icon

Ruksak alebo batoh pre prváka: čo vybrať?

9. aug 2026

Dobrý večer, dnes som kúpila synčekovi takíto ruksak do prvého ročníka ale rozmýšľam či nekúpiť radšej aktovku .
Či sa mu tam zmestia toľko veci .

Ruksak alebo batoh pre prváka: čo vybrať?
zuzanaete
9. aug 2026

Toto je skor ruksak na vylety. Nie? Pozerala som, ze ma objem 15l. Nas mal beckmann skolsku tasku s objemom 22l. Ono aj zalezi, co vsetko bude nosit domov a co bude zostavat v skole. Desiatu treba nabalit, flasku, peracnik.

anonym_e11d97
10. aug 2026

Toto je ruksak na vylet alebo mimoskolsku aktivitu - kruzok. Pre prvaka aktovka alebo skolska taska je vhodna.

anonym_e628b1
10. aug 2026

Tie aktovky sú aspoň trošku prispôsobené chrbtu dieťaťa. Toto je absolútne nevhodné pre prváka.

anonym_1cc5cf
10. aug 2026

@anonym_autor zmestis, ale na chrbat nic moc. Kupili sme topgal a tu mal syn 4 rocniky.

eva_eva
10. aug 2026

@anonym_autor toto vôbec nie je vhodná taška pre prváka a ako tu už baby píšu, je to skôr taška na výlety, atď. Isto by som pozrela klasickú školskú tašku pre prváka

anonym_92c20f
10. aug 2026

Aktovku, to to nie je ruksak do školy pre prváka.

autor
10. aug 2026

Ďakujem pekné baby, tak musím kúpiť niečo iné 🫣

gabrielkamajeckka
10. aug 2026

a nevážia tie klasické školské tašky tak dvetisíctristo kilogramov? :D

anonym_cbb0a0
10. aug 2026

Na prvý stupeň toto určite nie.

tulipan43
Dnes o 07:55

Určite aktovku 🙂

saxana000
Dnes o 11:58

Na vylet alebo ked bude sportovy den branne cvicenie bude fajn.ale tasku by som zvolila inu.budes prekvapena kolko toho bude vlacit do skoly a naspat plus dosky voda desiata.tie tasky pekne rozkladaju vahu rovnomerne na chrbat popruhy su polstrovane taska impregnovana nikde nic netlaci nepremokne ked ju obleje nezaspini sa.kabela je v skole vacsinu dna na zemi potrebujes spevnene dno inak ti ju od spodu prederie.. nezaskodi nejaky reflexny prvok.uško na čip.. nasa mala topgal a teraz ide do 4 triedy a zase som vybrala topgal.az na par skrabancov je ta kabela prakticky neznicitelna.