Ruksak alebo batoh pre prváka: čo vybrať?
Toto je ruksak na vylet alebo mimoskolsku aktivitu - kruzok. Pre prvaka aktovka alebo skolska taska je vhodna.
Tie aktovky sú aspoň trošku prispôsobené chrbtu dieťaťa. Toto je absolútne nevhodné pre prváka.
@anonym_autor zmestis, ale na chrbat nic moc. Kupili sme topgal a tu mal syn 4 rocniky.
@anonym_autor toto vôbec nie je vhodná taška pre prváka a ako tu už baby píšu, je to skôr taška na výlety, atď. Isto by som pozrela klasickú školskú tašku pre prváka
Aktovku, to to nie je ruksak do školy pre prváka.
Ďakujem pekné baby, tak musím kúpiť niečo iné 🫣
a nevážia tie klasické školské tašky tak dvetisíctristo kilogramov? :D
Na prvý stupeň toto určite nie.
Na vylet alebo ked bude sportovy den branne cvicenie bude fajn.ale tasku by som zvolila inu.budes prekvapena kolko toho bude vlacit do skoly a naspat plus dosky voda desiata.tie tasky pekne rozkladaju vahu rovnomerne na chrbat popruhy su polstrovane taska impregnovana nikde nic netlaci nepremokne ked ju obleje nezaspini sa.kabela je v skole vacsinu dna na zemi potrebujes spevnene dno inak ti ju od spodu prederie.. nezaskodi nejaky reflexny prvok.uško na čip.. nasa mala topgal a teraz ide do 4 triedy a zase som vybrala topgal.az na par skrabancov je ta kabela prakticky neznicitelna.

Toto je skor ruksak na vylety. Nie? Pozerala som, ze ma objem 15l. Nas mal beckmann skolsku tasku s objemom 22l. Ono aj zalezi, co vsetko bude nosit domov a co bude zostavat v skole. Desiatu treba nabalit, flasku, peracnik.