Potrebujú deti v prvý školský deň aj školskú tašku?
Mamičky co vam idú detičky do školy berú si prvý den aj školskú tasku ? My ideme prvy krát do dkoly a vôbec netuším dakujem❤️
veľa detí si ju nesie, v prvý deň dostanú nejaké veci tak si to v tom môžu slávnostne odniesť
Prváci áno, dostanú nejakú pozornosť prípadne pracovné zošity.
Nas si nebral, mali tak 50-50
Nemusia, ale nieco dostanu a aj si myslím, že je pre ne dolezite, aby tašku mali. Však ak bude sám s taškou, tak mu ji vezmete.
@princezna211 my nemáme brať, zástupkyňa zdôraznila, že bez tašky.
Ani u nas neberu tasky- dokonca prvy den ani prezuvky
Spytaj sa v skole, kam dieta ide, sestra mali, vedlajsia skola nemali, ale oni dostali mail vopred, ako bude prebiehat prvy skolsky den
V prvej triede si bral, tesil sa aj ked ju mal prázdnu...potom ďalšie roky už nie
U nas si nosia, lebo na laviciach uz maju pripravene veci, tak si ich zbalia do tasky.
My sme mali, malo každé dieťa, dostali nejaké veci a boli hrdé na tašky.
V celej triede ich je 8 detí, ale malo každé jedno. Na chrbte ju nemal, brala som ju ja, ale taška bola.
U nas mozu ale nemusia deti vsak dostanu pozornosti ktore si beru domov a vacsina si ju prinesie
@princezna211 u nás mali všetci žiaci aktovky. To nám pani učiteľka povedala, aby si priniesli ešte na prvom rodičovskom na konci prázdnin, dali si potom do nej šlabikár a čo dostali darčeky od triednej. Takže áno, vzala by som, bude to tak silný zážitok. ❤️

@princezna211 nie