľky na konci 9 ročníka dostávajú aj pandora šperky, hodinky kadečo 🙂

kvety