icon

Štrajk učiteľov

bobulka34
23. nov 2012

Mam na našich ucitelov svoj nazor, ale chcela by som ich rano ich rano posadit (skoro rano) do prace kde by makali do vecera za 400-500 eur s 20 dnami dovolenky, nemozu si zobrat ocr, lebo zamestnavatel to netoleruje. Ich deticky nemusia vstavat o piatej rano alebo pol siestej. Nech sa pozru kolko hodin odrobia. A to ze sa doma pripravuju, mozno tak vysokoskolky ale urcite nie na ZS. Viem, ze deti su neposedne, horsie, je to vplyv hormonov a prostredia. Ale ta prisnost a mnozstvo ucenia je chore. Radsej keby nemali tolko prazdnin a volna a isli by miernejsim tempom.
Ucitelia som sklamana !!!!!!!!!!!!!!!!!!! bodaj by vam nepridali.
Urcite taka zdr. sestra alebo clovek co pecie chleba alebo magistra v lekarni si zasluzi zvysenie viac ako vy

lienka1986
28. nov 2012

@osemsmerovka noooo, asi sú učiteľky extra nenahraditeľné, ked tu všetkým vadí, že štrajkujú a nemajú kde svoje deti nechať 😖 To je asi každého vec, čo robí v čase svojho voľna a štrajku! Však štrajkujú tým, že nejdú do práce a nemajú to ani zaplatené, nie? 😠

lienka1986
28. nov 2012

@luk25 Načo vysvetľujete pre ňu nevysvetliteľné? 😖

sharlotta
28. nov 2012

@osemsmerovka a co sa mali skryvat doma za zaclonou?

ewellina
28. nov 2012

@zoyuska ach jaj, snáď tu nejdeme riešiť úplatky, čo sa dávajú lekárom. To je predsa celkom iný problém a iná téma a ver, že mnohí lekári žiadne peniaze pomimo nedostávajú a nájdu sa aj takí, čo aj keď sú im ponúkané, tak nevezmú. Toto tu však teraz neriešme, lebo nám príspevky vymažú, že sme mimo témy. Takže aj takému lekárovi, čo nemá pomimo peniaze by si dala rovnako ako "kopáčovi"?

ewellina
28. nov 2012

@simca06022011 Kto tu opovrhuje ľuďmi, čo nemajú VŠ? Ja som niečo také niekde písala? Ako vieš, že väčšina VŠ vzdelaných nemajú ani stredoškolské vedomosti? To si robila nejaký celoslovenský výskum? 😀

lienka1986
28. nov 2012

@ewellina 😀 😀 To som sa pobavila 😀 😀 😀 Asi za nich robili skúšky na VŠ tí učňovkári 😀 😀 😀 Nech si to každí vyskúša 😎

svatava74
28. nov 2012

@brumka musis si ale pozriet ci ta skolka nie je dotovana statom.....ak je zapisana na min skolstva, tak ma dotacie.....a tym padom platia rodicia menej.... 🙂

jajka257
28. nov 2012

@osemsmerovka a preco nie? Ved nebola v praci, nemala zaplatene a teda si mohla robit co chcela. A hadam nechces este urcovat co ma ucitel robit v ramci neplateneho volna....

osemsmerovka
28. nov 2012

@jajka257 ale až také nezaplatené to mať nebudete,netrep 🙄

lienka1986
28. nov 2012

@osemsmerovka a na to si kde prišla, moja? Sa ti to snívalo? 😀 😠

osemsmerovka
28. nov 2012

@lienka1986 áno snivalo sa mi to,ako si to uhádla? 😀 😀 ešte sa mi snívalo,že "učiteľky" by sa tu mohli menej vyvyšovať nad ostatnym pracujucim ľudom,lebo ta dôležitosť ktorá tu z poniektorých vyžaruje ma v r.ti pichá 🙄 🙄

sharlotta
28. nov 2012

@osemsmerovka a kto preplaca neplatene volno a odvody v dobe neplateneho volna? Daj tip, si budem brat aj ja.

ewellina
28. nov 2012

Neviete náhodou, ZUŠ-ky štrajkujú tiež?

