Prváčka sa bojí v škole. Poraďte nám
tak už je naša Ľaľka prváčka. Noc pred prvým dnom sa budila,lebo sa bála : že tam nezapadne : blbé decké serialy !
Prvý den bola ráno nervózna, ale v triede sa deti pomaly osmelili a bolo to vpoho.
Prekvapenie ma čakalo druhý den, ked som ju brala spred jedálne, urevanú ako kon . Nikto nevedel, čo sa jej stalo. Potom z nej vyšlo, cestou domov, že tam bol chlapec z našej ulice, s ktorým sa už nekamaráti. Neverila som, ale ked sme ho z auta zbadali na zastávke autobusu a robil na nu ksichty, tak to ozaj bol on. Je od nej 2 roky starši, pristahovali sa k nam nedávno a začali sa hrat s detmi na ulici asi minulý rok. Bol taký tichý najprv, k Alici velmi pozorny až ochranársky. Najprv sa je to páčilo, ale potom z nej jedného dna vyšlo, ze ju bozkaval na pery a jej sa to nepačilo ... 😠
No moje nervy, v takomto veku UŽ ?
Pár x sa stalo, že nechcela íst von na ulicu,lebo tam bol ON a ON jej furt robi zleee. Neriešili sme to.
Ale ten cirkus v jedálni ... Vraví , že ona sa ho bojí, ale nechce mi povedať prečo.
Doma sme sa porozprávali a dohodli, že ked sa budú pred nou ON a jeho spolužiaci chichotať, tak nech si ho nevšíma,alebo nech sa na nich smeje aj ona.
Aj tak furt mrnčala, že mi tam už nepojde.
Druhý den ráno musela íst autobusom a kvoli nemu robila babke cirkus, ze nejde.
Mala natolko staihnuty žaludok, že ledva zjedla pol desiaty a na obede bol zas ON, tak cely čas revala a nezjedla nič.
Babka vravi, nech ju z obedov odhlasim, ale to nie je riešenie ...
poradte nam prosiiim ...
ležala som cely vikend s chripkou, inak by ju vzala babka autobusom, ale to nejde,lebo s tym chodi do školy do mesta aj ten chlapec,tak chapete, že som jej to nemohla urobit. A tak som soplava vstala s odviezla ju autom.A aj ked vie,že snou pojdem sama, tak rano robi cirkus ako oči rozlepi.Povedala mi, ze si všimla, ze ked robi rano cirkus, tak ho v škole nestretne,mooje nervy.

@zvedavamt a inac ju do skoly nevozis (nedoprevadzas)? chodi do skoly sama? je len prvacka, nie?
tu sa snad ponuka riesenie, vod ju do skoly kazde rano a nebude sa bat.