lienka1986
28. nov 2012

@osemsmerovka moja, to zdravotné a sociálne si bude každá doplácať, keby si chcela vedieť 😠 A super, to je perfektné, že sa ti snívajú takéto sny 😀 😀 😀 Nie si ty náhodou sibila? 😀 😀 😀 🙄 🙄 🙄 Nikto sa tu nepovyšuje, pokiaľ dobre čítam príspevky, no nie každý si dá na seba kydať!!! 😖

osemsmerovka
28. nov 2012

@sharlotta žeby stará blažková?...prepáááááč ja to neviem,nemám VS..som taky dement,to fakt neviem...sorry

lienka1986
28. nov 2012

@osemsmerovka a pokiaľ viem, tebe strááááášne vadilo, že si videla učiteľky počas štrajku nakupovať...však nakupuj aj ty!!! 🙄 🙄 🙄

sharlotta
28. nov 2012

@osemsmerovka tak na VS by ta napr. naucili, ze svoje tvrdenia musis vediet podporit relevantnymi zdrojmi... 😉

ewellina
28. nov 2012

@osemsmerovka Tak si sprav VŠ, aby ťa už v riti nepichalo. však niekto tu spomínal, že to už zvládne aj hocijaká Marika z Hornej Dolnej. 😉

lunnita
28. nov 2012

@osemsmerovka nemám slov na teba, si sa asi zle vy&spala, keďže do každej témy čo prídeš zabŕdaš sa zamysli prosím ťa

gabikastorinska
28. nov 2012

@sorciera24 co klames ja som nepovedala ze nato nemam ty chudera!!!!! Ja som odpovedala jednej mamicke ze skolka ja zaplatena a dieta ma doma!!!!! Tak citaj mala by si vediet citat ci nie?!

osemsmerovka
28. nov 2012

@lunnita 😀 do každej asi ťažko..iba dve 😒 ťa neučili,že sa nemá špehovať?...a čo je pravda,nie je hriech 😝 tak nádych,výdych...a nesnor kde kto,čo napíše,jo?..papa 😅

eeffka
28. nov 2012

@sorciera24
@gabikastorinska
Gabika prečo zavadzas? Určite mas dieťa do 3r lebo iba tie platia v skolke v ke 50e,ostatné cca13. Ked sa ti to zda vela Daj ho do jasli,no pod 250e nepojdes.

sorciera24
28. nov 2012

@gabikastorinska fuu, takto argumentovat? myslela som to vseobecne, ja fakt neviem, na co mas a na co nie...ale z tvojich slov to tak vyznelo.......teraz si sa pekne ukazala......ked na to mas, tak sa nestazuj...ci o co ti vlastne islo? (mzono len o to, zhodit neico na ucitelky......)

lunnita
28. nov 2012

@osemsmerovka no zhodou okolností som natrafila na dve témy- už aj tam som ti chcela napísať že wtf a do tejto témy, keď si skúsiš prejsť skoršie stránky som už prispela, takže neboj sa nemám potrebu ťa "špehovať" 😉 a vidíš, zasa si ironická, zabŕdaš... vieš ide o to, že pokiaľ nezdieľaš s niekym názor, dá sa to povedať aj inak. Ale ja nie som tu od toho aby som ťa poučovala, koniec koncov základy slušného správania si mala vedieť ešte dávno skôr... takže good luck 😎

svatava74
28. nov 2012

@gabikastorinska ...krasne si to napisala....citat vieme vsetci aj nasi ziaci ZS, ale chyba im schopnost citania s porozumenim a reprodukcie textu...ale to nie je chyba ucitelov, ale rodicov... 😲 ...posledne vyskumy na Slovensku nepustia....ale iste sa zlepsi.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

fra
28. nov 2012

ja len že ako sa šetrí na ministerstve školstva
http://www.scribd.com/doc/114671041/KBčko#fulls...
tiež si myslíte, že namiesto alkoholu v luxusnej drevenej krabici by mohli pridať par eur par učiteľom???

sorciera24
28. nov 2012

@svatava74 niekomu nadavat do chuder je krasne? hmm...sorry, divecata, na takuto uroven sa ja neponizim 😎

fra
28. nov 2012

http://www.scribd.com/doc/114665782/Ipod-Shuffl...
aj 60 Ipodov sa asi zide ministerskym uradnikom pod vianočny stromček pre rodinnych prislušnikov

fra
28. nov 2012

http://www.scribd.com/doc/114679892/Foťačik-pre...
fotačik pre čAPLOVIčA za 5000€ 🙂 ... A oni hovoria že školstvo nemá peniaze

svatava74
28. nov 2012

@sorciera24 mam okopirovat tvoje vcerajsie slova???????????????????????asi by si sa tu velmi ako ucitelka hanbia....tu chuderu som nekomentovala.....ten zvysok ano.... 🙂